Wilt u met een medium of paragnost praten?

Psychisch advies, het metafysisch gezichtspunt

De vragen van het leven kunnen ons van dag tot dag bezighouden en versnellen tot ze soms tornado proporties aannemen. Iedereen heeft vragen over liefde, succes en geluk. Het is een volkomen natuurlijk, menselijk verlangen om de wervelwind te willen bedwingen en antwoorden te vinden op die vragen die ons het vaakst om de oren vliegen. Het raadplegen van een paragnost kan raad en troost bieden, genoeg om de mentale storm tot bedaren te brengen en een vredige kalmte te herstellen.

Het vinden van liefde is een van de meest ongrijpbare vragen in het leven van veel mensen. Het lijkt net voorbij de vingertoppen te dansen van degenen die er het hardst naar reiken, waardoor ze niets anders overhouden dan lege handen en een leeg hart. Dit soort teleurstelling kan slopend en ontmoedigend zijn, en als het een patroon is dat lang genoeg wordt herhaald, kan het leiden tot een permanente depressie en een terugtrekking uit de samenleving. Dus wat kan er worden gedaan om deze extreme situatie te voorkomen en weer hoop te geven aan een leven dat donker lijkt van eenzaamheid?

Het zijn situaties als deze die vaak de spirituele begeleiding van een paragnost rechtvaardigen. Een paragnost heeft het onnavolgbare talent om verder te reiken om de antwoorden van ons leven te begrijpen en het unieke, troostende vermogen om dingen te zien die er altijd al waren, maar die voor ons verborgen bleven omdat we dicht bij de situatie stonden. Als u zich ontmoedigd voelt of anderszins geen opties meer hebt, kan het raadplegen van een helderziende kan net de zachte verlichting zijn die u nodig hebt om dingen in perspectief te plaatsen en te beginnen met een nieuwe strategie, een nieuw pad.

Het lijdt geen twijfel dat paragnosten de broodnodige antwoorden kunnen geven te midden van de dagelijkse onrust van ons leven. Ze kunnen raad en advies geven om eerder onoverwogen opties te verduidelijken. Maar hoeveel van het advies moet je opvolgen, en hoe strikt moet je het opvolgen? Ongetwijfeld zijn er mensen die zouden pleiten voor een hondse gehoorzaamheid aan elke lettergreep van de helderziende, met een beroep op zijn of haar grotere zicht als reden genoeg om de raad blindelings op te volgen. Deze mensen verwachten dat de helderziende automatisch al hun problemen oplost, dat hij onmiddellijk alle antwoorden heeft op elke vraag die ooit is gerezen. Maar de waarheid is dat het zoeken naar antwoorden op vragen deel uitmaakt van de reis van ieder mens. Het is de daad van het zoeken naar antwoorden die ons over onszelf leert en ons helpt om als mens spiritueel te groeien. Dat kan niet gebeuren als een helderziende ons simpelweg alle antwoorden geeft, en dat moeten we ook niet van hen verwachten. We kunnen er niet zomaar van uitgaan dat alles automatisch op zijn plaats valt als we het advies van een helderziende opvolgen.

Dat wil niet zeggen dat het advies van een helderziende niet nuttig is. Integendeel: hun aanbevelingen kunnen rustgevend en verhelderend zijn. We moeten echter niet vergeten dat het alleen maar aanbevelingen zijn. Een paranormaal begaafde moet niet worden behandeld als een alles omvattende autoriteit over alles. In plaats daarvan moet je moet naar helderzienden kijken als gidsen. Accepteer en waardeer hun gaven, en probeer hun advies te gebruiken op een manier die u helpt. Het advies dat zij geven moet net zo behandeld worden als het advies van een vriend, dokter, therapeut of pastoor. U moet hun suggesties zorgvuldig en weloverwogen evalueren en beoordelen of ze op dit moment de juiste manier van handelen zijn voor u en uw leven.

Hoewel een helderziende een gave heeft die dingen kan waarnemen die u niet kunt waarnemen, is er niemand anders die u beter kent dan u uzelf kent. Gebruik deze kennis van uzelf in combinatie met de openbaringen en aanbevelingen van het medium om een completer beeld te krijgen van uw werkelijkheid, wereld en leven. Zodra u een duidelijker beeld hebt van waar u bent, kunt u beginnen een koers uit te zetten die u brengt waar u wilt zijn. Maar dat is de kicker - jij moet degene zijn die de koers bepaalt. Alleen jij kunt de leiding nemen over je leven, en alleen jij weet wat je wilt. Dus dan is het logisch dat u degene bent die het werk doet om de antwoorden te vinden op de vragen die om u heen dwarrelen; de helderziende biedt slechts een springplank om u op weg te helpen.

Dus hoe gebruikt u dan de informatie of aanbevelingen van de helderziende? Door dat nieuwe perspectief te integreren in wat u al wist over uw leven. Een voorbeeldprocedure zou er als volgt uitzien: Maak eerst een profiel van uw leven zoals het is. Breng in kaart waar je staat wat betreft liefdesleven, werk, gezinsleven, enz. Noteer je doelen, van lange tot korte termijn, en maak een lijst van dingen die je actief doet om die doelen na te streven. Vervolgens, kom met een brainstorm van mogelijke obstakels die je hebben weerhouden van het bereiken van die doelen. Wat versluiert de antwoorden? Wat houdt de verbinding van liefde net buiten je bereik? Het is OK als je het niet weet. Maak gewoon een lijst van mogelijkheden. Nadat je je leven op deze manier hebt geëvalueerd, is het een goed moment om een helderziende te bezoeken. Gebruik de kaart die u van uw leven hebt gemaakt om hem of haar relevante, zinvolle vragen te stellen die u op het juiste pad zullen helpen. Laat u niet ontmoedigen als ze niet zulke directe antwoorden geeft als u had gehoopt; onthoud dat deze informatie u in de juiste richting zal sturen, zodat u uw eigen weg kunt vinden. Ga na afloop van het consult terug naar de kaart die je van je leven hebt gemaakt. Voeg in een andere kleur dingen toe die de helderziende u heeft helpen ontdekken of aan u heeft onthuld waar u van tevoren geen rekening mee had gehouden. Overweeg hoe dit dingen verandert, en gebruik de nieuwe informatie, samen met de waardevolle kennis die u van uzelf bezit, om nieuwe strategieën te creëren om uw doelen te bereiken.

We worden allemaal wel eens overweldigd door de wervelwind van vragen. Het raadplegen van een helderziende kan de wervelende storm bedwingen, en nog belangrijker, u de middelen geven om uw eigen leven in handen te nemen. U kunt eindelijk het pad inslaan dat u al die tijd hebt proberen te vinden, het pad dat zo gemakkelijk te vinden is, met slechts een beetje verlichting.

Gerelateerde artikelen