Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Zodiac gossip: heeft lindsay lohan te maken met een plutoniaanse crisis?

(Foto credit: )

Ze mag dan begonnen zijn als een van de grootste sterren van een generatie actrices geboren in de jaren tachtig, maar de carrière van Lindsay Lohan is het toonbeeld geworden van een door haarzelf veroorzaakte ramp. Geboren in een welgestelde familie die haar modellen- en acteercarrière al op jonge leeftijd ondersteunde, ging Lohan van het portretteren van een vroegrijp kind in een televisiesoap naar het gezicht van pre-tiener Amerika in haar hitfilm The Parent Trap, gevolgd door het kassucces van de film Freaky Friday. Ze was nog geeneens een begrip geworden of ze begon een patroon van aandacht zoeken door negatief gedrag. Dit leverde haar veel aandacht op en die was allemaal negatief. Alcohol- en kennelijk drugsmisbruik staan centraal in haar disfunctionele gedrag dat vaak zijn zielige hoogtepunt vindt in de schijnwerpers.

Geboortekaart Persoonlijkheid

Lindsay Lohan is geboren op 2 juli 1986 in New York. Er is geen documentatie over haar geboortetijd, maar we weten wel dat haar Maan in de tweede helft van Stier staat en de Zon die dag in Kreeft. Kreeft is het astrologische teken van sentimenteel gedrag. Stier is het dierenriemteken van materiële rijkdom en aardse geneugten. Lindsay heeft de zekerheid van prestaties en beloningen nodig om zich veilig te voelen in deze wereld. Zij is

Drugs en alcohol nemen de overhand

Het planetaire patroon dat het duidelijkst naar voren komt in Lindsay's geboortehoroscoop is de oppositie van haar Kreeftzon tegen Neptunus. Neptunus is de planeet die heerst over drugs en alcohol. Opposities van deze planeet in een geboortehoroscoop wijzen op worstelingen met het bestrijden van de werkelijkheid en het omarmen van illusie. Het dierenriemteken Krab is representatief voor een persoon die veiligheid boven alles zoekt. De karmische uitdaging in het leven van Lindsay Lohan zal zijn om zich veilig te voelen zonder zich te isoleren in een illusie, of dat nu een alcoholische buzz is of een door drugs veroorzaakte party lifestyle.

Wild gedrag escaleert

Lindsay heeft ook wat spanning in haar astrologische geboortehoroscoop door de planeet Uranus. Deze staat in een gespannen "vierkante" hoek met Jupiter. De planeet Uranus heerst over plotselinge schokken en verrassingen, terwijl Jupiter de planeet is van spektakel, overdrijving en expansie. Elke keer als Lindsay's naam in het nieuws komt, stellen we de vraag "Wat heeft ze nu weer gedaan?" en het antwoord begint altijd met "Je zult dit niet geloven, maar..." en een eerdere episode in zelfvernietiging wordt overtroffen door een nieuw, schijnbaar ongeloofwaardig verhaal.

Controversiële seksualiteit

Terwijl ze lange tijd de overstap maakte van actrice naar beroemdheid, werd Lohan ongewild een van 's werelds bekendste Celesbiennes, toen ze haar relatie met party-girl Samantha Ronson bekendmaakte. Tien jaar ouder, maar niet wijzer, Ronson's openbare affaire met Lindsay was een ander kenmerk van deze Jupiter-beïnvloed wilde kant, maar is Lindsay eigenlijk een lesbienne? Haar horoscoop onthult planetaire patronen (de planeet Venus staat retrograde in haar geboortekaart) die wijzen op een vloeiende seksualiteit, een gemak om van de persoon te houden tot wie ze zich het meest aangetrokken voelt in plaats van van een specifiek geslacht of een fetisj-"type" persoon.

Grote veranderingen op komst

In april 2009 gonsde het van de geruchten dat Lohan en Ronson uit elkaar waren. In haar geboortekaart heeft Lindsay Pluto, de planeet van transformatie, in Schorpioen, het dierenriemteken van loyaliteit. Pluto stond in Schorpioen van 1984 tot 1995. Iedereen die toen geboren is heeft wel eens een conflict tussen verandering zien als een manier om je ware innerlijke authenticiteit op te geven. Deze verre planeet is onlangs in Steenbok gekomen en begint een belangrijke interactie met kritieke punten in Lindsay's geboortehoroscoop. De dramatische breuk met Ronson zou geen verrassing moeten zijn voor iedereen die de kracht van Pluto kent als hij door het zonnestelsel beweegt. Pluto staat op het punt om het horoscooppunt van Lindsay's geboortekaart Neptunus te kruisen. Wanneer dit gebeurt, zal een ware transformatie naar inhoud misbruik zal beginnen. Maar dit is pas de eerste stap. Pluto komt ook in een oppositie met Lindsay's Kreeft Zon. Een oppositie van Pluto tegen iemands Zon is een van de moeilijkste dingen om te doorstaan in de hele astrologie.

In de loop van het volgende jaar zal Pluto samenkomen met Lindsay's Neptunus. Dit zal de grootste waarschuwing tot nu toe zijn dat Lindsay's relatie met drugs en alcohol moet veranderen. Ondanks een arrestatie voor duiken onder invloed en talrijke ooggetuigenbeschuldigingen van heftig feesten, zoekt Lindsay nog steeds de veiligheid die het verwijderen van iemands bewustzijn uit de werkelijkheid met zich meebrengt. Neptunus regeert echter ook over kunst, religie en meditatie. Dit zijn allemaal oefeningen in het aanbieden van verschillende versies van de werkelijkheid of het uitbreiden van de werkelijkheid die we allemaal accepteren. De rest van dit jaar en het begin van 2010 bieden Lindsay de beste gelegenheid om zich bij een kerk aan te sluiten of een spiritueel pad te volgen. Pluto leidt alle transformaties en hoe minder weerstand tegen de onvermijdelijke aantrekkingskracht van het universum, hoe beter het met een persoon zal gaan. Het probleem voor Lindsay is de waarschijnlijkheid dat ze in plaats daarvan de keuze zal maken om steeds harder te feesten en schandalen van grotere omvang dan voorheen te omarmen.

Tough Choices Ahead

Als Lindsay Lohan onmiddellijk een nieuw geloofssysteem omarmt dat haar zekerheid brengt door realiteiten die verder gaan dan wat wij in het gewone leven meemaken, zal zij weldra terugkeren naar de hoogten van het creatieve leiderschap van haar generatie op het scherm en in de media. Kan ze haar hard feestende levensstijl achter zich laten en het vak van acteren onder de knie krijgen? Zal ze de spirituele vrede vinden die hoort bij het aannemen van een nieuw geloofssysteem? Astrologie dwingt alleen de patronen af die we creëren door onze keuzes. Als ze de patronen volgt van het buitensporig loslaten van de werkelijkheid in de vorm van drugs- en alcoholmisbruik, geven de planetaire uitlijningen aan dat haar het lot wacht van Janis Joplin, Jimi Hendrix, Jean-Michel Basquiat en Kurt Cobain: dood door overmaat op haar 27ste. De keuzes zijn allemaal aan haar, de patronen staan in de sterren en de gevolgen blijven voor altijd in handen van het lot.

Gerelateerde artikelen