Wilt u met een medium of paragnost praten?

Helderziende voorspellingen en de verkiezingen van 2020

Wanneer het aankomt op het krijgen van paranormaal advies, hebben we reeds meermaals vermeld dat de toekomst niet vooraf bepaald is. Alleen jij hebt de controle over je lot. Het is uw taak om het inzicht en het advies van een helderziende aan te nemen en uw eigen beslissingen te nemen.

Hoewel dit waar is, zijn sommige paragnosten gespecialiseerd in het doen van toekomstvoorspellingen betreffende wereldgebeurtenissen - grote gebeurtenissen. We hebben het dan over virussen, natuurrampen, terroristische aanslagen, vliegtuig- of treinongelukken, sterfgevallen, moorden (ja, paranormaal begaafden kunnen echt helpen bij het oplossen van misdaden), beurscrashes en presidentsverkiezingen (hoe opportuun, toch?).

Wij gaan u niet vertellen op wie u moet stemmen, wat de voorspelling is voor de winnaar van het volgende debat of zelfs wat de populairste verkiezingsvoorspellingen voor 2020 zijn (er zweven een beetje van beide rond). We zullen u echter wel vertellen wat u kunt verwachten van een eigen paranormale toekomstreading.

Zijn helderzienden wel echt?

Het feit dat Nostradamus de toorn van Hitler voorspelde, Jeane Dixon de moord op JFK nauwkeurig voorspelde en de eeneiige tweeling Linda en Terry Jamison beweert de terroristische aanslagen op het World Trade Center te hebben voorspeld, betekent nog niet dat u in helderzienden gelooft. We snappen het. Zelfs 's werelds grootste psychologen als Freud en Williams James hebben paranormale gaven bestudeerd om meer duidelijkheid te verschaffen, maar toch is het nog steeds een discutabel onderwerp.

Hoe dan ook, de realiteit is dat miljoenen mensen over de hele wereld succes hebben gehad met het verkrijgen van spirituele begeleiding van een paragnost. Betrouwbare, ervaren paragnosten vertrouwen op hun intuïtie en aangeboren vermogens om u te voorzien van duidelijkheid en richting over een bepaalde zaak. Sommige profs gebruiken zelfs waarzeggerij instrumenten zoals astrologie, tarot kaarten, kristallen, numerologie, en rune stenen, maar alleen als ze op een professioneel niveau zijn. Hoe meer doorgewinterd de paragnost, hoe beter hij dergelijke apparaten kan gebruiken. Zij zullen bijvoorbeeld het aantal tarotkaarten dat in een hand wordt gedeeld verhogen - wat voordeliger is voor de ontvanger.

Paranormale voorspellingen versus paranormale lezingen

Ja, er zijn paranormaal begaafden - meestal bekende - die zich beroemen op het accuraat voorspellen van de wereldgebeurtenissen zoals hierboven vermeld. U kunt er zeker van zijn dat op dit moment verschillende paragnosten hun verkiezingsvoorspellingen hebben gedaan. Echter, als je een lezing krijgt van een helderziende zoals die hier op Keen, verwacht dan niet dat ze je allemaal vertellen wanneer je gaat trouwen, hoe je toekomstige echtgenoot er uit zal zien, of dat je de loterij gaat winnen. De realiteit is, dergelijke persoonlijke voorspellingen zijn lastig omdat ze niet vast in steen. Een psychische adviseur zal u helpen wegversperringen te overwinnen, en u begeleiden in de juiste richting om betere beslissingen te nemen.