Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De maankaart in relatie lezingen: verborgen valkuilen en nieuwe kansen

Sissy was een oude klant van me. Ik had haar gesteund door een rommelige mid-life echtscheiding, en ze was eindelijk klaar om weer te gaan daten.

"Ik wil door de rotzooi heen, hoor!" riep ze uit. "Ik wil geen eindeloze valse starts doorstaan. Ik wil gewoon de relatie aantrekken die nu de juiste voor me is. Wat moet ik doen?"

Ik deed een Tarot lezing voor haar en koos ervoor om me te richten op de "uitdaging" kaart als wat ze nodig had om te werken met om te komen tot de uitkomst kaart- de Aas van Bekers (een nieuw emotioneel begin of situatie). De uitdagingskaart was de Maan.

"Ik heb deze kaart nooit begrepen," zei ze. "Moet ik me zorgen maken?"

De Maan in mijn kaartspel toont het gezicht van een mooie vrouw op de maan terwijl ze waakt over allerlei dieren - honden, herten, konijnen, zelfs een kreeft en een krab. Het landschap is surrealistisch, koud, gevuld met de buitenaardse glans van het licht van de maan. De maan is een complexe kaart die illusie, fantasie en bedrog kan onthullen, maar ook inspiratie en verbinding met ons hogere zelf kan bieden. Als zodanig was ze perfect voor Sissy's emotioneel gecompliceerde situatie.

De Maan als kaart van projectie en illusie

Voordat Sissy de liefde kon aantrekken die ze wilde, moest ze eerst duidelijkheid krijgen over haar eigen bagage. We spraken over de paar afspraakjes die ze de laatste tijd had gehad. Sissy beschreef de mannen als aardig, maar niet echt beschikbaar. Haar perceptie was dat ze allemaal een vrouw wilden die emotioneel volgzaam en meegaand was, en het lichaam had van een twintigjarige - ze wilden meisjes, geen vrouw. Of ze waren zoetsappig, te "vrouwelijk" en windden haar niet op. Ik deed wat hypnotherapie om dieper te onderzoeken wat haar ervan weerhield mannen aan te trekken die beter aan haar behoeften voldeden.

Uit ons werk bleek dat Sissy eigenlijk vond dat ze zwak en volgzaam moest zijn, maar dat ze dat niet wilde zijn. Ze wilde sterk, fit en krachtig zijn. De sessie had onthuld waar Sissy haar eigen onbewuste oordelen en bezwaren op deze mannen projecteerde. Dit is wat de Maan kan suggereren in een reading, en zodra we ons bewust worden van onze onbewuste projecties, angsten, illusies of oordelen, kunnen we aanzetten tot verandering als we daarvoor kiezen.

Sissy besloot te gaan sporten om sterk te worden. Ze wilde een gezond, krachtig en sexy lichaam, maar ook een lichaam dat haar leeftijd en het leven dat ze had gezien, eer aandeed. Voor haar betekende dit dat ze superfit en gespierd moest zijn, haar grijze haren moest laten groeien en zich niet meer hoefde te schamen voor haar oude littekens. Ik moedigde haar aan om ervoor te gaan.

De Maan als Inspiratiekaart

Sissy had het erg naar haar zin met haar trainingen en begon nieuwe mensen te ontmoeten. Ze ging een paar keer uit, met meer succes, maar ze had nog steeds geen goed gevoel bij de mannen die ze ontmoette. Ze kwam terug voor een lezing, en de Maankaart kwam weer tevoorschijn.

"Nu denk ik dat het tijd is om de Maan te gebruiken als een manier om te creëren wat je wilt. Om te manifesteren," zei ik tegen haar. "Ik denk dat je nu niet al te duidelijk weet wat voor soort man of relatie je wilt. De Maan kan verduisteren werkelijkheid, maar als je met de Maan speelt in plaats van tegen haar, kan ze een bron van enorme inspiratie en visie zijn."

Ik liet Sissy een visiebord maken om duidelijk te maken wat voor soort relatie ze wilde aantrekken. Als oefening vroeg ik haar om, als het bord klaar was, elke dag een paar minuten te mediteren over de afbeeldingen en een dagboek bij te houden over haar gedachten. Ik vroeg haar ook om een droomdagboek bij te houden-dromen zijn tenslotte de werktuigen van de Maan. Toen ze terugkwam voor een nieuwe lezing, spraken we over wat ze had ontdekt.

"Weet je wat gek is? Ik denk... ik denk dat ik een relatie met een vrouw wil. Jij bent de enige aan wie ik dit heb verteld - verbeeld ik me dit?"

Sissy's generatie voelde zich minder op haar gemak met meerduidige of inclusieve seksuele voorkeuren, maar ze had ontdekt dat haar visioenbord vol stond met beelden van vrouwen en vrouwelijkheid. Ze had ook een aantal dromen gehad die haar leken uit te nodigen om een bredere werkelijkheid te verkennen. Ik vroeg haar of ze open stond voor dit idee, omdat het belangrijk was dat ze tot haar eigen betekenis voor haar visioenen zou komen. Ik bekrachtigde de keuze, als het dat was wat ze wilde. Waarom niet? Ik stelde voor dat ze duidelijk zou zijn tegen alle vrouwen die ze benaderde, en dat ze ervoor zou kiezen transparant te zijn over het feit dat ze op verkenning was en helemaal niet zeker was. Ze huilde tijdens de sessie, opgelucht en blij tegelijk. Ze was blij met de vrijheid die ze nu voelde, nu ze zich bewust was geworden van haar verlangen om een voor haar nieuwe relatie uit te proberen. Toen ze eenmaal helder was, was ze in staat om precies datgene aan te trekken wat ze nodig had in

De Maan is een lastige kaart in readings omdat ze zo multidimensionaal is. Ze suggereert zowel de aanwezigheid van illusie, fantasie of zelfbedrog als de mogelijkheid om toegang te krijgen tot intuïtie, het onderbewuste of paranormale begaafdheid. De Maan inspireert, is magisch, maar kan ook haar licht laten schijnen op dingen die vreemd, angstig of verontrustend lijken. Een Tarotlezer kan je helpen om de kaarten die je in je lezingen tegenkomt op een zinvolle manier te interpreteren en je helpen om te werken met alle mogelijke dimensies van een kaart die betrekking hebben op je leven.

Gidsen op Keen zijn een essentieel onderdeel van je reis met de Tarot - bel nu om te beginnen met het verkennen van je eigen potentieel om je verlangens.