Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Waarom geven tarot kaart lezingen verschillende antwoorden op dezelfde vraag?

Sommigen geloven dat als de tarot echt accuraat zou zijn, je elke keer als je dezelfde vraag zou stellen, dezelfde of op zijn minst vergelijkbare kaarten als antwoord zou krijgen voor volgende lezingen. Afgezien van de mogelijkheid dat dit gebeurt, is het een feit dat, ook al blijft de vraag die je stelt van minuut tot minuut hetzelfde, ieder van ons voortdurend verandert door het verstrijken van de tijd en de invloed van omstandigheden.

Denk er eens op deze manier over: Stel dat u in een trein zit die door het land rijdt. Terwijl de trein rijdt, lijkt de wagon waarin u zit niet noodzakelijkerwijs anders, noch verandert het raam waaruit u naar buiten kijkt, maar terwijl de kilometers voorbij razen, verandert het uitzicht uit dat raam voortdurend door de afstand die groeit tussen de plaats waar u was en de plaats waar u naartoe gaat.

Maar wat als u gewoon bij een raam in een huis zou zitten en naar buiten zou kijken? Ook al is de structuur statisch, alles, van het weer tot het tijdstip van de dag en de willekeurige dingen die zich in de loop van de dag voordoen, zoals een nieuwe postbode die opduikt of het vinden van een vogelnest in de boom net achter het glas, zal niet alleen veranderen wat u ziet, maar ook hoe u zult reageren, en wat er zal gebeuren. uiteindelijk van je zal worden. Zelfs de meest subtiele verschuiving van plannen, of de geringste verandering van acties of gedachten of zelfs intenties in het heden kan een grote invloed hebben op de toekomst.

Hoe het lot het universum transformeert

Bijv. als je op het punt zou staan het huis te verlaten en je sleutels kwijt zou zijn, dan zou in de anderhalve minuut die je nodig hebt om ze te vinden, alles in het universum zijn veranderd. U stapt in uw auto en gaat zonder problemen naar uw werk, maar als u die anderhalve minuut eerder was vertrokken, was uw auto in een andere werkelijkheid misschien aangereden door een bestuurder die was afgeleid en een stopteken had genegeerd, en had u met ernstige verwondingen in het ziekenhuis kunnen belanden.

Dit is wat bekend staat als "," een theorie die is geformuleerd door wijlen MIT-meteoroloog Edward Lorenz, en onsterfelijk is gemaakt door sciencefictionschrijver Ray Bradbury in zijn korte verhaal "," waarin een vergeetachtige en roekeloze tijdreizende jager de hele loop van de geschiedenis verandert door per ongeluk een vlinder in het oerverleden te doden.

Een ding beïnvloedt een ander

Nu, stel dat "Serena" al een paar maanden geen relatie heeft gehad en zich afvraagt wat de toekomst voor haar in petto heeft. Net als bij de Zeven van bekers, zal op een willekeurige dag, wat er gaande is in de rest van haar leven een grote rol gaan spelen in het beïnvloeden van de mogelijke antwoorden op die vraag. Zal de juiste keuze voor de hand liggen, of zullen de omstandigheden haar visie vertroebelen?

Op maandag, als Serena thuiskomt van haar werk, is het al een vervelende en onproductieve dag geweest. Haar baas, Warren, is weer aan het micromanagen en twijfelt aan Serena's doen en laten, wat in feite het effect heeft dat haar ego wordt weggeblazen. Dus als ze moedeloos en uit haar doen gaat zitten om te vragen naar potentiële relaties, zal de stress die ze voelt haar antwoord kleuren.

Als ze een kaart trekt, verschijnt De Toren, wat duidt op verwoesting en onrust die niet noodzakelijk het gevolg is van iets wat je wel of niet hebt gedaan, en buiten je macht ligt. De negatieve sfeer van Serena's werkomgeving is overgelopen en heeft haar relatiesfeer vervuild. Zelfs als Prince Als Charming op zijn witte lader aan komt rijden, is de kans groot dat Serena te veel afgeleid is om zijn komst of vertrek op te merken.

Op woensdag, als Warren plotseling wordt weggeroepen om voor onbepaalde tijd een training bij te wonen op het hoofdkantoor van het bedrijf, vliegt Serena door haar dag. Ze kan het grootste deel van haar werk van deze week afkrijgen en heeft ruimschoots de tijd om taken die hij niet goed vindt opnieuw uit te voeren. Opgelucht als ze deze keer over romantiek nadenkt, komt de Acht van Pentakels naar boven. Het is geen slechte kaart, maar het niet bijzonder spreekt tot romantiek. In plaats daarvan is het waarschijnlijk dat het grootste deel van Serena's energie, althans voorlopig, gericht zal zijn op het verbeteren van de zaken op het werk.

De volgende week, wanneer Serena op het werk aankomt, is het voltallige personeel opgeroepen voor een vergadering met de CEO. De aanvankelijke angst maakt snel plaats voor een gevoel van hoop en voorzichtige opgetogenheid als bekend wordt dat Warren is overgeplaatst en dat zijn vervangster, Jane, die binnen het bedrijf een uitstekende reputatie heeft als een echt motiverende en inspirerende manager, plannen heeft om een meer coöperatieve en productieve werkplek te creëren. Jane neemt Serena even apart en zegt: "Ik weet dat het de laatste tijd moeilijk is, maar ik heb goede dingen over je gehoord, en ik kijk er echt naar uit om je input te horen. Laten we morgen afspreken om je ideeën te bespreken."

Toen Serena thuiskomt, loopt ze op lucht. Als ze deze keer een kaart trekt, verschijnt de Twee van Bekers. Deze kaart is het sterkst als het gaat om de toekomst, en voorspelt een ontmoeting, niet alleen van de harten, maar de geesten en de geest. Als Serena op haar huidige pad blijft, en een nieuwe, positievere richting op het werk omarmt, zal deze atmosfeer overslaan op andere gebieden van haar leven, en de mogelijkheid van het vinden van haar soulmate, hoewel niet gegarandeerd, is zeker veel waarschijnlijker.

Terwijl Serena's toekomst er anders uitziet dan bij haar eerste lezing, wat echt is veranderd is haar houding. Ze voelt zich beter over zichzelf en als gevolg daarvan krijgt ze niet alleen positieve energie in haar richting, maar is ze ook beter in staat om keuzes te herkennen die misschien niet altijd voor de hand hebben gelegen. Dus terwijl het een week eerder mogelijk was dat de juiste man voor haar stond, zou het verband waarschijnlijk zijn gemist, maar nu,

Als u een vraag hebt die in een eindeloze lus in uw hoofd speelt, waarom laat u zich dan niet door een KEEN-adviseur helpen om op een ander kanaal af te stemmen en een toekomst te horen die meer voldoening schenkt tune?