Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Tarot lezingen voor huisdieren

Het Tarot deck is een uitstekende bron voor het zien van de toekomst en het oplossen van problemen in het heden voor iedereen. Ook voor huisdieren is het een beter hulpmiddel dan andere voorspellende methodes. Helderziende lezingen kunnen het vinden van een huisdier specialist vereisen. Astrologische lezingen vereisen een geboortedatum die niet te verkrijgen is voor dieren die gered of geadopteerd zijn uit een asiel.

Tarotkaarten daarentegen voelen de energie van het onderwerp voor wie de lezing bedoeld is. Dus als uw huisdier in de buurt is, kan het leuk en informatief zijn om een reading via de telefoon of in uw huis te doen.

Tarot readings voor huisdieren moeten door de kaartlezer precies zo worden uitgevoerd als hij of zij een gewone Tarot reading zou willen doen. Er is geen verschil in de structuur van de lezing. Het verschil zit in de interpretatie van bepaalde kaarten.

Wands

In een gewone Tarot lezing staat de kleur van houten wandelstokken die we Wands noemen voor creativiteit. Bij het lezen van huisdieren staan de Tovertanden voor voedsel. Onderschat nooit de drang van uw huisdier om te eten. Natuurlijk moet u het voedsel reguleren voor het dieet, enzovoort, maar een lezing met veel Tanden kan u vertellen dat een verandering in het merk voedsel of de voedertijden van de dag misschien op zijn plaats is.

Pentakels

Want mensen zijn geobsedeerd met geld en materieel gewin, kunnen niet op tegen de obsessie van een huisdier. Een dier is bezitteriger van zijn of haar speeltje dan de mens is van al zijn of haar spullen. Pentakels in de lezing van je huisdier verwijzen naar de favoriete bal, kauwspeeltje of ander speeltje van je huisdier. Een lezing met veel Pentakels kan erop wijzen dat uw huisdier meer met de bal wil spelen, of echt een speeltje mist dat u misschien hebt weggegooid omdat u het te vies vond.

Zwaarden

Dieren begrijpen commando's. Wanneer je een Tarot reading krijgt met veel zwaarden erin, zijn woorden en communicatie belangrijk. Dit geldt ook voor uw huisdier, het is alleen zo dat uw huisdier een veel beperktere woordenschat heeft. Honden reageren op directe verbale signalen en geluiden. Katten geven de voorkeur aan non-verbale signalen en rituelen. Wanneer de kleur Zwaarden verschijnt in de Tarot lezing van uw huisdier, overweeg dan de rol die directe communicatie speelt in uw relatie.

Koppen

Hoewel dit de Tarot kleur van emoties is, zijn de gevoelens voor huisdieren veel meer seksueel van aard. Je huisdier heeft een diepe drang om zich voort te planten en als je het goed hebt gesteriliseerd of gecastreerd, verdwijnt dat gevoel niet zomaar. Een Tarot lezing met veel Bekers laat zien dat uw dier geïnteresseerd is in het andere geslacht. Dit is een normale staat van zijn voor dieren. Je zou kunnen overwegen om je beste vriend voor een beetje meer socialiseren met andere dieren als u Cups ziet verschijnen in de lezing van uw huisdier.

Pages

De jeugdige kracht van deze kaart vertaalt zich goed naar huisdieren. Dit duidt op komende interacties met puppy's of kittens of andere jonge vrienden.

Knights

De hofkaarten van de Tarot worden beschermd door Ridders. Als er een Ridder of twee verschijnen in de lezing van je huisdier, zul je merken dat er een nieuw gevoel van territoriumdrift aankomt. Je huisdier zal zijn territorium beter afbakenen en het agressiever verdedigen.

Koninginnen

Wanneer een Koningin verschijnt in de lezing van een huisdier, is dit een schreeuw om affectie. Dit vraagt de eigenaar van een huisdier om meer tijd, liefde en aandacht. Koninginnen signaleren een verlangen naar meer quality time.

Koningen

De hoogst gerangschikte hofkaart in het Tarot-deck heeft een speciale intensiteit voor je beste vriend. De aanwezigheid van een Koningskaart in de lezing van een huisdier duidt op zijn of haar meester. Dit kan een nieuw niveau van geluk thuis betekenen of een nieuwe ronde van het spelen van Who's the Boss? Nou, wie is de baas in jouw huis?

Grote Arcana

Sommige Tarot lezers nemen de Grote Arcana kaarten in een lezing voor huisdieren, ervan overtuigd dat dieren niet de verfijning van de persoonlijkheid hebben die nodig is om deze interpretaties toe te passen. Het wordt bijna een filosofisch debat over de aard van huisdieren. Begrijp echter dat als de Grote Arcana kaarten betrokken zijn bij de reading voor je huisdier, zij ondergeschikt zijn aan de passende kaarten en vooral de hofkaarten.

Daarnaast kunnen de Grote Arcana jou, de verzorger van het huisdier, vertegenwoordigen. Het kan vervagen over wie de lezing gaat als te veel menselijke persoonlijkheidskenmerken worden verondersteld toe te behoren aan uw hond, kat of ander huisdier. Maar soms moet je gewoon weten wat de toekomst in petto heeft voor je harige of gevederde vriend en het Tarot dek is een geweldige plek om antwoorden te zoeken op zowel je eigen levenssituaties als die van je huisdier

Gerelateerde artikelen