Informatie nodig of uw partner of relatie?

Tekenen dat je klaar bent voor een nieuwe relatie

Hitte temperaturen, dagen aan het meer of het strand, romantische kampeertripjes, etentjes in de buitenlucht. De zomer is de ideale tijd om een nieuwe romance te beginnen.

Hoewel het seizoen rijp is voor een nieuw begin, weten we niet altijd of we er klaar voor zijn. Klanten komen in deze tijd van het jaar altijd met veelvoorkomende thema's aanzetten: "Ben ik klaar voor een nieuwe relatie? Kun jij me helpen om te weten of ik echt klaar ben om weer te vertrouwen?" Als adviseur ben ik dol op deze vragen! Als je het vraagt, betekent het dat je nadenkt over een nieuwe relatie in plaats van zomaar in een potentieel rommelige situatie te duiken. In de loop der jaren heb ik een aantal gemeenschappelijke thema's ontdekt die aangeven of iemand bereid is om opnieuw te beginnen.

Vergevingsgezindheid

Het grootste obstakel voor het beginnen van een nieuwe relatie is de voortdurende schuld, wrok en boosheid ten opzichte van een ex. Ik weet het, deze gevoelens kunnen heftig zijn - ik heb het ook meegemaakt! Afhankelijk van de lengte en intensiteit van de relatie, kan het jaren duren voordat je je ex-partner volledig hebt vergeven.

Moeten cliënten hun ex-partner nu voor 100 procent vergeven om een nieuwe relatie te kunnen hebben? Nee, maar ze moeten op zijn minst zijn begonnen met het verwerken van hun schuld en woede. Anders worden deze gevoelens op de een of andere manier op de nieuwe partner geprojecteerd.

Als ik voor iemand lees en hun veld zit vol met de energie van hun ex, of er veel boosheid of verdriet is, zullen we wat van deze energie opruimen en verwerken. Sommige cliënten zullen boos zijn op zichzelf voor hun rol in de relatie en moeten zichzelf vergeven. Aan het einde van de reading kan ik hen vertellen dat ze meer werk moeten verzetten voordat ze iemand nieuw ontmoeten. Ze luisteren niet altijd - ze zijn ook maar mensen! Maar in 90 procent van de gevallen komen ze terug met een nieuwe relatie die dezelfde fouten, dezelfde patronen en hetzelfde hartzeer (en hoofdpijn) als de oude relatie vertoont.

Cliënten die actief deelnemen aan het verwerken van gevoelens en het werken aan vergeving krijgen meer helderheid over hun disfunctionele patronen. Hopelijk stelt deze helderheid hen in staat om een nieuwe relatie te vinden, vrij van deze destructieve gewoonten en vol van de liefde waarnaar ze hunkeren.

Zelfliefde

Zelfliefde lijkt vanzelfsprekend, toch? Toch heeft een alarmerend aantal volwassenen last van gevoelens van zelfhaat, waardoor patronen van negativiteit en twijfel in relaties kunnen ontstaan.

Cliënten die een hekel aan hun lichaam hebben, trekken partners aan die hun lichaam veroordelen. Mensen die het gevoel hebben dat ze niet goed genoeg zijn, kunnen genoegen nemen met een relatie die niet aan hun behoeften voldoet. Mensen die geen vertrouwen hebben, trekken mensen aan die onbetrouwbaar zijn.

De beste manier om een bevredigende en langdurige relatie aan te trekken, is om aan zelfliefde te doen. Cliënten hebben vaak geen idee hoe dit eruit ziet. Van mijn kant, als intuïtief adviseur, help ik hen zich bewust te worden van hun energetische afweer en de leugens die ze over zichzelf koesteren. Leugens als "Ik deug niet" of "Ik kan niemand vertrouwen" of "Ik ben niet veilig bij mannen." Mensen zijn zich er vaak niet eens van bewust dat deze banden onbewust worden afgespeeld en hun hele leven vormgeven.

Als ze zich eenmaal bewust zijn van deze verkeerde overtuigingen, raad ik aan nauw samen te werken met een healer, helderziende, astroloog of therapeut om van zelfhaat over te gaan op zelfliefde.

Zelfs als je geen sterk gevoel van zelfhaat hebt, zijn er nog steeds oefeningen die je helpen met de onzekerheden die je misschien hebt. Mijn favoriet is om je het jonge kind in te beelden dat nog steeds hongerig is naar liefde. Je hoeft je niet te richten op traumatische of negatieve herinneringen. Alleen al het besef van je innerlijke kind kan je houding ten opzichte van jezelf verzachten.

Ik laat cliënten een foto van zichzelf meebrengen toen ze tussen de twee en acht jaar oud waren. Ik vraag ze om een altaar voor dit kind te maken. Het altaar kan bestaan uit speelgoed, bloemen, kunstwerken, een favoriete geredde babyjurk - alles wat de herinnering aan het kind eer aandoet. Dan vraag ik cliënten om dagelijks een paar momenten met hun jongere zelf door te brengen. Kijken naar je lieve, mooie, onschuldige gezicht bevordert gevoelens van liefde, bescherming en toewijding jegens jezelf! Je houdt van dit kind - wat zich vertaalt als liefde voor jezelf.

Cliënten die zich aan dit proces wijden, weten hoe ze voor hun jonge energie moeten zorgen. Dit stelt hen in staat zich kwetsbaarder op te stellen, wat een grotere verbinding met andere mensen mogelijk maakt. Zelf-liefhebbende cliënten trekken anderen aan die in datzelfde ontdekkingsproces zitten en zelfzorg.

Laat je angst los

Het oude gezegde is waar: als je niet op zoek bent naar liefde, zal de liefde je vinden.

Wanneer cliënten bij me komen met wanhoop in hun aura, weet ik dat ze er nog niet klaar voor zijn. Dit komt het meest voor bij mensen die bang zijn om alleen te zijn, en bang zijn voor wat dat in de maatschappij over hen zegt. Krampachtig zoeken naar een liefdevolle en gezonde relatie is een verloren spel. Je wanhoop vertroebelt de helderheid die nodig is om een goede match te vinden.

De meeste mensen - en ja, er zijn uitzonderingen - zullen periodes in hun leven hebben waarin ze geen relatie hebben. Ik had een cliënt die al meer dan 20 jaar single was. Ze had een leven zonder partner echt geaccepteerd. Toen ze het laatste restje zelfveroordeling over haar single status losliet, vond ze grote vrede. Twee jaar later ging ze ervandoor naar Hawaï, hand in hand met een nieuwe, liefdevolle partner.

Relatiekarma

Er zijn zielen die incarneren zonder veel . Ze willen werken aan zelfredzaamheid of een pauze nemen van de hele dynamiek van een romantische relatie. Mensen die met deze overeenkomsten geboren zijn, herkennen ze meestal als hun persoonlijke waarheid, en maken zich er dus niet zo druk over. Astrologie is een effectieve manier waarop je kunt leren over je mogelijke relatie karma, en begrijpen wat "school" van relatie je kwam hier om te oefenen.

De beste manier om klaar te zijn voor een nieuwe relatie is om te werken met alle drie de concepten die ik heb genoemd. Er is geen juist moment om verder te gaan, ook al ben je jaloers op alle nieuwe stellen die ronddartelen in de zomerzon! Ga lekker in je strandstoel zitten, koester je in het licht en houd van jezelf.

Ben je toe aan een nieuwe relatie? Neem vandaag nog contact op met een adviseur of astroloog op Keen voor meer inzicht in je volgende stappen!