Informatie nodig of uw partner of relatie?

Waarom wil hij geen aanzoek doen?

Jullie zijn al een hele tijd samen en ondanks het feit dat jullie voor elkaar bestemd lijken, heeft hij het "M"-woord nog niet eens genoemd. Er zijn evenveel redenen waarom niet als er sterren aan de hemel staan, maar in principe doet elke man die de vraag niet stelt dat uit angst. Het is echter net zo onwaarschijnlijk dat je een man goed kunt lezen als dat je de sterren kunt tellen.

Hoewel het goed is om met je vrienden over de situatie te praten, zijn vrienden niet altijd onpartijdig en kunnen ze je slecht advies geven. Als u hulp nodig hebt om de dingen op een pragmatische manier uit te leggen, kan een bezoek aan een helderziende u helpen het grotere plaatje te zien.

Astrologisch helderzienden kunnen u, gewapend met de geboortedatum en -tijd van zowel u als uw man, laten zien wat goed en slecht is aan de relatie. Of u kunt een helderziende bellen voor een lezing met behulp van tarotkaarten, runen of een andere waarzegmethode. Een Tarot reading kan je laten weten of de tijd rijp is, of het uitgesteld moet worden, of - in sommige gevallen - helemaal afgeblazen.

Als je denkt dat hij wil trouwen maar het onderwerp nog niet heeft aangesneden, houd er dan rekening mee dat mannen gewoon niet hetzelfde concept van tijd hebben als vrouwen. Kies een koppel dat al zes maanden samen is. Als je de vrouw vraagt hoe lang ze al samen zijn, zal ze trots zeggen: "Meer dan een half jaar." Stel dezelfde vraag aan de man en hij mompelt: "Een paar maanden, denk ik."

Bij de meeste vrouwen tikt die subliminale klok door, waardoor ze vrijwel meteen een einddoel voor ogen hebben, terwijl mannen niet verder kunnen kijken dan de voetbalwedstrijd van komende maandagavond. Is het een wonder dat de meeste mannen een verwarde blik op hun gezicht krijgen als ze voor het eerst over het huwelijk praten?

Het is afgezaagd maar waar: Daden zeggen meer dan woorden. Help hem zijn angsten te overwinnen door hem met je daden te laten zien dat zijn ergste nachtmerrie niet zal uitkomen als hij op een knie gaat zitten en hem de vraag stelt. Maar eerst moet je erachter komen wat hem het meeste angst aanjaagt. Er zijn zes belangrijke angsten die een man ervan weerhouden een huwelijksaanzoek te doen:

  • Bindingsangst

   Bekijk het onder ogen, we hebben vandaag de dag allemaal te veel keuzes. Soep of salade? Papier of plastic? Loodvrij of premium? Als hij het type is dat zich druk maakt over de kleinste beslissingen, dan zal hij zich aan één vrouw binden. niet het makkelijkste ding is. Hij denkt dat zodra hij zich settelt, die ene perfecte vrouw zal opduiken en hij gevangen zal zitten omdat hij zich te snel heeft vastgelegd. Geef hem de tijd, probeer hem niet onder druk te zetten, maar laat hem ook weten dat het niet realistisch van hem is om te willen dat je eeuwig wacht.

  • Bang voor verandering

   Hij is ervan overtuigd dat de huwelijksgeloften een complete verandering van zijn huidige levensstijl met zich meebrengen. Dit kan een spelbreker zijn als hij echt van zijn huidige levensstijl geniet. Als jullie momenteel elke minuut van de dag samen doorbrengen, laat hem dan met de jongens uitgaan. Laat hem zien dat je begrijpt dat hij vrienden heeft, maatjes die hij al had lang voordat hij jou ontmoette, en dat je niet verwacht dat je huwelijk daarvoor in de plaats komt.

  • Bang voor zijn verleden

   Hij is bang dat zijn verleden hem weer zal achtervolgen. Is hij eerder getrouwd geweest? Is hij ooit voor het altaar gedumpt? Komt hij uit een gebroken gezin? Hij moet weten dat het feit dat zijn ex er met een rijke arts vandoor is gegaan of dat zijn ouders elke dag van hun huwelijk ruzie hebben gemaakt, niet betekent dat jullie leven samen ook zo zal zijn.

  • Bang voor je verleden

   Hij is bang dat je verleden terugkomt om jullie beiden te achtervolgen. Als jij meerdere minnaars hebt gehad en hij maar een paar, kan hij het gevoel hebben dat hij tekortschiet in bed. Als hij het type man is dat voorzichtig uitgeeft en verstandig spaart, terwijl jij een aantal achterstallige creditcards hebt en een auto die op het punt staat in beslag genomen te worden, kan hij bang zijn dat jouw vroegere daden jullie relatie kunnen tegenhouden. Verzeker hem ervan dat hij een geweldige minnaar is. Probeer zijn financiële manier van denken te evenaren om hem te laten zien dat je niet altijd een frivole spender bent.

  • Bang voor wat hij te bieden heeft

   Hij is misschien een student in opleiding die tafels serveert in het plaatselijke eethuisje en hij ziet alleen wat hij je nu kan geven. Hij ziet alleen wat hij je nu kan geven. Jij daarentegen ziet jullie als een team samenwerken om elkaar door school en de echte wereld te loodsen. Je maakt je geen zorgen over wat hij je nu kan geven, omdat je het grote plaatje ziet. Laat hem weten dat als je nu beknibbelt op je geld, dit veel leuker zal zijn als jullie je doelen samen hebben bereikt.

  • Bang dat je nee zegt

   Klinkt gek, toch? Maar als je heel geduldig bent geweest en hem niet hebt laten schrikken met praatjes van bruiloften en zo, kan hij denken dat je niet wilt trouwen. We hebben allemaal elke dag van ons leven te maken met angst voor afwijzing, maar wat is een groter antwoord op angst dan op de vraag: "Wil je met me trouwen?" Dat is een klap voor het ego waar sommige mannen nooit meer van herstellen. Laat in een gesprek terloops een niet-dreigende zin vallen. Als je samen naar een reisprogramma over Fiji kijkt, kun je zeggen: "Dat ziet eruit als het perfecte huwelijksreisuitje." En verander dan van onderwerp. Als er eenmaal een paar hints zijn gegeven, zal hij zich realiseren dat je waarschijnlijk ja zult zeggen als het zover is.

  Soms broeit er in elke relatie van alles onder de oppervlakte, en het zijn vaak de dingen die niet direct zichtbaar zijn die problemen kunnen veroorzaken of hoop geven in een relatie. Neem contact op met een paragnost om het onderbewuste naar de voorgrond te brengen. Liefde vinden is gemakkelijker dan je denkt.

  Gerelateerde artikelen