Wilt u met een medium of paragnost praten?

Het helen van je relatie door droominterpretatie

Terwijl je bewuste geest door de dilemma's in je leven zeeft, stelt je onderbewuste geest oplossingen samen. Als je relatie in zwaar water zit, probeert je geest wanhopig om het hoofd boven water te houden. Je onderbewustzijn, ondertussen, illustreert het grote plaatje en de beste richting. Deze illustraties komen in de vorm van dromen.

In zowel stressvolle als spannende tijden geven onze dromen boodschappen af over wat er gebeurt en soms bieden ze zelfs oplossingen. Als de huidige crisis u in verwarring brengt, is een goede nachtrust misschien de beste manier om orde op zaken te stellen. Houd een notitieboekje, een pen en een lamp met weinig licht in de buurt. Wanneer u wakker wordt, schrijf dan op wat u zojuist hebt gedroomd.

Als u zich geen dromen herinnert, verlicht dan gewoon de kamer waarin u slaapt en zet de wekker een half uur eerder dan u normaal opstaat. Begin met het bijhouden van uw dromen. Als uw onderbewustzijn weet dat uw bewuste geest aandacht schenkt, worden de symbolen die het gebruikt om te communiceren toegankelijker, begrijpelijker en dichter bij uw waarden.

Als u zich uw dromen regelmatig herinnert, zult u beginnen te interpreteren wat ze betekenen en de weg zien die ze suggereren.

SYMBOLEN VAN HOOP

KUSSEN: Zoenen in je droom is een van de grootste indicatoren dat je relatie op de goede weg is. Misschien overdrijft u de dingen of ziet u het glas als half leeg. Het maakt niet uit wie u kust, de intieme vereniging van twee mensen in je droom geeft aan dat de verbintenis in je bewuste leven zeker zal verbeteren.

Gezelschappen: Scènes van grote feesten en bijeenkomsten met veel mensen zijn geweldige indicatoren van relatiegezondheid. Deze taferelen zijn een signaal van uw onderbewustzijn dat uw vele stemmingen en verschillende benaderingen van de werkelijkheid zich allemaal kunnen verenigen ten gunste van het samenkomen met de juiste persoon.

SYMBOLEN VAN VERLEIDING

HONDEN: De hond mag dan de beste vriend van de mens zijn, maar je onderbewustzijn ziet de drang van de hond om alles te hebben als een manier om je te laten weten dat je relatie op de klippen loopt. Honden hebben veel positieve eigenschappen, maar ze belichamen de paradox van loyaliteit en egoïsme die samen kunnen bestaan. De vorm van een hond is iets wat je innerlijke geest gebruikt om een relatie te illustreren waarin bedrog aan de orde van de dag is.

Als er in je droom een hond van je naaste familie verschijnt, gebruikt je onderbewuste geest dat om de basis van je liefde voor avontuur te illustreren. Als er een vreemde hond opduikt, is het tijd om echt na te denken over de flirt met collega's en internetvrienden.

VRIJWILLIGE VRIENDEN: De rug van een vriend of kennis zien zonder zijn gezicht te zien is een thema in veel dromen. Dit is uw onderbewustzijn dat u denkt te weten wat er aan de hand is, maar dat u niet het hele plaatje kunt zien. Als je probeert naar deze persoon in de droom te kijken, confronteert je onderbewustzijn je met wat je eigenlijk weet net onder de oppervlakte. Je hebt in ontkenning geleefd. Heeft de

SYMBOLEN VAN HET WERKEN VAN DE DINGEN

JOURNES: In veel dromen ga je van scène naar scène, je komt nooit helemaal op je bestemming aan, maar je bent er zeker naar op weg. Dit is het onderbewustzijn dat orde op zaken stelt en u de verzekering geeft dat u en uw partner de zaken aan het regelen zijn. Dit is een klassieke droom waarin u op weg bent naar het doel van het uiteindelijke geluk en onderweg zoveel mogelijk van de rit geniet.

EETEN, DRINKEN: dromen waarin u voedsel en drank tot u neemt zijn tekens van uw onderbewustzijn dat u zich in uw huidige situatie aan het voeden bent. Het serveren van maaltijden en drankjes aan anderen is een teken van uw onderbewustzijn dat u de goede kant van de dingen in uw leven accepteert. Het is een optimistische droom.

SYMBOLEN VAN HET VERLATEN

DESOLATIE: Een afgebrand huis, een gebombardeerd dorp, een voorbode van een gevangenis... je onderbewustzijn kan je op behoorlijk donkere plaatsen brengen wanneer het je nodig heeft om te accepteren dat je huidige relatie voorbij kan zijn voordat een van jullie beiden daadwerkelijk vertrekt.

Er zijn veel manieren om je voor te stellen dat je aan een partnerschap werkt en veel dromen over het herstellen van schade. Maar als je dromen zich afspelen in een volkomen somber landschap, zijn er te veel reparaties voor één persoon om uit te voeren en is de andere partner misschien al bezig zijn of haar gereedschapskist in te pakken om verder te gaan.

SYMBOLEN VAN HET VERLATEN

VOORZIENINGEN DIE NIET TE CONTROLEREN ZIJN: Een partnerschap dat gedoemd is en op de pad van vernietiging brengt intense waarschuwingen van het onderbewustzijn naar boven. Een auto die op het punt staat tegen een muur te botsen, van een helling af te rijden of op een andere manier total loss te raken, is een beangstigend teken. In de auto zitten terwijl dit gebeurt is nog directer. U kunt een droom als deze hebben na een grote ruzie. Als je wakker wordt, los dan onmiddellijk problemen op of rond dingen af. Je onderbewustzijn heeft geen oneindig aantal auto's om te vernielen terwijl je wacht tot je het wrak van een relatie verlaat.

Gerelateerde artikelen