Opzoek naar spirituele verlichting?

Herschrijf je zielscontract

Niemand van ons kan teruggaan in de tijd en het verleden herschrijven, hoe graag we dat ook zouden willen. Met de juiste begeleiding kunnen we echter wel onze toekomst herschrijven door je zielscontract aan te passen.

Wat is een zielscontract?

Je zielscontract is opgesteld voordat je dit leven binnenkwam. Je spirituele gids vroeg je om uit een groot aantal levenslessen te kiezen die je in je volgende leven wilde leren - lessen die je in je vorige leven niet onder de knie kreeg. De lessen waartoe je je toen hebt verbonden, vormen je zielscontract.

Als je hebt gemerkt dat je steeds weer op dezelfde soort problemen stuit, wat je ook doet, kan dit het resultaat zijn van je spirituele pogingen om je zielscontract te vervullen. Je bent je waarschijnlijk niet bewust van deze patronen, of waarom ze bestaan, en daarom kan het bijzonder nuttig zijn om een helderziende te raadplegen.

Het aanpassen van je zielscontract

Het mooie van het zielscontract is dat het kan worden aangepast met de hulp van een helderziende. Het kan worden herschreven om je naar nieuwe levenslessen en ervaringen te leiden die nieuwe waarde voor je leven zullen creƫren, in plaats van te blijven proberen je dezelfde lessen te leren die je al hebt geleerd.

Toen je de onderdelen van je zielscontract koos, had je geen idee hoe lang het zou duren voordat je zou leren wat je moest leren. Misschien heb je jaren geleden al aan je contract voldaan, maar omdat je geen paranormale begeleiding hebt gehad om dat contract aan te passen, loop je uiteindelijk steeds weer tegen dezelfde frustrerende muur aan. Een getrainde helderziende kan u echter helpen uw ziel te herschrijven contract op zo'n manier dat deze frustrerende patronen voorgoed doorbroken kunnen worden. Je leven kan volledig veranderen zodra je je doel in deze wereld vernieuwt en herziet.

Voor je terugkeer naar de Aarde heb je er bijvoorbeeld voor gekozen om geduld te leren, omdat je in je vorige leven bepaalde problemen had ondervonden met geduldig zijn. Naarmate u verder komt in uw nieuwe leven, zal uw geduld steeds opnieuw op de proef worden gesteld, want dit is het pad dat u hebt gekozen. Misschien had je niet verwacht dat je geduld zou leren beheersen tot je ver in je gouden jaren was. Maar laten we zeggen dat u uw eigen verwachtingen hebt overtroffen en het veel eerder hebt geleerd. Hoewel dit een prachtige prestatie is, is het contract dat u bent aangegaan nog steeds van kracht. Dus ook al hebt u nu de levensles geleerd die u beloofd had te leren, u zult situaties blijven meemaken die uw geduld op de proef stellen, waardoor uw leven veel moeilijker wordt dan het hoeft te zijn. Deze patronen zullen waarschijnlijk blijven bestaan totdat je een getrainde helderziende raadpleegt die gekwalificeerd is om je te helpen je contract te herschrijven en nieuwe, veel waardevollere en bevredigender bezigheden te kiezen.

Een ander voorbeeld zou kunnen zijn dat je ervoor hebt gekozen om in dit leven liefdesverdriet te ervaren, omdat jij in het verleden altijd degene was die harten brak. Misschien wilde je deze les leren om nederiger te worden en meer compassie te krijgen voor andere mensen. Maar nu is je hart al zo vaak gebroken dat je denkt dat je het niet nog eens kunt verdragen. Je hebt twee keuzes: je kunt voor de rest van je leven weglopen van de liefde, of je kunt jezelf verplichten om wat je geleerd hebt te gebruiken om te groeien en anderen helpen. Tijdens dit proces kunt u de wijsheid van een professionele helderziende gebruiken om u naar een nieuw, veel minder kwellend doel te leiden. Je paragnost kan je vertellen of je de les die je wilde leren werkelijk hebt geleerd, en als dat zo is, kan hij of zij je in een bevredigender richting leiden.

De wijsheid die je ziel in het verleden heeft vergaard, is geformuleerd om je bij je huidige zoektochten te begeleiden. Je hebt deze keuze met vertrouwen en inzicht gemaakt, wat betekent dat de bestemming die je hebt gevolgd een wijze is geweest. Een van de mooiste dingen aan het mens-zijn is echter dat we een vrije wil hebben. We hebben de vrije wil om van rijbaan te veranderen op de snelweg als we ons realiseren dat de rijbaan die we oorspronkelijk kozen geblokkeerd is. We hebben de vrije wil om van baan te veranderen als we merken dat we onbevredigd zijn. Dit betekent niet dat onze oorspronkelijke keuze van rijbaan of arbeidsplaats foutief of ongeldig was. Het betekent alleen dat onze behoeften en verlangens veranderden naarmate we door ervaring meer te weten kwamen. Dezelfde principes gelden voor het herschrijven van zielscontracten. Op het moment dat we het contract maakten, waren onze keuzes de best mogelijke die we konden maken. Maar naarmate we verder kwamen in het leven en meer en meer ervaarden van wat het leven te bieden heeft, begonnen onze behoeften te veranderen.

Terwijl onze geesten, onze gedachten en onze zielen zich ontwikkelen, moeten we nieuwe manieren vinden om te groeien. Het raadplegen van een helderziende om je te helpen ontdekken welke delen van je zielscontract herschreven moeten worden, kan de eerste stap zijn in het voortstuwen van je leven in een geheel nieuwe en betere richting. Of je nu liefde probeert te vinden, trek of stoppen met het herhalen van de oude patronen die je leven hebben bepaald, kan het krijgen van een soul contract reading van een gekwalificeerde paranormaal begaafde precies datgene zijn waar je ziel naar op zoek is geweest.

Gerelateerde artikelen