Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Focus en frustratie: november tarot voorspelling

Maandelijkse Tarotvoorspellingen kunnen je helpen om de ups en downs van de komende dagen met inzicht en gratie te navigeren. Ik trek voor elke week een kaart met de bedoeling dat deze kaart de energieën weergeeft waarmee gewerkt moet worden, zowel persoonlijk als wereldwijd. Uiteraard kan iedereen de kaart anders ervaren, maar houd het archetype en de energie in gedachten terwijl de maand zich ontvouwt.

Week 1 (1-6 november): Acht van Schijven (Pentakels, Munten)

Als we de winter ingaan, kruipen we lekker onder de dekens en concentreren we ons op de taken die voor ons liggen. Nu is de kans aangebroken om de handen uit de mouwen te steken en de tijd te nemen om meesterschap of artisticiteit in onze wereld te creëren. Dit kan van alles zijn, van het perfectioneren van een hobby tot het volgen van bijscholing voor het werk of het op een praktische manier werken aan dromen en doelen. Het doel is nog in de verte, en dus, voor nu, is het tijd om te werken en trots te zijn op wat we doen. Als je bang bent dat je niet genoeg weet of niet de nodige vaardigheden hebt voor wat je te wachten staat, wees dan gerust dat je wel degelijk het gereedschap hebt dat je nodig hebt. In het aardse pak van Schijven creëert de energie van de Acht een harmonieuze stabiliteit. Kijk uit voor perfectionisme of analyseverlamming. De beste manier om deze productieve energie aan te wenden is met vreugde; een "hak hout, draag water"-filosofie.

Week 2 (7-13 november): Aas van Bekers (omgekeerd)

Inzichten en intuïtieve downloads kunnen deze week plaatsvinden, maar ze kunnen in de vorm van dromen of metafoor komen. U kunt zich innerlijk gefocust voelen - misschien als gevolg van het werk van vorige week - dus neem de tijd om in uzelf te zoeken naar de ideeën en inspiratie die opborrelen. Het is niet het moment om hier iets mee te doen - merk het alleen op en schrijf er misschien over. Laat de inzichten niet weg borrelen door voorbarig geklets. Er kunnen diepe gevoelens in u opborrelen, dus zoek de belangrijkste situaties of mensen die u de ruimte geven om uzelf rustig te uiten. Het is geen belangrijke week voor gezelligheid. Respecteer de tijd alleen die u nodig hebt en geef anderen ook hun ruimte.

Week 3 (14-20 november): Aven van Tanden

Na twee weken van introspectie en geconcentreerd werken, zijn onze energieën klaar voor een beetje brutaliteit. Misschien hebben we het gevoel dat we de vooruitgang die we hebben geboekt of de richting die we hebben gekozen, moeten verdedigen. Misschien is de drang om te delen onze projecten met anderen heeft geresulteerd in een zekere vurigheid. In dit vuurpak probeert de Zeven verandering teweeg te brengen of op zijn minst wat energie te verplaatsen. Het is dringen voor een positie en het creëren van een rusteloosheid om ergens heen te gaan met wat we hebben gewerkt in de voorgaande weken. Het is niet nodig om arrogant te zijn; zorg voor wat beweging en doe aan spel als uitlaatklep.

Week 4 (21-30 november): Acht van mantsen (omgekeerd)

Er is kans op meer frustratie omdat we de drang voelen om aan de slag te gaan met projecten en ideeën. Maar de stappen voorwaarts nemen niet zo snel of in de vorm aan die we dachten, en dus kan extra denkwerk nodig zijn. Dit is weer een week voor inzichten en boodschappen van uw intuïtie, maar die zullen waarschijnlijk actiegericht en minder emotioneel zijn. Frustratie kan zich uiten in een gebrek aan vermogen om fysieke actie te ondernemen of als een spiritueel rondcirkelen terwijl u wacht om te landen. Het beste wat we kunnen doen is de energieën te laten doorsijpelen en te laten bewegen zoals ze willen, terwijl we letten op tekenen en terugkerende boodschappen in de gaten houden - in welke vorm ze ook komen. Je gidsen kunnen heel inventief zijn en je inzichten sturen op de zijkant van een bus, een cornflakes doos, of via een Tarot lezen. Eer uw familietradities voor Thanksgiving, zelfs als u er overheen bent; het is nu niet het moment om de feestdag in iets nieuws te veranderen.

Putting it All Together

Aan het begin van november komen we in onze groef terecht omdat we de kans krijgen om heel gelukkig te zijn met een flink stuk productief werk. We zullen nieuwe inzichten krijgen, hoewel die nog in een embryonaal stadium kunnen verkeren. De tweede helft van de maand is vuriger, en we zullen extra geduld moeten kweken voor het ontvouwen van dromen en vooruitgang. We gaan een hectische tijd van het jaar in, en het is belangrijk om gecentreerd en geïnspireerd te blijven. Keer terug naar je beoefening van mindfulness en acceptatie, en behoud je evenwicht. Alles zal zich op het juiste moment ontvouwen.

Zit je vast of ben je gefrustreerd omdat het leven niet verloopt zoals je gepland had? Weet u niet zeker hoe u verder moet gaan met nieuwe projecten en ideeën? Een paranormaal onderzoek kan de volgende stappen en timing voor u onthullen. Neem contact op met een adviseur op Keen vandaag!