Wilt u met een medium of paragnost praten?

Valentijn trillingen

Naarmate 14 februari dichterbij komt, kunnen je helderziende zintuigen versnellen. Meer van ons beginnen na te denken over de liefde en hopen die te vinden. De energie die we uitzenden is gemakkelijk te lezen. Het is als een vloedgolf van complexe, emotioneel geladen uitzendingen. Het interpreteren van al deze energie in één keer kan je vermogen om te voelen wat er met je aan de hand is, overweldigen.

Overbelasting van je zesde zintuig komt vaak voor; net zo vaak als luide muziek die je concentratie belemmert. Er zijn genoeg Valentijnvibraties om uit te kiezen. Ze te begrijpen is jouw uitdaging. Jij kunt de helderziende golflengte zijn waar je vrienden en familie op vertrouwen, maar alleen als je je helderziende gevoeligheden met toewijding en discipline benadert.

De eerste manier om psychische overbelasting te voorkomen is om je sociale tijd en je tijd voor jezelf in balans te brengen. Als je Valentijnstrillingen wilt opvangen en duidelijk wilt zien wie je Valentijn is in een menigte of wie de beste liefdespartner voor een vriend of vriendin is, moet je de tijd die je doorbrengt met hoopvolle singles inperken. Vermijd de extra signalen en psychische mist. Er hangt een hoop statische elektriciteit rond de helderste paranormale visioenen.

Als je eenmaal een patroon hebt gecreëerd van het vermijden van te veel paranormaal gebabbel, moet je je richten op specifieke verlangens. Als u weet dat uw vriend wil trouwen en kinderen wil krijgen, de energie negeren die je voelt bij een speler die de juiste dingen zegt en de juiste bewegingen maakt. Als het op paren aankomt, vertellen sommige paranormale signalen leugens zo soepel alsof het de woorden uit een slangenmond zijn. Vertrouw zowel op je gezond verstand als op je ogen. Let ook op je reputatie.

Aan de andere kant is je goede vriendin misschien gewoon op zoek naar een leuke tijd. Als je het idee hebt dat ze een man nodig heeft die naar de kerk gaat om haar nachtclubgedrag te verbeteren, zullen je vooroordelen over wat goed voor haar is al je psychische inspanningen tegenwerken. Een helderziende is geen criticus. Je bent op je best als je hoort wat een ander wil en als je wilt dat die ander dat krijgt.

Als je eenmaal een beetje afstand hebt genomen van het geroezemoes en duidelijk bent over het ontvangen van signalen in plaats van het vormen van meningen, is de volgende stap om te wachten tot de magneet in het centrum van je helderziende oog je naar een specifieke locatie trekt. Als het op Valentijnsvibraties aankomt, kom je met stilzitten niet ver.

Valentijnsdag dwingt nieuwe stellen tot interessante restaurantervaringen en nieuwe filmkeuzes. Op dezelfde manier moet je ergens anders zijn, buiten de norm, doorbrekend van het gebruikelijke. Een schijnbaar willekeurige plek waar je naartoe getrokken wordt, zal je visioenen geven van toekomstige Valentijnsfeesten. Een Valentijn is, traditioneel gezien, net iets minder dan een zielsverwant. In feite zou je kunnen stellen dat een Valentijn een ontluikende zielsverwant is, een mogelijke levenspartner die op het punt staat zichzelf te bewijzen.

De Valentijnstrillingen opwekken op een willekeurige plaats is echter slechts de eerste stap. Deze plaats, of het nu een straat of een park, een bibliotheek of een winkel is, is slechts een plaatshouder. Het is een plek waar je beelden in je geest kunt verzamelen.

Wanneer je thuiskomt, mediteer dan. Onder deze omstandigheden zal er zeker een visioen tot u komen. Denk niet na over het visioen dat je hebt, maar voel het. Gevoelens zijn veel belangrijker in het psychische proces als je eenmaal zo diep zit. Te veel denken op dit moment vertroebelt je visie.

Misschien fixeer je je op de kleur van een winkelpui die je eerder op de dag bent tegengekomen. Een man die je tijdens het uitgaan hebt gezien, zal zeker niet de man zijn op wie je vriendin verliefd wordt na een Valentijnsdate - maar wat hij droeg en hoe hij eruitzag, kan van invloed zijn op het visioen van een echte soulmate dat na deze oefening langzaam in betere psychische focus komt.

Natuurlijk zul je deze puzzelstukjes moeten sorteren om dat visioen duidelijk te maken. Aan de hand van deze aanwijzingen kun je misschien zien waar je vriendin een mogelijke Valentijn zal ontmoeten. Als ze geïnteresseerd is in soulmate-materiaal, laat haar weten van je visioen. Haar hoofd kan ergens anders zijn, maar het lot zal het overnemen en een ontmoeting voor haar creëren als een totale verrassing.

Valentijnstrillingen kunnen gemakkelijker worden ingezet dan andere paranormale fenomenen, maar ze gebeuren ongeacht of ze van tevoren of achteraf worden begrepen. Fijne Valentijnsdag!

Gerelateerde artikelen