Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Balans vinden in overgang: maart tarot voorspelling

Maandelijkse Tarotvoorspellingen kunnen je helpen om de ups en downs van de komende dagen met inzicht en gratie te navigeren. Ik trek een kaart voor elke week, met de bedoeling dat deze kaart de energieën weergeeft waarmee gewerkt moet worden, zowel persoonlijk als wereldwijd. Uiteraard kan iedereen de kaart anders ervaren, maar houd het archetype en de energie in gedachten terwijl de maand zich ontvouwt.

Week 1 (1-11 maart): Zeven van Schijven

Ik beschouw maart altijd als een overgangsmaand. We zijn nog steeds de winter aan het doorkruisen, maar de belofte van de lente is ook nabij. We zijn ongeduldig voor plantaardig weer, voor de voorjaarsvakantie, voor langere dagen... De Zeven van Schijven belichaamt precies zo'n energie! De les van de kaart is geduldig te zijn - ik weet het - en vertrouwen te hebben dat het werk en de plannen die je hebt ontworpen op het punt staan te ontluiken en naar een vruchtbaarder stadium te gaan. Zevens gaan vaak over onrust en een gevoel van ongeduld over het feit dat ze nog steeds bezig zijn met wat hun kleur ook mag voorstellen. In dit geval, met Schijven, gaat het over de fysieke wereld: geld, projecten, werk. Dus geef niet op! Blijf werken, maar neem ook de tijd om terug te kijken op hoe ver je al gekomen bent. Vertrouw erop dat succes eraan komt.

Week 2 ( maart 12-18): Zes van Wijzen

Victorie! Zie je wel, ik zei toch dat je geduld moest hebben, en nu zijn we hier deze week met de Zand Zes. De energie die deze kaart met zich meebrengt is er een van opwinding en overwinning: alle risico's die je hebt genomen - op creatief of spiritueel gebied - hebben hun vruchten afgeworpen. Uw actie heeft u naar een plaats gebracht waar u kunt vieren en genieten. Ongetwijfeld zal de toekomst mogelijkheden bieden voor meer actie, maar voor nu kunt u pauzeren en het veld van overwinning om u heen overzien. Als anderen u willen eren voor uw werk, laat ze. Nu is het tijd om erkend en gezien te worden voor het creatieve genie dat u bent!

Week 3 (19-25 maart): Gehangen Man

Deze kaart is de afgelopen maanden meer dan eens opgedoken, en ik denk dat de energie nog steeds gerelateerd is aan veranderende politieke situaties en onzekere toekomsten. Telkens wanneer er een grote politieke verandering plaatsvindt - aan welke kant je ook staat - wordt elk aspect van de samenleving beïnvloed. Financieel, sociaal, filosofisch - er is een gevoel van wachten om te zien wat er gaat gebeuren. Er kan ook een gevoel van onbehagen of aarzeling zijn om te handelen.

Nu u uw plannen hebt gemaakt en uw overwinningen hebt gevierd, kan er een gevoel zijn van "wat nu?" Dat zou je kunnen merken, zoals de kleine blaadjes die zich binnenin de planten vormen, ben je in een afwachtend spel met krachten buiten jezelf. De Gehangen Man vraagt ons om alternatieve gezichtspunten toe te laten, tijdelijke verwarring, en de stilte te vinden waarin onze eigen intuïtie en wijsheid kunnen spreken. Aangezien deze week de Equinox omvat, kunnen we innerlijk een balans bereiken? Kunnen we accepteren dat er iets gebeurt, hoewel we misschien niet weten wat?

Week 4 (26-31 maart): Zeven van mantsen

In week twee zag je de vruchten van je daden en was je in staat om een moment te nemen om te vieren. Nu zegt het universum: tijd om verder te gaan. Je zegt dat je in iets gelooft of dat je voor een bepaald idee staat - waarom? Het kan zijn dat je jezelf moet verdedigen of dat je gewoon moet vechten voor je positie in een overvolle markt. Net als in de eerste week kun je je ongeduldig of gefrustreerd voelen, vooral na de jivey vibes van de eerste zes weken. Misschien had u vorige week een onverwachte wending en wist u niet zeker hoe u moest reageren - nu moet u wel, want uw gemeenschap vraagt erom. Dit is echter niet het moment om op te geven, want meer groei en succes liggen om de hoek. Net als alle zevens zegt deze kaart dat er meer inspanning nodig is, samen met geduld en geloof in je ideeën en daden.

Net als de lente zelf, zijn de energieën deze maand brengen horten en stoten. Wacht, vier, wacht, handel! Hoewel de Gehangen Man ons blijft vragen om diep in onze innerlijke bronnen te graven als reactie op meer globale, externe verandering, gaan de energieën deze maand echt over het reageren op verandering op een meer alledaags niveau. Zoals het seizoen, is er veel dat in wording is. Elke week brengt minieme veranderingen totdat plotseling alle bomen bladeren hebben en de eerste bloemen door de sneeuw naar buiten komen. Zo is het leven ook. We werken, wachten, stellen onze beslissingen in vraag. Deze maand vraagt ons om evenwicht te vinden, stilte en de bereidheid om onze overwinningen te vieren, hoe klein ook.

Ben je onzeker over de richting van een project of persoonlijk doel? Waarom neemt u geen contact op met een adviseur op Keen? Hulp van buitenaf kan net datgene zijn wat u nodig hebt om met vertrouwen en vertrouwen uw volgende stap te zetten. duidelijkheid.