Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Wat is een astrologische lezing en waarom zou ik er een krijgen?

Astrologie is de theorie dat de specifieke posities van de sterren en hoe de planeten bewegen in het zonnestelsel een invloed hebben op het leven, de gebeurtenissen en het gedrag van de mens. Hoewel je waarschijnlijk al weet wat jouw sterrenbeeld is, is het leren van de essentiƫle eigenschappen (zoals verteld door de dierenriem) van vitaal belang als je je gevoel van zelfbewustzijn wilt versterken. Je weet dan niet alleen hoe je het beste uit jezelf kunt halen, maar je krijgt ook een waardevol inzicht in hoe je harmonieus met anderen kunt samenleven.

Eerst moet je weten hoe je astrologie moet begrijpen: Elk van de 12 astrologische tekens wordt gecategoriseerd als viervoudig (kardinaalsteken dat nieuwe seizoenen inluidt), veranderlijk (tekens die goed met veranderingen kunnen omgaan) of vast (een teken dat in het midden van de seizoenen valt), terwijl het ook een drievoudig teken is - een teken dat met een van de elementen wordt geassocieerd: Aarde, lucht, water, of vuur. In een notendop: vuurtekens zijn hartstochtelijk en levendig, aardetekens zijn realistisch en geaard, luchttekens zijn cerebraal en nieuwsgierig, en watertekens zijn opmerkzaam en emotioneel.

Deze informatie is veel om in je op te nemen, dus een astrologische lezing is altijd een goed idee. Vertrouw erop dat je, nadat je wat meer over de goddelijke goedheid hebt geleerd, beter zult begrijpen waarom zoveel mensen naar de sterren kijken om advies te krijgen over het leven, de liefde en alles daartussenin.

Types van astrologische lezingen

 • Geboortekaartanalyse:Dit type lezing (ook wel geboortehoroscoop genoemd) is astrologie 101 omdat het de precieze locatie van de planeten onthult op het moment dat je werd geboren. Het geeft inzicht in je persoonlijkheid (ten goede of ten kwade), sterke en zwakke punten, passies en motivaties.
 • Transit en progressie: Wilt u weten waar u zich momenteel in uw leven bevindt en hoe u in de loop der jaren vanuit mentaal oogpunt bent gegroeid en gerijpt? Wel, dan is deze reading iets voor jou. Een adviseur van Keen bespreekt met u alle planetaire transits die van invloed kunnen zijn op uw huidige bestaan in het leven, maar ook op toekomstige ontwikkelingen.
 • Parenreading: Zoals de naam al doet vermoeden, helpt deze reading je om je relatie als stel te onderzoeken. Dit omvat jullie zon (persoonlijkheid), maan (emotie), en ascendant/opstijging (ziel) tekens, evenals de geboortedatum en eventuele andere overeenkomstige thema's tussen jullie geboortehoroscopen.
   • Astro Counseling: Astro counseling is een manier om inzicht te krijgen in specifieke problemen die van invloed zijn op jullie relatie, zodat jullie verder kunnen - of niet - op basis van het advies uit jullie astrologische horoscopen. Echter, het maakt niet uit wat voor soort lezing je krijgt, een betrouwbare en professionele paragnost zal nooit beslissingen nemen voor jou of je partner. Alleen kunt u beslissen wat er in het verschiet ligt.

   Wanneer een astrologisch consulent raadplegen

   Er is geen eenduidige lezing als het op astrologie aankomt, mensen. Enkele van de meest voorkomende redenen waarom mensen een adviseur zoeken zijn:

   • Zelfonderzoek
   • De wens om de cycli van je leven te doorgronden
   • Relatiedynamiek (of het nu liefde, vriendschap, of zaken)
   • Een plan opstellen om wegversperringen te overwinnen
   • Je levenspad bepalen
   • Je doelen voor het jaar in kaart brengen
   • Het beste moment bepalen om aan een nieuw project te beginnen

   GeĆÆnteresseerd in een astrologische reading?

   Als uw stopt na het lezen van uw horoscoop elke ochtend, dan is er nog een heel universum aan informatie dat u nog moet ontdekken! Er is zoveel meer dat in astrologie gaat, met inbegrip van de verschillende soorten astrologische lezingen die je kunt krijgen op basis van je teken. De lezingen die hierboven zijn genoemd zijn slechts een paar van de vele die je kunt krijgen. Meld je aan voor een astrologische lezing online met een van onze deskundige adviseurs die je kan helpen bepalen wat de beste gepersonaliseerde astrologische lezing voor jou is op dit moment in je leven. leven.