Wilt u met een medium of paragnost praten?

4 must-watch webinars van de nationale psychische week

is een jaarlijkse zevendaagse viering die gewijd is aan het verspreiden van paranormaal bewustzijn en tegelijkertijd mensen helpt te ontwikkelen. De 2020-run mag dan voorbij zijn, maar dat betekent niet dat je je niet meer kunt verdiepen in onderwerpen die met de spirituele wereld te maken hebben.

Terwijl een eindeloze schat aan paranormale informatie is, moedigen we u aan om een mini-pauze van Netflix te nemen om vier fantastische webinars te bekijken van National Wellness Month, die onmiddellijk volgde op National Psychic Day in de maand augustus.

Wij spraken met een paar van onze beste paranormaal begaafde adviseurs over een aantal van uw brandende vragen over tarot, spiritueel welzijn, de wet van aantrekking en meer. Dus, pak een kop thee (en pen en papier) en maak u klaar om het een en ander te leren over de metafysische wereld en misschien over uzelf. Helderzienden en wellness? Zeker weten.

1.

Adviseur: Pat58

Pat58 is een van de vaste adviseurs van Keen. Ze heeft meer dan 47 jaar ervaring en haar werk heeft de aandacht getrokken van media zoals Cosmopolitan, Women's Health, CBS-televisie en nog veel meer.

In deze webinar begint Pat58 met een praatje over hoe ze haar carrière heeft omgebogen van onderwijzeres naar professioneel helderziende, inclusief de stappen die ze heeft moeten nemen om haar natuurtalent te ontwikkelen. geschenken. Vervolgens gaat ze uitgebreid in op het belang van wellness, dimensies van gezondheid, fysieke wellness, emotionele wellness, mentale wellness, spirituele wellness, Carl Jung Archetypen, wellness door meditatie, tarotkaarten voor reflectie, en tot slot een voorbeeld van hoe een begeleide meditatie zou moeten aanvoelen. Laten we eerlijk zijn: Wellness is een onderwerp waar we allemaal mee aan de slag kunnen (vooral in onzekere tijden), dus dit is een must-watch.

2.

Adviseur: Miss Josephine

Miss Josephine is gespecialiseerd in droominterpretatie (ook nachtmerries!), dus ze kan je helpen ontcijferen wat al die verborgen boodschappen, symbolen en beelden betekenen in je echte leven. Ze is ook een super empath, helderziende, kan alle "clairs" (helderziendheid, clairsentience, etc.), en sommige media werk doen. Kortom, er is niet veel dat ze niet kan!

Miss Josephine begint haar webinar met een dankwoord, dat zij als een essentieel onderdeel van haar praktijk beschouwt. Ze vertelt over spiritueel welzijn en hoe belangrijk het is om een geloofssysteem te creëren en aan te nemen dat voor jou werkt. Vervolgens bespreekt Miss Josephine de repercussies van negatieve gedachten, waaronder een slechte geestelijke en lichamelijke gezondheid. Maak je geen zorgen; ze laat je niet in het ongewisse. Tegen de tijd dat je klaar bent met deze webinar, weet u hoe u de strijd kunt aangaan met de innerlijke demonen die u ervan weerhouden de beste versie van uzelf te zijn.

3.

Adviseur: Dr. Lisa Powerful Insights

Auteur en topadviseur van Keen (al 10 jaar), die voorheen op de radio te horen was, Dr. Lisa Powerful Insights noemt zichzelf supersnel, eerlijk, nauwkeurig en meelevend. Ze heeft ook meer dan 30 jaar ervaring als paranormaal begaafd psychologe.

Dr. Lisa legt uit hoe wellfullness (niet te verwarren met wellness, zoals ze uitlegt) het voor u gemakkelijker kan maken om een helder kanaal te hebben, wat helpt bij intuïtie. Ze geeft ook een stap voor stap handleiding voor het gebruik van de kracht van de wet van aantrekking, zodat u gezondere relaties kunt hebben, uw doelen kunt bereiken en het leven kunt leiden dat u wilt manifesteren.

4.

Adviseurs: Pat58, Miss Josephine, Tarot by Diosa

In dit webinar worden Pat58 en Miss Josephine bijgestaan door Tarot by Diosa. Alle drie de adviseurs worden beschouwd als topfavorieten binnen de Keen-gemeenschap. Samen bespreken ze wat wellness voor hen betekent en hoe ze dit in hun dagelijks leven integreren. De dames geven ook een dosis spirituele educatie door veel voorkomende misvattingen over de paranormale wereld in het algemeen te demystificeren en wat je kunt doen om je voor te bereiden op de beste reading mogelijk.