Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Hoe een tarot lezing voor de liefde mary uit miami hielp toen haar relatie uit de hand liep

Verliefde relaties bestaan niet in een vacuüm. Als dat zo was, zou het veel gemakkelijker zijn om ze onder een microscoop te leggen en de specifieke kenmerken te onderzoeken die ze doen tikken, of de gebreken en tekortkomingen die ze uiteindelijk tot een knarsend einde zullen brengen. Maar omdat liefde deel uitmaakt van een continuüm, verandert en ontwikkelt zij zich voortdurend. Zelfs als elke nieuwe relatie die we aangaan een eigen leven en geschiedenis krijgt, wordt het ook geïnformeerd door de lessen die we (hopelijk) hebben geleerd van verleden relaties.

Als een relatie op zijn einde loopt, of de uitkomst nu onplezierig was of niet, krijgen we de kans om onze motieven, verlangens en de keuzes die we maken om ze na te streven te onderzoeken. Hoe pijnlijk de waarheid ook is, als we aandacht besteden aan deze informatie, fine-tune our romantic objectives, en ons gedrag daarop afstemmen, hebben de toekomstige romances die we aangaan een grotere kans op duurzaamheid op de lange termijn.

Een match nietgemaakt in de hemel

Ik ontmoette Mary voor het eerst niet lang nadat ze het had uitgemaakt met haar vriend, Timothy. Hoe verdrietig ze ook was, Mary had goed nagedacht over de breuk en op een bepaald moment was ze eigenlijk opgelucht dat de romance voorbij was. Op papier was Timothy "de perfecte vangst". Hij was aantrekkelijk op een niet al te overdreven manier, had een solide carrièrepad en was gericht op het soort "alles hebben" dat een huis, huwelijk en kinderen inhield. Het klonk allemaal perfect en Mary's vrienden en familie waren dolblij dat ze iemand had gevonden die zo stabiel en zeker was.

In het begin was de verkering goed gegaan en Mary hoopte echt verliefd te worden op Timothy, maar het kwam er nooit van. Aanvankelijk kon ze niet precies aangeven wat er aan de hand was, maar het stemmetje in haar hoofd dat haar waarschuwde dat ze zich niet te veel moest hechten, liet zich niet het zwijgen opleggen. Uiteindelijk begon de waarheid naar boven te komen. Timothy was meer gefocust op het plaatje dat hij alles had dan op de mensen in dat plaatje.

Wanneer aspecten van Mary's persoonlijkheid of gedrag afweken van zijn meesterplan, werd Timothy afstandelijk en afwijzend. Zijn neerbuigendheid was subtiel, maar kon ook behoorlijk snijdend zijn, en een tijd lang nam Mary zijn veroordelingen ter harte. Misschien was er iets mis met haar? Mary vroeg zich wel eens af of ze niet beter haar best moest doen om de dingen vanuit Timotheüs' perspectief te zien, maar ze kreeg nooit de kans. Na zes maanden kondigde Timothy aan dat hij het uit zou maken om weer met zijn ex-vriendin samen te gaan. Nadat de eerste schok en woede waren weggeëbd, gaf Mary aan zichzelf toe - en aan mij - dat ze het gevoel had dat ze echt een

Wat de kaarten onthulden

Tijdens ons gesprek had ik de kaarten geschud en me op Mary's verhaal geconcentreerd. Ik vroeg haar om willekeurig een kaart te trekken. De kaart Vijf Bekers bood een vrij nauwkeurig overzicht van de situatie van Mary. Daarin overweegt een eenzame figuur drie bekers die voor hem op de grond zijn neergegooid. Deze bekers duiden op het verlies van een liefde of een romance die ver beneden de verwachtingen is geraakt. De belangrijkste vraag die ik uit de scène kan oproepen is: wie was er in de eerste plaats verantwoordelijk voor het maken van de rotzooi? Was het de persoon die daar nu staat en de nasleep overdenkt, of heeft de dader de schade aangericht en is hij gevlucht?

Hoe het ook zij, de Schoppenvijf is geen kaart zonder hoop, want achter de bedroefde minnaar, net uit het zicht, bieden twee overgebleven bekers nog steeds de mogelijkheid om opnieuw te beginnen. Maar hoe eenvoudig het ook lijkt om je om te draaien, de brokstukken op te rapen en op zoek te gaan naar de volgende affaire, als niet wordt onthuld wie de eerste drie bekers heeft verstoord en hoe dat is gebeurd, loopt de figuur (in dit geval Mary) het risico dat de cyclus van mislukking zich herhaalt.

Ik vroeg Mary zich te concentreren op het romantische continuüm van haar leven, en zich te concentreren op het patroon in haar vroegere relaties dat als een geheel is ontstaan. Voor mij was de Vier van Bekers vertelde een interessant verhaal. Een jonge man zit op het groene gras onder een boom. De lucht is helder en de dag is aangenaam. Net als bij de vorige kaart staan er drie bekers voor hem, maar deze zijn eerder vol dan uitgelopen, en toch is er nog plaats voor een andere om de rij te vervolledigen. Als een spook is er een wolkje uit het niets verschenen, waaruit een hand steekt die een laatste kopje aanbiedt om het tafereel af te ronden. Nogmaals, de "gemakkelijke" keuze zou zijn om aan te nemen wat wordt aangeboden, maar wie zegt dat de aangeboden magische beker niet net zo snel zal verdwijnen als hij verschenen is? En wat met de inhoud van de beker? Zou het niet mogelijk kunnen zijn, omdat we de ware herkomst ervan niet kennen, dat de vloeistof die erin zit bitter is... of zelfs vergiftigd?

Wat dit bij mij teweegbracht, was dat Maria geen volledig vertrouwen had in haar eigenwaarde. Ze wachtte op iemand die "de gaten vulde" om van haar een compleet persoon te maken, in plaats van zichzelf te completeren op een manier die haar het soort partner zou maken dat een relatie evenveel waarde zou geven.

Ten slotte vroeg ik Mary zich te concentreren op de kracht die ze in haar leven moest inbrengen om de meest positieve veranderingen voor haar romantische toekomst te bewerkstelligen. Mary koos voor de Koningin van Wijzen. Op het eerste gezicht lijkt dit misschien niet de meest veelbelovende keuze. De Koningin van Tovertanden zit op in een landschap dat wordt gescheiden door een desolate grijze een veld aan de ene kant, en een woestijn aan de andere. Haar troon, hoewel ingewikkeld gebeeldhouwd en koninklijk versierd, is van steen, en ziet er niet bepaald comfortabel uit. En toch is de blik van deze koningin vastberaden en oprecht, ze kijkt doelgericht naar de toekomst. De zwarte kat aan haar voeten verwijst naar een speciaal soort magie, terwijl de zonnebloem in haar hand symbool staat voor een unieke kracht van vrouwelijke creativiteit.

Mary stond op de drempel van een zeer opwindende nieuwe fase in haar leven. "Als je altijd buiten de gebaande paden hebt gedacht," zei ik tegen haar, "is dit het moment om op je instincten te vertrouwen en je te concentreren op jezelf. Mary was in een positie om de perfecte sfeer te creëren om het soort liefde aan te trekken waar ze naar verlangde. "Maak je geen zorgen over 'wat er goed uitziet op papier', of wacht niet tot iemand de lege plekken invult," zei ik, en legde uit dat ze zichzelf bij elkaar moest rapen en moest leren om comfortabel in haar eigen vel te zitten. "Vind jezelf, wees jezelf en houd van jezelf," zei ik, "dan is er alle kans dat de liefde waar je naar op zoek was, jou zal vinden."

Toen Mary vertrok, voelde ze zich verkwikt en hoopvol. Als ze de orders van de kaarten zou opvolgen, had ik er alle vertrouwen in dat haar volgende romance er een zou zijn die ze zowel zou kunnen volhouden als door zou kunnen worden volgehouden.

Als je voortdurend de verkeerde signalen krijgt bij het zoeken naar een bevredigende romance, waarom laat je dan niet een KEEN tarot raadgever helpt je een betere liefde te maken verbinding?