Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

12 celebrity koppel liefdes voorspellingen

(Foto copyright: )

2010 en 2011 zijn belangrijke astrologische jaren voor beroemdheden. De planeet die heerst over beroemdheden is Uranus. Als Uranus in een teken van de dierenriem staat, blijft hij daar zeven jaar. In 2010 verandert hij van teken, een zeldzame gebeurtenis, en dan retrogradeert hij terug naar waar hij sinds 2003/04 is geweest. In 2011 verlaat hij dit lange bezoek aan het dierenriemteken Vissen voorgoed (of in ieder geval voor 76 jaar) en verhuist hij naar het dierenriemteken Ram. Wanneer de planeet die heerst over beroemdheden een beweging maakt, betekent dit dat elke beroemdheid kwetsbaar is en vooral onder spanning zal staan bij beroemdhedenkoppels.

Sommige beroemdhedenkoppels zijn sterk en anderen hebben het moeilijk om bij elkaar te blijven. Na wat hen samenbracht te hebben bekeken, laten we eens kijken welke van de 12 celebrity koppels de verschuivende planetaire activiteit aankunnen die een wittere schaduw werpt op degenen die in de schijnwerpers leven.

Brad Pitt (Boogschutter) en Angelina Jolie (Tweelingen)

Terwijl Brad meer inspiratie krijgt om zijn vak als acteur en zijn hobby als architectuuractivist uit te oefenen, gaat Angelina een serieuze hobbel in haar populariteit krijgen - ze zal binnenkort iets doen om ons allemaal te laten zien dat ze niet alleen maar een mooi gezicht. We zullen zien hoe groot de ego's zijn als Brad kudos krijgt voor zijn elegantie net zoals Angelina het "hot chick" stereotype overstijgt eind 2011.

Chris Martin (Vissen) en Gwyneth Paltrow (Weegschaal)

De rock and roll levensstijl zal niet geschikt zijn voor een ouder wordende Chris Martin en hij zou deze vervreemding kunnen uitdrukken door een midlife crisis in het openbaar te hebben. Ondertussen kan Gwyneth's ongeduld voor dergelijke acteerpraktijken haar ertoe aanzetten om buiten de camera meer aandacht te besteden aan de hoofdrolspeler in haar volgende film.

Michelle (Steenbok) en Barack Obama (Leeuw)

Het eerste paar zal de politieke druk op verschillende manieren voelen. Michelle Obama zal zich opgesloten voelen in het Witte Huis, vooral terwijl Barack zijn initiatieven op het gebied van buitenlands beleid uitbreidt en meer gaat reizen. Zijn opleving in populariteit zal komen van beslissende actie met een buitenlandse regering die zijn Steenbok vrouw zal kalmeren. Steenbokken houden ervan geschiedenis te schrijven.

Kim Kardashian (Weegschaal) & Reggie Bush (Vissen)

Deze twee zijn niet gelukt. In tegenstelling tot de mensen die wedden dat Reggie's New Orleans Saints de Super Bowl zullen winnen, zou het inzetten van geld op dit koppel om te slagen een gokje te groot zijn geweest. Kim verveelt zich snel en heeft een zwervend oog, Zonder de ontwrichtende planeet Uranus nog langer in zijn teken, kan Reggie zal in het komende seizoen nieuwe hoogten bereiken in atletische prestaties en de herinneringen aan Kim in het stof laten verdwijnen. Beschouw Kim als zijn laatste Uraniaanse fling.

Nicole Kidman (Tweelingen) & Keith Urban (Schorpioen)

Een rond de wereld romance zal een climax bereiken als deze twee nieuwe niveaus van succes en interpersoonlijke affectie bereiken. Halverwege 2011, als de planeet Uranus voor een langere tijd in Ram staat, zal Nicole weer de grote sterren zijn met prijswaardige optredens, terwijl Keith een nieuwe stroom van inspiratie zal hebben en de meest meeslepende muziek uit zijn carrière zou kunnen maken. Dit is een opwindend paar dat creativiteit en passie combineert.

Will Smith (Weegschaal) en Jada Pinkett Smith (Maagd)

Deze twee mogen dan wel samen de box office macht hebben, maar het lijkt erop dat de planeet Uranus de dingen die de twee als vanzelfsprekend beschouwen zou kunnen verstoren. Will zal behoorlijk geobsedeerd raken door een nieuwe mentor en Jada zal misschien een rechtszaak moeten aanspannen om ervoor te zorgen dat ze de helft van de gemeenschappelijke bezittingen krijgt. In 2012 zou dit koppel wel eens de geschiedenisboeken in kunnen gaan vanwege de ontwrichtende kracht van de door beroemdheden geobsedeerde planeet Uranus.

David Beckham (Stier) en Victoria "Posh Spice" Beckham (Ram)

David, die laat in zijn carrière blessures opliep, zou zich wel eens kunnen gaan richten op een nieuwe manier om zich uit te drukken. In dit opzicht is hij in navolging van zijn vrouw, die zichzelf opnieuw moest uitvinden nadat ze alleen bekend was als Spice Girl. Natuurlijk hopen we allemaal dat David zich beter kan heruitvinden dan Victoria Beckham, maar het ziet ernaar uit dat deze twee nog lang bij elkaar zullen passen, tenzij zijn nieuwe pad een spirituele transformatie inhoudt. Hier zou Beckham zich omvormen tot een compleet nieuw persoon terwijl Posh haar gebruikelijke persoonlijkheid behoudt. Volg hem om te zien wat er met haar zal gebeuren.

Jim Carrey (Steenbok) en Jenny McCarthy (Schorpioen)

Deze twee zijn niet goed gelukt. De lichtgeraakte komiek Carrey zal zich wortelloos voelen en de wereld rond trekken, op locatie filmen en exotische oorden verkennen omdat de planeet Uranus zijn nieuwsgierigheid en reislust stimuleert. Jenny zal een goede TV-klus krijgen die haar het grootste deel van het jaar in een grote stad houdt. Uranus creëert een verlangen om zich in haar te nestelen. Wat was de hoofdoorzaak van het mislukken van deze relatie? De sleutel was altijd Carrey's agenda, die hij uiteindelijk controleert; daarom weet je wie er niet meer om gaf toen de problemen begonnen te broeien.

Jay-Z (Boogschutter) en Beyoncé (Maagd)

Terwijl Jay-Z op een nieuw creatief hoogtepunt is en een aantal revolutionaire rhymes aflevert in 2011, zal Beyoncé drukker dan ooit zijn met werk voor de camera op grote producties. Kan zijn verbeelding dingen van indrukwekkende kwaliteit maken om haar in de buurt te houden? Deze twee werken als een team omdat dat alles is wat ze weten. Dit is een solide koppel en de planeet Uranus zal hen alleen maar meer wederzijdse elektriciteit geven waarmee ze van elkaar kunnen genieten!

Demi Moore (Schorpioen) & Ashton Kutcher (Waterman)

Geweldrovers beschuldigingen niet meer, dit koppel heeft de tand des tijds doorstaan, maar kunnen ze de verschuiving van de planeet Uranus aan? Demi is een gewoontedier en de planeet Uranus staat op het punt om haar dagelijkse routine te doorbreken op een manier die haar gevoelens van comfort en veiligheid zou kunnen doorbreken. Kijk uit naar Ashton om geobsedeerd te raken door een bepaalde subcultuur of onconventionele groep. Deze combinatie van verstoring en het zoeken naar nieuwe ervaringen kan de stabiliteit van het paar in gevaar brengen. Als Ashton er in het openbaar gekker uit gaat zien, zal dat het eerste teken zijn dat er een breuk op komst is.

Sarah Jessica Parker (Ram) & Matthew Broderick (Ram)

De komende ontwrichting van de planeet Uranus voor deze twee zal in hun verschijningen zitten. Broderick van Ferris Bueller zal in een succesvolle film een travestie dragen of zich laten schminken als een afschuwelijk monster. De grote box office zal hem identificeren als zijn karakter voor de komende jaren. Ondertussen, als Sarah Jessica ouder wordt, zal ze op zoek gaan serieuzere rollen uit en kunnen ook onlosmakelijk met elkaar verbonden raken. Deze twee zullen het te druk hebben met werken om ruzie te maken of uit elkaar te gaan.

Tim McGraw (Stier) & Faith Hill (Maagd)

Kijk uit naar een intense geloofsbelijdenis die Tim McGraw een nieuwe golf van supersterrendom zal bezorgen. De planeet Uranus activeert zijn spirituele zoektocht, en tegen 2011 zal hij diep in een nieuwe fase van creativiteit zitten gecombineerd met een bekering tot een of ander geloofssysteem. Het geloof zal intussen investeerders vinden voor grote projecten die misschien buiten de schijnwerpers staan, maar immens winstgevend zullen zijn. Deze twee hebben hun dagelijkse ritme onder de knie; ze zullen het goed hebben samen.

Gerelateerde artikelen