Wilt u met een medium of paragnost praten?

5 tips om een helderziende bliksemafleider te zijn

Ben jij diegene die het altijd ziet aankomen? Kan jij een vriendin dumpen nog voor ze de bonen over haar liefdesverdriet heeft verteld? Misschien ben jij wel de helderziende bliksemafleider onder je vrienden.

Met deze gave kun je veel goeds doen voor de mensen om je heen. Maar het kan ook een beetje een vloek zijn. Gebruik je je kracht op de juiste manier en je verdiept de band met je beste vrienden. Ontwikkel een arrogante superioriteit over je paranormale kracht en je kunt worden gemeden als een hooghartige betweter met ongevraagd advies. Hier zijn vijf tips voor u als uw band met goede vrienden, familie en kennissen u zicht geeft op ieders lot!

Mum's The Word

Dit is de gemakkelijkste positie om in te nemen. Als niemand om advies vraagt, onthoudt een goede vriend zich van het geven van ongevraagd commentaar dat tegen de verwachtingen of hoop ingaat. Het is eigenlijk heel eenvoudig om te voorkomen dat u uw paranormale visioenen bespreekt. Iemand nieuws geven dat hij niet wil horen, maakt je vaak tot de vijand. Het kan je meer dan een helderziende bliksemafleider maken; het kan je de bliksemafleider voor kritiek maken.

Bemin het positieve

Als je een visioen ziet van een vriend die door een minnaar wordt gedumpt, begin het gesprek dan met een aanmoedigend gevoel van onafhankelijkheid van deze persoon. Nadat de dumping daadwerkelijk heeft plaatsgevonden, hebt u uw vriend al laten geloven dat er veel beschikbare partners voor zo'n onafhankelijke geest.

Het opmerken van doorbraken en positieve veranderingen die optreden na transformerende gebeurtenissen is je basistaakomschrijving als Helderziende Bliksemafleider. Als je vriend(in) op het punt staat een geweldig, positief moment te beleven, moet je hem/haar aanmoedigen vanaf het moment dat je het ziet aankomen.

Omarm een medium

Mensen nemen advies beter aan als het van een autoriteit komt. Als je visioenen hebt over de toekomst van een vriend, kun je aanbieden om deze persoon een Tarot- of astrologielezing te geven. Verfijn je vaardigheden door een medium te vinden dat voor jou het beste werkt.

Wanneer je een vriend een reading geeft, kunnen er een paar dingen gebeuren. Ten eerste kunt u uw oorspronkelijke visie aanscherpen door de richting die het door u gekozen medium aangeeft. Hierdoor krijgt uw vriend een duidelijker beeld van wat u ziet of voelt. Ten tweede kan je vriend(in) een aantal lege plekken invullen over wat er aan de hand is in reactie op de beeldspraak van de Tarot lezing of de symboliek van de astrologiehoroscoop. Ten derde, en dat is het belangrijkste, wanneer je een medium inschakelt, lijk je niet zomaar een vriend die ongevraagd advies geeft. Uw visie heeft een juiste context waarin ze kan worden besproken en overwogen.

Creëer een ontspannen omgeving

Als u besluit om een vriend iets te vertellen dat dringend en noodzakelijk lijkt, creëer dan een veilige plaats voor deze persoon om je woorden te ontvangen. Het nieuws dat je brengt is ernstig, groot en spectaculair. Je kunt niet op een vriend aflopen die je in de supermarkt tegen het lijf loopt en zeggen: "Ik had een visioen dat je vader door een auto is aangereden", en dan een knuffel verwachten en eindeloze dankbaarheid voor het delen van je geschenk.

Zoek een comfortabele plek waar mensen ontspannen zijn en openstaan voor visionaire beschrijvingen van komende veranderingen. Misschien beschikt uw huis of appartement over een meditatieruimte waar meer dan één persoon comfortabel kan zitten. Is dit een retraite-achtige omgeving waar u ongestoord intieme zaken kunt bespreken? Kunt u een vriend(in) een ruimte bieden waarin geen oordeel wordt geveld?

Wanneer u de bijeenkomst organiseert, vermijd dan al te dramatisch taalgebruik. Niets is erger dan verwachtingen wekken en een vriend teleurstellen als u alleen maar oud nieuws of slecht nieuws brengt. Een goede vriend zijn betekent dat je goed kunt luisteren. U kunt het onderwerp natuurlijk ook indirect benaderen. Laat uw vriendin praten over haar eigen inzichten. Misschien ontdekt u dat zij al weet wat u hebt gezien.

Dring aan op een Reality Check

Als u gelooft dat u het laatste woord hebt, zal het universum tegen u in opstand komen. Als u uw visioen met een vriend deelt, leg hem dan uit dat u bevooroordeeld kunt zijn en stel voor dat hij een neutrale lezing zoekt bij een begaafde helderziende. Je moet de loop van een vriendschap niet radicaal veranderen vanwege je vermogen om de toekomst zien. Het onderhouden van een normale relatie ondanks je gave is het kenmerk van echte vriendschap.

Gerelateerde artikelen