Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Ridder van bekers omgekeerd tarotkaart

Gereformeerde hofkaarten behoren tot de meer ingewikkelde om te lezen omdat hofkaarten in het algemeen meer interpretaties kunnen hebben dan de gemiddelde tarotkaart. Hofkaarten kunnen mensen of concepten voorstellen, wat betekent dat de juiste interpretatie afhangt van de vraag en de omliggende kaarten. Maar in het algemeen biedt een omgekeerde hofkaart veel aanwijzingen op zichzelf.

Een omgekeerde hofkaart van de suit van Bekers kan betekenen dat gevoelens geblokkeerd of afgesloten zijn, in het bijzonder met betrekking tot een persoon. In het bijzonder is de omgekeerde Ridder van Bekers een indicator dat emoties, vriendschap, kameraadschap en steun niet zijn wat ze lijken, hoewel dit niet noodzakelijkerwijs een slechte kaart is.

Basis-energieën rond de kaart

Als de kaart rechtop staat, duidt deze hofkaart meestal op een jongere man met blond haar die een tiener of jongvolwassene zou kunnen zijn. Sommige interpretaties hebben de Ridder van Bekers als een kind of een oudere man die jonger lijkt of zich jonger gedraagt. De kaart kan ook een vrouw vertegenwoordigen in sommige interpretaties, hoewel het meestal wordt behandeld als een man; pagina's of prinsessen vaker vertegenwoordigen vrouwen.

Als een persoon, de interpretatie van de Knacht van Bekers kan gaan een paar manieren. Rechtop, kan hij een ridderlijke, beleefde, gevoelige man - de jonge ridder op het zachte paard - of hij kan een goede vriend, iemand die is ondersteunend, aardig, en vriendelijk zijn.

De betekenis van de kaart kan ook een concept, in plaats van een fysieke persoon. In dit geval zijn bekers emoties, en ridders meestal een bron van actie of inactiviteit. Dus, de Ridder van Bekers geeft actie of inactie aan met betrekking tot gevoelens, liefde, en steun. De actie of het niet-handelen kan goed of slecht zijn, afhankelijk van de omringende kaarten.

Op de kop en een frons zien

Een paar interpretaties maken de persoonskant van de kaart nogal wispelturig als hij rechtop staat. Dat kan echter ook een omgekeerde interpretatie zijn. Wanneer een bekerkaart omgedraaid is, kan het zijn dat je op de verkeerde manier kijkt naar actie of het uitblijven van actie op gevoelens. Misschien vindt Persoon A Persoon B wel leuk, maar is hij te bang om iets te zeggen, waardoor hij een kans mist (inactiviteit). Of, persoon A vindt persoon B leuk en zegt iets op het verkeerde moment of op een smakeloze manier (actie). Je zou ook te maken kunnen krijgen met geblokkeerde gevoelens, zoals iemand die zich emotioneel afsluit, of een gebrek aan steun van mensen, vooral mannen.

Wat deze kaart je echt vertelt is dat een of andere vorm van steun of emotionele binding niet zal zijn zoals het lijkt of zoals je verwacht dat het zal zijn. Als je bijvoorbeeld laat lezen hoe je nieuwe buurman zal zijn, kan een omgekeerde ridder van bekers wijzen op iemand die niet erg vriendelijk is. Hij hoeft niet gemeen te zijn, maar misschien is hij niet zo vriendelijk als u had gehoopt. Of, je zou kunnen vinden dat er iets aan hem is dat je gewoon de verkeerde kant op wrijft.

Hof kaarten kunnen werkelijke mensen aangeven, dus een omgekeerde ridder van bekers zou kunnen betekenen dat iemand die op hem lijkt een zorg zou kunnen zijn. Dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat de persoon gevaarlijk zal zijn, maar alleen dat er iets zal zijn, iets dat niet klopt.

Het kan ook wijzen op energie die u op dit moment niet nodig hebt. Laten we zeggen dat je een lezing hebt over het beginnen van een nieuwe fase in je leven. Als je ernaar uitkijkt om naar een nieuwe plek te verhuizen, onafhankelijk te zijn, en dingen zelf te regelen, kan er een element in je nieuwe omgeving zijn dat vervelend overbezorgd of kinderlijk is. Er is iets dat de steun die je dacht te krijgen blokkeert of verandert.

Koppen worden geassocieerd met het element water, en er is een kleine aanwijzing van problemen met betrekking tot water als je de kaart omgekeerd trekt. Dat heeft echter meer te maken met het krijgen van een omgekeerde bekerkaart, dan met een omgekeerde ridderkaart. Het is iets om in gedachten te houden als de lezing bijzonder vreemd lijkt, of als je vraag niet echt met mensen te maken heeft en je niet kunt achterhalen waarom deze hofkaart plotseling opdook.

En, het is mogelijk dat het wijst op een vorm van bedrog - bedrog, meeslepen, dat soort dingen - hoewel het zowel van zijn kant als van jouw kant kan zijn. Misschien is je partner in orde, maar word je afgeleid door een knappe blonde kerel en loop je het risico ontrouw te worden (als je ook de Lovers card hebt getrokken, is zo'n soort engel-of-duivel-keuze een reële mogelijkheid). Of je partner blijkt een player te zijn. Onthoud dat de kaarten niet altijd duidelijke voorspellingen geven - ze zijn vaak een hulpmiddel voor zelfanalyse, ze brengen zaken naar voren die je helpen een situatie te doordenken. Als je deze kaart trekt, houd je dan afzijdig en observeer nog wat meer.

Stort je niet te veel op de slechte dingen als je nog geen tekenen van iets slechts in je leven hebt gehad. Als je je bijvoorbeeld afvraagt hoe je nieuwe relatie met die blonde hottie je leven zal beïnvloeden en je krijgt een omgekeerde Ridder van Bekers, doe dat dan niet gooi je handen in de lucht, ervan uitgaande dat hij je gaat

oplichten of bedriegen. Doe het rustig aan en ga niet te ver. Het kan zo simpel zijn als dat de man je gewoon niet ziet zitten, of dat hij zo gereserveerd is dat emotie tonen moeilijk voor hem kan zijn. Wees je bewust van rode vlaggen, natuurlijk, zoals wordt verteld om de relatie geheim te houden. Maar als alles koek en ei lijkt te zijn bij hem, kan het gewoon een kwestie van nabijheid zijn, want de Ridder van Bekers op de kaart is normaal gesproken een gereserveerde, rustige man in de rechtopstaande positie. Als je hem omdraait, kan hij erg terughoudend worden in het uiten van gevoelens. Het is geen verrassing dat de omgekeerde ridder een beetje lijkt op de Opgehangen Man en zijn in-stasis karakteristiek.

Wanneer je een reading laat doen, kijk dan naar de positie van de kaart in de spread, kijk of het gezicht op de kaart naar een andere kaart is gekeerd - dit kan wijzen op een connectie tussen de twee - en kijk naar de algehele energie van de spread. Het beste is om een live tarot reading te laten doen, zodat je een volledige interpretatie krijgt en een discussie kunt voeren over hoe de kaarten op elkaar inwerken.

Dus, als je die Ridder van Bekers omgekeerd ziet, ga er dan niet van uit dat de steun of het kameraadschap waar je op rekende, zal zijn zoals je dacht. Dat geeft u meer flexibiliteit om veranderingen aan te brengen, in plaats van verstrikt te raken in een fantasie die u in haar greep houdt. grip.