Wilt u met een medium of paragnost praten?

Een realistische gids voor het groeien van uw wet van aantrekking manifestatie krachten

Amalie en ik ontmoetten elkaar voor koffie op onze gebruikelijke plek op de derde zaterdag van de maand. Het is een vaste afspraak van ons; zij is mijn Wet van Aantrekking maatje, dus we ontmoeten elkaar om te werken aan onze manifesterende superkrachten terwijl we genieten van de beste micro-gebrande java in onze buurt.

Toen we ons installeerden, vertelde ik haar: "Ik heb deze maand echt moeite met onthechting - het is alsof mijn brein gewoon op 'replay' staat."

"Ik ook! Aan welke planeet kunnen we dat wijten - Venus?"

We lachten en besloten Venus' retro de schuld op ons te laten nemen. Daarna begonnen we serieus met ons gesprek.

De Wet van Aantrekking (L van A) is op dit moment een stokpaardje van me omdat er gewoon zoveel onzin wordt verteld over het manifesteren van je wensen. Zelf werd ik meegezogen in de gemakkelijke, popculturele versie van krijgen wat je wilt, maar net als veel van mijn klanten en vrienden merkte ik dat die methoden totáál niet werkten. In plaats van cynisch te worden - hoe verleidelijk dat ook is - ging ik op een missie om te ontdekken hoe ik het realistisch gezien kon laten werken. De Wet van Aantrekking is een krachtig en echt attribuut van het Universum. Maar zuster, het is niet gemakkelijk. Laten we eens kijken waar deze wet echt over gaat en hoe je deze als een van je superkrachten kunt ontwikkelen.

Ben je een gelovige?

Ik zeg het maar meteen: als je ergens niet in gelooft, dan zal deze wet waarschijnlijk niet voor je werken. Of je nu voor de spirituele of de wetenschappelijke benadering kiest, een fundamenteel aspect van de L van A is het geloof in een creatief universum. Van God tot kwantumfysica, er is een heel spectrum aan manieren om te vertrouwen op de kracht van het menselijk bewustzijn om zijn werkelijkheid te creëren.

Kun je gewoon je mond houden?

Jouw apenbrein, dat is. Centraal bij het gebruik van de L van A is het vermogen om de geest stil te krijgen en te focussen. Deepak Chopra - ontegenzeggelijk een man die een behoorlijk goed leven heeft gemanifesteerd - zegt dat de eerste stap om gebruik te maken van wat hij de "Wet van Intentie en Verlangen" noemt, is om in de "kloof" te glijden. De plaats waar je niet denkt, de ruimte tussen in- en uitademen, de stilte die er is - misschien maar voor een paar nanoseconden - tussen de gedachten door.

Met andere woorden, om deze wet echt te laten werken, heb je een meditatieve praktijk nodig. Het is in de kloof - in de hersengolven van alfa, theta en zelfs delta - waar je voorbij gaat aan het hagedissenbrein dat zijn alarmsignalen van schaarste en angst uitschreeuwt en je verlangens loslaat op het universum.

Je moet ook die negatieve, ziel-zuigende gedachtepatronen buiten sluiten die erop aandringen dat je machteloos bent, te jong, te oud, te vreemd, te dom - wat dan ook. In plaats daarvan, zie jezelf als een creatief wezen met macht over haar eigen leven. Dit zal gemakkelijker zijn met een soort spirituele praktijk, maar het is niet nodig zolang je bewust bent. Dus of je nu in therapie gaat, tarotkaarten, gebed of zelfhulpboeken, werk aan het openen van je bewuste bewustzijn van je Zelf.

Tips voor Manifesteren

Als je je geest tot rust hebt gebracht, kun je gaan werken aan het proces van manifestatie. Het beoefenen van deze wet is eigenlijk vrij eenvoudig - niet te verwarren met gemakkelijk! Maar is het niet de moeite waard om het leven te creëren dat je wilt?

Hier volgt een basiskader voor het werken met de L van A.

Maak een lijst van wat je verlangt. Kijk naar Lees de lijst een paar keer per dag, dagdroom erover en stel je voor hoe het zou zijn om deze dingen te hebben. Lees de lijst hardop voor, en neem hem dan mee in de kloof - een meditatieruimte - met je. Visualiseer dat je je lijst vrijgeeft aan het universum. Oefen het vertrouwen dat je deze verlangens aan iets anders geeft - God, je hogere zelf, de matrix. Doe dit elke dag, misschien zelfs twee keer per dag. Houd je aandacht gericht op wat je wilt

- Vertel aan niemand wat je wilt, tenzij het echte medestanders zijn en ze op één lijn zitten met je beste wensen. Dit is waar een vriend nuttig kan zijn. Amalie en ik geloven 100% in elkaar, maar vergeet niet dat er veel mensen zijn die redenen hebben om je verlangens de kop in te drukken - zelfs als ze van je houden.

- Laat je gehechtheid aan het resultaat los. Ja, ik weet het. De kicker. Want als je niet gehecht was, zou je het ook niet willen, toch? Je meditatieoefeningen zullen je helpen om je los te maken, maar je moet je er echt op concentreren, want de meesten van ons zijn vanbinnen grijpend, bang en hongerig. We denken dat dingen op een bepaalde manier moeten zijn. Maar als je iets hebt gekregen wat je wilde, was het dan precies zoals je dacht dat het zou kunnen zijn? Van banen tot geliefden tot droomhuizen, meestal is er iets dat je niet had verwacht, en vaak pakt het zelfs beter uit dan we hadden gedacht. Dat komt omdat wij meestal vrij klein dromen, en het universum droomt groot. Dus als we kunnen vertrouwen, kunnen we onszelf openstellen voor het ontvangen van de beste versie van wat we willen.

- Laat het universum de details regelen. Denk aan het gezegde: "Maak je geen zorgen over het hoe, maar doe het gewoon." Het loslaten van de controle over elk detail helpt je om je gehechtheid los te laten.

- Probeer niet om specifieke mensen te manifesteren die specifieke dingen doen. Blijf bij je eigen verlangens. Er zijn vele andere wetten van het universum in het spel die ook moeten worden gevolgd om grote dingen echt te manifesteren, dus concentreer je gewoon op jezelf.

Als je begint te werken met de L van A, raad ik je aan om er een lange tijd mee door te gaan, net als met een workout of het volgen van een cursus. Begin klein. Speel met leuke dingen zoals het manifesteren van een bepaald kledingstuk bij de kringloopwinkel of een gratis kopje koffie.

Aantrekkingskracht is geen automaat van God die Ferrari's, diamanten kettingen en perfecte vriendjes uitdeelt. Het is een spirituele wet die uiterst effectief is, maar die van jou ook de nodige energie vraagt. Matige aandacht voor manifestatie zal matige resultaten opleveren. Het wordt makkelijker met oefening, maar zoals met alles, moet je het werk doen. Of spelen, zoals ik het graag zie.

Onbewust of onbewust, onze geest zendt altijd signalen uit van aantrekkingskracht. Hoe bewuster we kunnen worden van manifestatie, hoe effectiever we kunnen creëren wat we willen (in tegenstelling tot wat we niet willen, de specialiteit van het onderbewustzijn). Werken aan jezelf is de manier om bewuster en krachtiger te worden in je eigen leven.

Klaar om je manifestatiesuperkrachten te laten groeien? Adviseurs van Keen kunnen je helpen om beperkende overtuigingen te ontmaskeren en bewuster te worden. Ontsluit je toekomst-bel vandaag.