Wilt u met een medium of paragnost praten?

Wat is een pendel lezing?

In een scène die rechtstreeks uit een oude film komt, vraagt de hypnotiseur zijn proefpersoon naar een klein voorwerp te staren dat aan een touwtje hangt. "Je wordt slaperig", zegt hij terwijl de ogen van de proefpersoon het heen en weer gaan van de slinger volgen. Al snel is de hulpeloze persoon onder hypnose.

Ondanks de stereotypen uit het filmhuis-tijdperk zijn pendellezingen tegenwoordig een van de populairste vormen van paranormale lezingen aan het worden. Ze vereisen een paar eenvoudige voorwerpen en moeten consequent worden bediend.

Een pendel is eenvoudigweg een klein verzwaard voorwerp dat aan een touwtje of draad hangt. Het voorwerp kan al dan niet van belang zijn voor u. Het kan een moer of bout zijn die je op de stoep vindt. Het kan ook een diamanten ring zijn die je van je overgrootmoeder hebt gekregen.

Een klein voorwerp met een diameter van niet meer dan 2,5 cm is perfect. Maak een touwtje aan dit voorwerp vast. Het touwtje moet ongeveer een meter lang en dun maar sterk zijn; ijzerdraad of visdraad is prima. Het is de bedoeling dat het touwtje zo onzichtbaar mogelijk is en niet breekt.

Als je je slinger eenmaal in elkaar hebt gezet, oefen je de kunst om de slinger in beweging te brengen. De slinger moet door uw gezichtsveld slingeren. Hij mag nooit uit het zicht verdwijnen. Hang de slinger op een armlengte afstand van uw gezicht en wieg hem een paar keer heen en weer totdat u een manier vindt om hem

Als je eenmaal een gestage slingerbeweging hebt gemaakt, is de volgende stap om je visueel te concentreren op de ruimte van de pendel. Het ritme van je bewuste geest die herhaaldelijk dat object in de ruimte volgt, laat je langzaam de spanningen en afleidingen van het dagelijkse leven loslaten.

Het doel van de pendel is om je intuïtie aan te wakkeren. Door intuïtief te ontwaken, worden je paranormale zintuigen scherper en nauwkeuriger. Het is een eenvoudig proces van opgaan in de constante beweging totdat het repetitieve ritme je geest zo heeft ontspannen dat de toekomst zich ontvouwt als een complexe puzzel die zichzelf oplost.

De vijf meest voorkomende pendelrituelen:

Retreat

Het uitvoeren van een pendelritueel terwijl je op vakantie bent is een fantastische manier om de psychische potentie van een gewone pendellezing te maximaliseren. Als we weg zijn, is het veel gemakkelijker om alleen te blijven en niet afgeleid te worden in een rustige en ontspannende ruimte, of dat nu in je hotelkamer is of op het strand. Plan vooruit en boek een hotel dat zichzelf adverteert als een vredig toevluchtsoord of dat bekend staat om zijn afzondering.

Probeer de vakantie pendel lezing een paar keer per dag. Dit ritueel is beter om paranormale gevoeligheid op te wekken dan om een specifieke vraag op te lossen. Je hebt meer kans op paranormale openbaringen na het doen van dit ritueel en zult steeds meer geneigd zijn om

Dagelijks

Als je je dag zo kunt indelen, is het uitvoeren van een pendellezing dagelijks op precies hetzelfde tijdstip en op dezelfde plaats een krachtig ritueel. Dit ritueel maakt het mogelijk een prangende vraag te onderzoeken. Als je het ritueel dagelijks kunt uitvoeren en je gedisciplineerd aan de timing houdt, zul je merken dat er snelle en duidelijke antwoorden komen als je je aan het begin van het ritueel concentreert op specifieke, gerichte vragen.

Tijdens een telefonische reading

Voer het ritueel uit als je het moeilijk vindt om je te concentreren op een paranormale lezing die je via de telefoon of internet krijgt. Als je je concentreert op de pendel, zullen de woorden van je paranormale lezing dieper doordringen. De visuele preoccupatie van de pendel creëert een ruimte van intense concentratie. De helderheid van de boodschap van uw helderziende zal u verbazen nadat u dit een paar keer hebt geprobeerd.

Tweepersoons

Voordat technologie paranormale lezingen via telefoon en internet mogelijk maakte, was het de norm dat uw helderziende de pendel vasthield terwijl u werkte om een punt van helderheid en ontvangst te bereiken. Dit is nog steeds populair en geeft goede resultaten. Een paragnost weet hoe hij onmiddellijk toegang kan krijgen tot de kracht van de pendel. U kunt gewoon ontspannen en u concentreren op uw vraag terwijl uw raadgever in een meditatieve toestand komt.

Gemonteerd

Als u vertrouwd raakt met het gewicht en de fysieke aanwezigheid van uw pendel, kunt u het moe worden hem in uw hand te houden. De waarde van pendelmetingen met de hand is dat ze zelden langer dan tien minuten kunnen duren. Je arm wordt vanzelf moe en breekt het ritme van de pendel af.

Vermoeidheid is een goede zaak in deze context omdat het je in staat stelt om een eindige hoeveelheid psychische ruimte te hebben, waarbij een grens wordt getrokken. Het beperken van je psychische ruimte stelt je in staat om helderheid te verkrijgen en dan verder te gaan naar het volgende.

Als je eenmaal een regelmatige pendellezing hebt vastgesteld, kun je door je pendel op een deuropening of een mantel te bevestigen, langere, diepere pogingen doen om die psychische ruimte die je hebt vastgesteld, uit te breiden. Maar wees je ervan bewust dat hoe langer je bij de pendel blijft, hoe waarschijnlijker het wordt dat je lezing lijdt onder de vertroebeling van vermoeidheid.

Swing it, Baby

Een pendellezing maakt je meer open voor een paranormale lezing en is geweldig voor het vergroten van je paranormale krachten binnen het ontvouwen van je eigen persoonlijke verhaal.

Gerelateerde artikelen