Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De wereld omgekeerde tarotkaart

De Wereld Omgekeerd Tarotkaart

De Wereld is een glorieuze tarotkaart, dus de Wereld Omgekeerd in je spread vinden is een schok. Maar het is een van die schokken die meer in je perceptie zit en niet in de werkelijke informatie die de kaart weergeeft. Als je de Wereld omgekeerd krijgt, ben je zo dicht bij wat je doel ook is! Er is nog een beetje werk te doen, maar je kunt het als je goed oplet.

The World Should Be Yours

The World zelf is het hoogtepunt van de reis door de Grote Arcana van de tarot. Het is de laatste kaart in die serie voordat de Aas van Wijzen en de Kleine Arcana verschijnen. Als je de wereld ziet, is de cirkel rond, maar heb je ook iets belangrijks voltooid. Tevredenheid, insluiting, voltooiing - of je nu naar een specifiek doel toe werkte of gewoon een gelukkig leven wilde leiden, je hebt het gehaald.

Maar soms schiet je tekort

Trek die kaart echter in de omgekeerde positie en je moet stoppen om te evalueren. Kijk eens naar deze kaart. De vrouw die omringd wordt door feestelijke bloemenkransen en er lichter dan lucht langs raast, staat opeens ondersteboven. Als dat je bekend voorkomt, heb je het niet mis; ze lijkt op een versie van de opgehangen man van eerder in de Grote Arcana.

We hebben de neiging om kaarten van boven naar beneden te bekijken, en dat een interessant perspectief biedt voor de omgekeerde wereld. Rechtop zie je het hoofd van de triomferende vrouw, de krans, en haar vloeiende haar. Maar als je het beeld omkeert, ligt je aandacht nu bij haar benen en die vloeiende sjaal die klaar lijkt te liggen om zich eromheen te wikkelen en haar te doen struikelen terwijl ze op weg is naar de eindstreep.

Zoals bij de meeste omgekeerde kaarten het geval is, kan de omgekeerde wereld wijzen op een blokkade die tussen jou en je doel staat. Dit kan een externe of interne blokkade zijn; zelfsabotage is een mogelijkheid (en zoek naar de Zeven van Zwaarden in de spreiding voor bevestiging). Als de kaart opduikt in een gespreide positie die wijst op een andere persoon of invloeden van buitenaf, kan deze blokkade te maken hebben met hoe andere mensen je doel zien. Dat betekent niet dat je doel problemen heeft - het kunnen allemaal hun interne onzekerheden zijn die naar boven komen als ze iemand anders zijn prestatie zien. Of het kan zijn dat ze een onbewuste blokkade vormen; bijvoorbeeld, je wilt naar een andere staat verhuizen, maar je liefje heeft eindelijk aandacht voor je - moet je nu echt gaan verhuizen?

Als de omgekeerde wereld op een resultaatpositie verschijnt, kan dat er ook op wijzen dat je doel niet zo vervullend zal zijn als je had gehoopt. Legt u te veel verantwoordelijkheid bij het doel, bijvoorbeeld door aan te nemen dat uw verhuizing of nieuwe baan u eindelijk gelukkig zal maken? Je leven is vaak wat je er zelf van maakt - probeer innerlijk gelukkig te zijn, met het doel als een extraatje en niet de

Het is ook mogelijk dat de omgekeerde wereld een waarschuwing is dat je te ver gaat in je reis. Zoals, stop nu maar. Je doel was om promotie te maken, niet om op het hoofd van elke collega te gaan staan op weg naar de top van het bedrijf. Je doel was om een gelukkig, comfortabel leven te hebben, niet om luxe auto's te kopen die in je garage staan. Hé, het is prima als je een luxe auto wilt en je er een kunt veroorloven - maar gebruik hem. Rijd ermee. Als je hem aan de kant schuift op zoek naar de volgende luxe auto, klopt er iets niet.

Geef een helderziende reading over geld voor aanvullende inzichten over het op één lijn brengen van je doelen en financiële situatie.

Het frustrerende is dat de omgekeerde wereld ook kan wijzen op een vertraging die je gewenste tijdlijn in de war stuurt. Het is dus niet zo dat je doel echt niet vervuld is of niet op schema ligt, je zult gewoon moeten wachten.

Noteer op dat als de kaart in een verleden positie verschijnt, het aangeeft dat je al voorbij die blokkade bent gekomen, of dat de blokkade je heeft geleid tot waar je nu bent. De les die je eruit kunt trekken is dat je erin geslaagd bent om vooruit te komen. Het kan zijn dat je in de toekomst nog problemen hebt, afhankelijk van de andere kaarten in de spreiding, maar deze blokkade is in ieder geval op weg naar buiten.

Omdat je zo dicht bij je doel bent, zul je er baat bij hebben om vast te stellen waar dat probleem zit en het op te lossen. Een professionele tarotlezing zal hier echt bij helpen, omdat jij en de lezer jullie eigen reis door de tarotspreiding kunnen volgen en kunnen zien waar die blokkade of verkeerde afslag kan zijn, en wat je eraan kunt doen. Dit is een kaart die je oproept tot actie.

De omgekeerde wereld ziet er slecht uit, maar is meer een proefleeskaart, bij gebrek aan een betere term. Deze kaart is als die persoon die nog een laatste blik werpt op je manuscript om de resterende fouten te vinden, zodat je de kans krijgt om ze te herstellen voordat de publicatiecyclus voorbij is. Behandel dit dus niet als het einde van de wereld; het is gewoon een rustmoment stop.