Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Maak je de eerste date fouten? de tarot onthult slechte gewoontes

Als je aan het daten bent, is het normaal dat je meer dan een paar keer afgewezen wordt. Maar wat als je meer mist dan je raakt voor een reden? Zou je een subtiele, maar saboterende, fout kunnen maken op je eerste dates? Helaas, in tegenstelling tot een restaurant, zal je date waarschijnlijk geen recensie achterlaten. Dus als je voortdurend afspraakjes krijgt en vervolgens verliest, is de Tarot een manier om het probleem aan te pakken.

Tientallen afspraakjes, maar geen vriendin

Mijn cliënt, Aidan, had precies dit probleem. Hij was een financieel analist van begin dertig met een MBA en woonde in een flatgebouw in Miami. Nadat zijn relatie van zes jaar was geëindigd, stond hij te popelen om het veld weer te gaan bespelen, bij wijze van spreken. Aidan had er geen moeite mee vrouwen mee uit te vragen - hij had zelfs het vertrouwen en de charme om de moeilijke "koude benadering" te doen, waarbij hij afspraakjes maakte met volslagen vreemden. Maar, op een paar uitzonderingen na, werden de eerste afspraakjes geen tweede afspraakjes. De vrouwen die bleven hangen, bleken meestal binnen een paar weken geen goede match te zijn.

"Ik snap het niet," zei hij. De vrouwen met wie ik een echte band heb, willen me niet meer zien. Maar ze lijken het altijd naar hun zin te hebben als we uit zijn."

Een intuïtieve Tarot-reading

Voor Aidan neigde ik instinctief naar een intuïtieve Tarot-reading met drie kaarten. Hij had meer informatie nodig over het heden, niet een blik in de toekomst. toekomst. "De eerste kaart geeft je emotionele toestand weer,' legde ik uit. Omdat relatieproblemen meestal een weerspiegeling zijn van onze innerlijke onrust, was het noodzakelijk om eerst Aidans positie in de lezing vast te stellen.

Ik trok deZwaard Negen, en hijgde bijna - deze kaart, die soms de Heer van de Wreedheid wordt genoemd, staat voor nachtmerries, achtervolgende herinneringen en het soort verborgen pijn dat zich in de eenzaamste uren van de querent vastklemt. Toen ik het aan Aidan beschreef, viel hij stil. "Is dit wat je ervaart?" vroeg ik. "Ben je gekweld door het einde van je laatste relatie?"

Hij haalde langzaam adem alsof ik zojuist een pijl uit zijn borst had getrokken. "Het is vreselijk sinds Laura is weggegaan." Ik wachtte tot hij meer uitleg zou geven, maar dat deed hij niet. Hij voegde er alleen aan toe: "Het voelt zeker goed om dat hardop toe te geven."

Soms is het al voldoende om het genezingsproces te beginnen als je de pijn gewoon erkent. Ik geloof dat dit een van de subtielere, maar ook meest essentiële diensten is die wij paranormaal begaafden aanbieden - onze cliënten de ruimte bieden om hun worstelingen onder ogen te zien, op de voorwaarden die zij wensen. Ik voelde dat Aidan al een aanzienlijke last voelde wegvallen, nu ik getuige was geweest van zijn stille pijn.

Ik besloot verder te gaan met de lezing. "Deze volgende kaart symboliseert wat je naar je afspraakjes uitstraalt."

Deze keer trok ik een veel vrolijkere kaart, de Zeven van bekers. Typisch, deze kaart vertegenwoordigt visioenen van een grenzeloze toekomst. Als het in een carrièreblad staat, is het een schouderklopje: "De wereld ligt aan je voeten," lijkt het uit te roepen. Maar in de huidige situatie neigde ik naar een andere interpretatie.

"Je afspraakjes merken dat er een kloof is tussen je gevoel voor het heden en je gevoel voor de toekomst, Aidan. Je kijkt vooruit, droomt over de pracht en praal aan de horizon, ten koste van het koesteren van het moment zelf."

"Betekent dit dat mijn afspraakjes me afgeleid vinden?" vroeg hij.

"Niet noodzakelijkerwijs. Ik denk dat we meer duidelijkheid krijgen met de laatste kaart, die staat voor het gevoel waarmee de meeste van je afspraakjes weggaan."

Ik trok de Negen van manden, wat een kaart is van een defensieve houding en het anticiperen op verwondingen. "Deze lezing suggereert dat veel vrouwen op het randje staan - een beetje, maar net genoeg om je kansen op een tweede date te verknallen - door je vooruitziende blik. Mijn intuïtie zegt dat je je een beetje laat meeslepen wanneer een afspraakje bemoedigend verloopt, en vrouwen kunnen dat aanvoelen. Zeg eens eerlijk: wanneer begin jij met het voorstellen van plannen voor de lange termijn?"

"Ik doe niets engs, zoals praten over kinderen krijgen of trouwen op een eerste afspraakje."

"Weet je zeker dat je niets over de toekomst zegt dat verontrustend zou kunnen zijn?"

"Nou, ik praat wel graag hardop over dingen die we samen kunnen doen. Er was een vrouw die ik had beloofd mee te gaan pompoenen plukken als het seizoen begon."

"Hoeveel weken vanaf de eerste afspraakje zou dat zijn?"

"Acht."

"Dat is veel. Op een eerste afspraakje wil ze je gewoon leren kennen, en als je meer dan een paar dagen of weken van tevoren plannen voorstelt, laat dat zien dat je er echt veel voor voelt, of dat je op zoek bent naar zomaar iemand om je vriendin te zijn."

"Zo heb ik er nooit over nagedacht. O jeetje, ik schaam me nu zo dat ik een andere vrouw heb uitgenodigd om met Kerstmis naar Virginia te komen..."

Wat je niet weet, kan je kwetsen

Voor Aidan was het een doorbraak toen hij ontdekte dat zijn gewoonte om op een eerste afspraakje grootse dromen te hebben, vrouwen verontrustte. Voordat hij ophing, hielp ik hem inzien dat zijn toekomstgerichte blik een gevolg was van zijn huidige ongemak. Hij besloot dat hij misschien een paar weken rustiger aan moest doen, om zichzelf tijd en ruimte te geven om de pijn van de relatiebreuk onder ogen te zien.

Hoewel het moeilijk is om tijdens een date erachter te komen wat je fout doet, is het veel beter om al in een vroeg stadium te ontdekken welke gewoonten anders geweldige matches in de weg zouden kunnen staan, dan om mislukte date na mislukte date te moeten doorstaan. Aidan's probleem, zich richten op de toekomst in plaats van de onzekerheid van een eerste afspraakje te omarmen, is niet ongewoon. Andere mensen worden verijdeld door nerveuze tics, een gewoonte om het gesprek te domineren, onzekerheid, of gewoon slechte hygiëne-allemaal zeer herstelbare problemen! Dus als je steeds weer merkt dat je meest veelbelovende afspraakjes niet lukken, bespaar jezelf dan wat hartzeer door eens goed in de spiegel te kijken.

Heb je moeite om romantiek rond? Adviseurs van KEEN.com kunnen je helpen ontdekken welke positieve veranderingen je kunt maken om blijvende liefde in je leven uit te nodigen.