Wilt u met een medium of paragnost praten?

Alles over lichaamstaal

Hoe wist hij dat het tijd was om je te kussen als je geen woord zei? Je kunt hem helderziende boodschappen gestuurd hebben. Misschien verwerpt hij het idee dat hij paranormaal begaafd is, maar de meeste mensen leren paranormale signalen op te pikken zonder dat ze het beseffen.

Jouw lichaamstaal zendt de meeste signalen uit. Als u de signalen die uw lichaam afgeeft bewust kunt controleren, kunt u bepaalde informatie over uw verlangens achterhouden. Als u klaar bent om benaderd te worden, kunt u dat laten weten zonder ooit een woord te zeggen.

Observeer zijn vermogen om uw signalen op te pikken. Als hij snel handelt en een zet doet, bent u met een man die vooruit kan in de wereld, maar pas op voor zijn vermogen om minnaars in de hele stad te verleiden. Wees nog meer op je hoede voor een bemoeizuchtige man die de signalen onderschept die jij voor iemand anders bedoeld hebt en zichzelf in het plaatje probeert te voegen.

Hier zijn de meest voorkomende lichaamstaalsignalen om op te letten van iemand die erover denkt om jou op een dieper niveau te benaderen. Begrijp dat u deze signalen ook uitzendt en dat er een scherp zesde zintuig aan te pas komt wanneer u daartoe wordt uitgenodigd.

THE MIMIC

Wanneer u uit eten bent met een man die u begeert, let er dan op dat u bijna onwillekeurig uw glas oppakt en op het ritme van hem drinkt. Als hij een servet om zijn mond af te vegen, zou je hetzelfde kunnen doen, ongeacht of er iets op je lip zit of niet. Dit is een psychisch signaal dat moeilijk te stoppen is, want als je in de ban raakt van het verlangen, wil je aan deze persoon laten zien dat je zijn voorbeeld volgt.

Het omgekeerde is ook waar. Je kunt merken dat mensen in veel situaties jouw bewegingen nabootsen. Stel dat je baas op het werk tegenover je zit op een bedrijfsfeest en tijdens het eten een paar keer je nonchalante bewegingen volgt. Hoe professioneel hij zich ook gedraagt, er is een deel van hem dat zijn hele carrière wil weggooien voor een nacht vol passie met jou in zijn armen.

Wanneer je hem wilt laten weten dat een etentje kan leiden tot jou als zijn toetje, kan het gebruik van de mimiek zijn vertrouwen voeden om een move te maken. Wanneer je hartelijk of professioneel wilt blijven, probeer dan bewust te voorkomen dat je je gedrag aanpast op basis van zijn kleine signalen. Je kunt zijn bedoelingen oppikken door te observeren of ook hij de subtielste bewegingen die je maakt volgt in een onwillekeurige psychische uitzending van zijn diepste verlangens.

Het VOETPUNT

Wanneer een man geïnteresseerd in je is en niet los kan komen van een gesprek, zal hij vaak onwillekeurig met zijn voet in jouw richting wijzen. Hij realiseert zich niet dat hij dit signaal naar jou stuurt. En hij zou waarschijnlijk

U wijst misschien met uw voet naar hem terwijl u naar het schilderij aan de muur staart en u zult zelden merken dat u dit doet. Hebt u echter gemerkt dat u naar dat schilderij bleef staren en uw voet in zijn richting bleef wijzen - en dat het kunstwerk eigenlijk niet zo interessant was?

Wacht even rond voor de man wiens voet naar u wijst. Loop weg van de man die met zijn voet naar een andere vrouw wijst terwijl hij beleefd knikt bij een verhaal dat u vertelt.

Aanraken

Het onwillekeurig wrijven van een hand over een schouder lijkt misschien onschuldig, zelfs luchthartig, maar dat is het niet. Het is een psychisch signaal van verlangen dat sterk is en gemakkelijk te lezen door de persoon die wordt aangeraakt. Het kan echter worden geïnterpreteerd als meer wanhopig dan hartstochtelijk. Sommige mensen hebben verschillende socialisatieniveaus die hun psychisch begrip van intenties belemmeren. Begrijp de aard van wat iemand zoekt wanneer er een terloopse maar onmiskenbare borstelbeweging tussen jullie plaatsvindt.

SASHAYING

Een langzamere, meer zwoele tred zendt meerdere paranormale boodschappen uit. Het kondigt aan dat iets de moeite waard is om te inspecteren en een verlangen om te worden onderzocht, evenals een zeker vertrouwen in wat zal worden ontdekt. Terwijl Dit is misschien een manier om veel engerds te ontmoeten, maar af en toe levert het wel een geweldige vangst op die zich afstemt op de boodschappen die je stuurt. Het kan zijn dat je de man van je dromen voorbij loopt om erachter te komen dat hij je beter kent dan jijzelf.

ONDERARMEN ONTHULLEN

De boodschap van diepe onderwerping is het onthullen van een of beide oksels in de aanwezigheid van de man die je wilt. Als hij dit psychische signaal oppikt, ben jij de zijne. Als een man terloops zijn oksels aan je onthult, voelt hij zich op zijn gemak bij je en wil hij dat je dichterbij komt. Een herinnering: de persoon die de onthulling doet, heeft niet de controle. Dit is het ultieme teken van overgave aan passie, verlangen en de verbeelding van wat binnenkort zou kunnen zijn

Gerelateerde artikelen