Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Tarotkaart negen van wijzen omgekeerd

De omgedraaide Negen van staven wijst op een messituatie die diepgaand denken en introspectie vereist om te overwinnen- voor het grootste deel. Het kan ook een oproep tot actie zijn, maar zelfs dat vereist dat u naar binnen kijkt zodat u voorbij een interne blokkade kunt komen. Je wordt opgeroepen om vertrouwen en samenwerking in evenwicht te brengen, zodat jij of een situatie in vrijheid kan stappen.

Hier is het Basisoverzicht

De nummer 9 in de tarot geeft aan dat je iets hebt voltooid of heel dicht bij de voltooiing van iets bent, vooral een fysiek doel. Zelfs de zuivelfiguren Zwaarden willen dat je stopt met je zorgen te maken als je negen van die wapens in een tarotspreiding naar je ziet staren, waardoor je gezondheid en je vermogen om met een situatie om te gaan verbetert. De Negen van Wijzen vertelt u dat u bijna een doel of conclusie hebt bereikt, en goede discipline zal u naar uw bestemming leiden. Laat uw energie niet afnemen - houd u aan uw plannen en uw schema.

Draai dat nu om

De omgekeerde Negen van Wijzen biedt een aantal zeer interessante beelden. In de omgekeerde versie lijken die staven op takken of stokken die steun bieden. Je ziet bladeren aan de bovenkant van de staven, en de staven reiken niet tot de bovenmarge van de kaart. Maar omgekeerd steken die staven nu uit de bovenmarge van de omgekeerde kaart, en de bladeren staan onderaan - alsof de staven zich uitstrekken tot op de grond in een stapel bladeren. Die staven lijken nu op de tralies van een gevangeniscel.

Dat is een duidelijke boodschap: Je hebt jezelf op een of andere manier ingesloten en zit nu in een gevangenis, waarschijnlijk door jezelf gemaakt. Of je hebt te maken met iemand anders die dit heeft gedaan.

Gezien het feit dat de hoofdboodschap van de 9 van mantsen rechtop discipline is, zijn de directe omgekeerde boodschappen om naar te kijken ofwel luiheid of eenstick-up-the-you-know-where koppigheid en overdreven discipline. Bent u in een situatie die discipline vereist, maar u hebt het laten afweten? Die verslapping of uitstel gaat je wat kosten als je niet reëel wordt. Hoe vervelend of moeilijk de situatie ook is, zie hem onder ogen - dat is de beste manier om ermee om te gaan en er zo snel mogelijk een eind aan te maken.

Heeft u in plaats daarvan aan vastberadenheid ingeboet? Misschien ben je niet lui, maar gewoon moe en onzeker over hoe de dingen zullen uitpakken. Ga door! Je bent dicht bij je doel, maar je moet op koers blijven. Je kunt het!

Aan de andere kant van de schaal bevindt zich overdreven discipline, koppigheid en het feit dat je je niet wilt inhouden. Misschien zijn je grenzen te streng - grenzen zijn goed en noodzakelijk, maar ze kunnen te ver gaan. Je hebt beperkingen opgelegd die onredelijk zijn, voor jou of voor de andere betrokkenen. Je moet je een beetje terugtrekken. Misschien is er een makkelijkere manier om dingen te doen, of misschien vind je iemand om je te helpen als je, zeg maar, één eis minder stelt. Misschien probeer je iemand aan te nemen voor een functie in een bedrijf dat specifieke vaardigheden vereist - kan je een of twee van die vaardigheden prefereren in plaats van te eisen? Misschien vindt u op die manier uw beste kandidaat.

Een andere mogelijke interpretatie is dat uw positie, uw doelen of uw beperkingen gewoon niet verdedigbaar zijn. U hebt niets dat u steunt, maar u wilt gewoon niet naar rede luisteren.

U vs.Hen

De kans is groot dat deze kaart naar u verwijst. Als de omgekeerde Negen van staven op een positie staat die op iemand anders duidt, zoals de één-na-onderste kaart in de staf in de Celtic Cross tarot spread, dan kan het over iemand anders gaan. Echter, of dat betekent dat zij degenen zijn die onredelijk of lui zijn, of dat ze alleen maar denken dat jij onredelijk of lui bent, hangt af van de spreiding en van de vraag. Je kunt het beste eerst kijken hoe de boodschap van de kaart op jou van toepassing is voordat je deze op iemand anders vastpint.

Het zou niet zo moeilijk moeten zijn om deze tarotkaart te interpreteren. Toch zijn de duidelijke, algemene betekenissen soms niet zo gemakkelijk van toepassing op de vraag die voorligt. Een professionele lezing kan veel verhelderen. En vergeet niet dat vervolgvragen kunnen helpen om de informatie die je krijgt te beperken tot de noodzakelijke kern. Je moet hier iets veranderen, en een online tarot lezer kan met je samenwerken om een duidelijker antwoord te krijgen.

De omgedraaide Negen van Wijzen is een situatie die je kunt oplossen. Misschien moet je creatief worden en kijken naar opties die je nog niet had overwogen, maar het kan ook zo eenvoudig zijn als gewoon aan het werk gaan. U kunt dit oplossen, maar als u wacht om veranderingen aan te brengen, kunt u merken dat uw energie verspild.