Wilt u met een medium of paragnost praten?

Wat is psychische bescherming, en hoe ontwikkel ik het?

Lee Anne was een cliënt die had gewerkt aan de ontwikkeling van haar paranormale gaven. Ze was maar had ook beoefening van haar heldervoelendheid. Van nature een empaat, vond ze het fijn om informatie in haar lichaam te kunnen voelen. Maar ze merkte ook dat, naarmate haar paranormale vermogens groeiden, ze steeds gemakkelijker werd overweldigd door energieën om haar heen, en ze was bang dat ze misschien een doelwit voor entiteiten zou worden.

Het is waar dat als je groeit in je paranormale vermogens - welke "heldervoelendheid" je ook cultiveert - je merkt dat je wordt beïnvloed door energieën die niet van jezelf zijn. Cliënten raken erg opgewonden als hun paranormale vermogens zich beginnen te ontplooien en vergeten vaak dat ze moeten leren om nieuwe grenzen te stellen en technieken te ontwikkelen voor paranormale zelfbescherming. Dit is niet omdat er slechte dingen rondzwerven die ons proberen te "pakken", maar omdat er veel energie, negatieve gedachtevormen en gewoon troep rondzweeft waar we gevoeliger voor worden naarmate we ons psychisch ontwikkelen.

Psychische bescherming is gewoon een bewuste oefening in het creëren van energetische grenzen en het regelmatig opruimen van onze energievelden, zodat we niet altijd energieën verwerken die niet van ons zijn.

Wie zou psychische bescherming moeten beoefenen?

Iedereen kan er baat bij hebben, maar de volgende groepen zullen psychische bescherming als bijzonder nuttig ervaren:

-Gezellen, helderzienden, Tarotlezers, energiewerkers

-Empaths

-Mensen die werken in fysiek of emotioneel uitdagende omgevingen; d.w.z.

-Tieners of gevoelige kinderen

Psychische bescherming is eenvoudig en gemakkelijk - kinderen kunnen het leren - en het maakt een enorm verschil als je werkt of tijd doorbrengt op plaatsen waar veel mensen en/of uitdagende, intense emoties rondvliegen. We worden absoluut beïnvloed door de energie van andere mensen. Als je bijvoorbeeld dagelijks wordt blootgesteld aan de woede van andere mensen, zul je zelf ook meer woede gaan voelen.

School, vooral de middelbare school, zijn plaatsen van enorme emotionele stress en verandering. Als je een gevoelig kind hebt of zelfs een kind op het autistische spectrum, kunnen de omgevingsenergieën gewoon te veel zijn. Psychische bescherming creëert grenzen die helpen voorkomen dat energieën van buitenaf in het veld van je kind komen. Omdat kinderen zo open en ontvankelijk zijn, is het gemakkelijk voor hen om de emoties van anderen op te nemen. Als ze een oefening hebben die ze kunnen gebruiken om kalm te blijven en

Methodes voor paranormale bescherming

Er zijn waarschijnlijk evenveel methodes voor paranormale bescherming als er geneeswijzen en energiemethoden zijn. Ik gebruik graag het volgende eenvoudige ritueel en vul dit aan met oliën of edelstenen als ik me in een bijzonder negatieve of geladen omgeving bevind.

Ik heb Lee Anne deze techniek geleerd en ze merkte meteen een verbetering.

Neem aan het begin van uw dag een paar momenten om uzelf te kalmeren en te centreren. Dit kan tijdens of na een meditatie, onder de douche, of gewoon terwijl u geniet van een rustig kopje koffie. Concentreer je op je ademhaling en haal een paar keer diep en langzaam adem. Plaats dan je aandacht op je derde oog, en stel je voor dat je jezelf en je energielichaam omhult in een ei van gouden licht. Spreek deze woorden uit: Ik omsluit mezelf in een beschermende sfeer van gouden licht. Moge dit licht mij beschermen tegen emoties of energieën die niet van mij zijn, en mij zo veilig houden als mijn karma mij toestaat. Ik vraag mijn beschermengel om bij mij te zijn en mij te beschermen en mijn gidsen om mij te leiden. Liefde mag deze sfeer binnenkomen en verlaten, en inzicht en energie van hoge trilling werken voor mijn hoogste goed. Laat het zijn.

Je kunt deze woorden aanpassen aan je eigen overtuigingen. Het gaat erom dat je bewust de intentie hebt om een grens te creëren tussen jezelf en de rest van de wereld, maar niet een hermetisch afgesloten luchtbel. Misschien wil je dit een paar keer per dag herhalen, als je voelt dat het moet of als je in een extreme omgeving of situatie bent.

Aan het eind van de dag besteed ik een paar momenten voordat ik in slaap dommel aan het volgende ritueel. Ik stel me opnieuw mijn aura voor, en ik roep mijn gidsen en engelen op om me een lekkere auraborsteling te geven. Ik zeg: Gidsen en engelen, zuiver mijn aura van alle overgebleven negatieve energieën of emoties. Veeg mijn energie door met gouden licht, reinigend, zuiverend, en versterkend mijn eigen emotionele en energetische grenzen. Dank u, dank u, dank u. Het duurt maar een paar ogenblikken, en ik kan soms letterlijk voelen hoe de gidsen door mijn aura kammen en deze licht en "nieuw" maken.

Als je toch extra bescherming nodig hebt, kun je een mengsel van essentiële oliën maken met wierook, ylang-ylang en sandelhout (altijd verdunnen in een draagolie!). Lee Anne vindt het prettig om wierook verdund in kokosolie op haar chakra's te dragen. Helpende stenen zijn zwarte toermalijn, obsidiaan of rookkwarts.

Het is belangrijk om te onthouden dat entiteiten of wezens zich niet aan je kunnen hechten zonder jouw toestemming, en we trekken negatieve gedachtevormen aan door middel van gelijksoortige trillingen. Als je het gevoel hebt dat het "te laat" is voor psychische bescherming, kun je contact opnemen met een helderziende of genezer om je te helpen je veld en herstel het naar een gezonde plaats.

Voor hulp bij het zuiveren van je aura en het begrijpen van negatieve energieën in je omgeving, bel een adviseur op Keen vandaag.