Informatie nodig of uw partner of relatie?

Inzicht in relatie karma: saturnus in de samengestelde astrologische horoscoop

Layla had geëxperimenteerd met een online astrologie programma om inzicht te krijgen in haar romantische relatie. Ze haalde een samengestelde horoscoop op, maar was versteend toen ze zag dat zij en haar vriend hun samengestelde Saturnus in het Zevende Huis hadden.

"Ik heb het meteen gegoogled," zei ze. "Het betekent dat onze relatie 'vol lasten en angst' is! Kan dit waar zijn? Ik maak me nu helemaal zorgen!"

"Ik ben zo blij dat je belt," zei ik tegen haar. "Saturnus kan een harde leermeester zijn, ja, maar vaak wijst hij de weg naar diepe en langdurige relaties. Laten we eens kijken."

Geen enkele planeet slaat zo'n angst in het hart van astrologie-nieuwelingen als Saturnus, vooral in de context van relaties. Zoals ik Layla al vertelde, kan Saturnus veeleisend zijn, maar zijn bedoelingen zijn van de hoogste integriteit en goed. Hij vraagt ons om ons leven praktisch te benaderen en naar oplossingen te zoeken die in de werkelijkheid gegrond zijn in plaats van in emotie of fantasie. Dit soort energie voelt meestal niet gemakkelijk, en als gevolg daarvan hebben we de neiging om Saturnus' oproep te weerstaan. Maar als we onze mouwen opstropen en luisteren naar de wijsheid van Saturnus, kan hij ons helpen onszelf te bevrijden van beperkende angsten en beperkingen.

De plaatsing van Saturnus in de samengestelde horoscoop geeft aan waar het koppel het meest kan worstelen, maar ook waar de sleutel tot vrijheid en een lang leven ligt. Laten we eens kijken wat Saturnus u vertelt op basis van huis en teken.

Saturnus in Ram/Eerste Huis

Deze Saturnus heeft een realistische kijk op de wereld, en het paar kan serieus, zelfingenomen of op zichzelf staand overkomen. De uitbundige energie van de Ram wordt gefilterd door de praktische energie van Saturnus, dus elk avontuur dat dit koppel onderneemt heeft een doel. Groei kan worden gekweekt door anderen toe te laten in hun wereld, mededogen en empathie te ontwikkelen, en meer betrokken te zijn bij hun gemeenschap.

Saturnus in Stier/tweede huis

Het paar met deze Saturnus zal moeten leren genieten van de luxe en zachtheid van het leven. Er kan hier sprake zijn van een element van overleven en dit echtpaar kan overbezorgd zijn om de eindjes aan elkaar te knopen. Maar, als zij hun overlevingsangst loslaten, zal dit echtpaar een steunpilaar in hun gemeenschap zijn. Ze zouden hun spaarzame talenten creatief en bevredigend moeten laten zijn, of dat nu betekent dat ze hun eigen voedsel verbouwen, kleren voor hun kinderen maken, of een milieuvriendelijk huis bouwen. Dit is een Saturnusplaatsing die een lange weg kan afleggen en in de loop van de tijd een solide, comfortabel leven kan opbouwen.

Saturnus in Tweelingen/Derde Huis

De lessen van Saturnus Hier draait alles om communicatie. Dit koppel kan bang zijn om over diepe verlangens of problemen te praten, wat resulteert in een oppervlakkige communicatiestijl of een neiging om serieuze onderwerpen te overwerken met te veel gepraat. Het geheim is om gesprekken te benaderen met belangstelling, neutraliteit, en een doel om over zichzelf en elkaar te leren door open communicatie. Als het koppel elkaar eenmaal leert vertrouwen zodat gesprekken vruchtbaar kunnen zijn, kunnen ze bemiddelaar zijn bij burenruzies, een plaatselijk protest leiden, of les geven in geweldloze communicatie.

Saturnus in Kreeft/Vierde Huis

Dit koppel kan veel angsten en beperkende overtuigingen uit hun families van herkomst hebben meegebracht naar de relatie. Nu zal Saturnus hen vragen om "volwassen te worden" en emotioneel zelfredzaam te worden. Dit kan een uitdagende maar lonende plaatsing zijn omdat zo velen van ons emotioneel afhankelijk zijn van onze partners. Als het koppel de moed heeft om hun behoeften van binnenuit te bevredigen, kan deze Saturnus een stabiel, volwassen gezinsleven en emotionele veerkracht creëren.

Saturnus in Leeuw/Vijfde Huis

Het huis van creativiteit, opvoeding van kinderen, spel en romantiek wordt serieuzer met Saturnus hier geplaatst. Het is onwaarschijnlijk dat een van beide partners ontrouw zal zijn, maar dit kan een angst zijn die een van beiden of beiden moeten overwinnen. Er kan een De les die we hier kunnen leren is dat we het wat luchtiger aan moeten doen en niet autoritair moeten zijn in het ouderschap. Hoewel er een gevoel van beperking kan zijn rond het loslaten en genieten van het leven, kan Saturnus hier een praktische basis bieden voor een paar om hun creativiteit naar het professionele niveau te brengen, stabiele ouders te worden, en een goed afgerond gevoel van plezier te cultiveren.

Saturnus in Maagd/Zesde Huis

Dit is het paar dat je samen ziet sporten, een prachtige tuin aanleggen, of een ziekenhuis bouwen in een derde wereldland. Ze zullen een verenigd, georganiseerd front vormen als ze een project hebben gevonden om samen waarde aan te hechten. Op zijn slechtst zal Saturnus hier een koppel creëren dat onophoudelijk kibbelt, elkaar bekritiseert, en een star idee van perfectie heeft. Maar wanneer ieder de perfectie loslaat en zich in plaats daarvan concentreert op hoe hun vaardigheden de wereld kunnen dienen, kan er warmte in de relatie stromen. Huisdieren en zinvol werk zullen deze Saturnus verzachten.

Saturnus in Weegschaal/Zevende Huis

Hoewel sommige van wat Layla las waar kan zijn met Saturnus hier - zoals zware gevoelens en veel relatiegerelateerde angsten - is het een van de beste plaatsingen voor een langdurige relatie als het koppel kan leren om angsten eerlijk en met mededogen aan te pakken. Saturnus vraagt hier van het koppel hun verbintenis steen voor steen opbouwt, en een relatie creëert die voor hen werkt. Saturnus wil altijd dat wij de architecten van ons leven zijn - en hoewel traditie belangrijk is, hecht hij meer waarde aan integriteit. Als een koppel een manier vindt om in harmonie te leven, maakt het Saturnus niet uit hoe het eruit ziet. Met deze plaatsing zal het koppel voortdurend aan hun relatie moeten werken als het wil blijven groeien.

Saturnus in Schorpioen/Ochtste Huis

Ik heb deze plaatsing vaak aangetroffen bij koppels die zijn samengekomen na de dood van hun vorige echtgenoten. Er lijkt een inherent begrip van verlies te zijn, wat ofwel een angst kan creëren dat dit opnieuw gebeurt, ofwel een begrip van de vluchtige aard van het leven. Saturnus vraagt hier dat het paar zo diep duikt als ze kunnen, ongeacht hun angsten. Saturnus zal dit paar ook vragen om beperkende ideeën over seksualiteit los te laten en open te staan voor expressie van fantasie binnen een veilige en geaarde context. Als een van beiden of beiden met seksuele disfunctie naar de relatie komen, kan deze Saturnusplaatsing de grootste mate van genezing bieden als het vertrouwen eenmaal gevestigd is.

Saturnus in Boogschutter/Negentiende Huis

Een van dit paar kan naar God verlangen terwijl de ander zo'n concept afwijst, en dit levert aanvankelijk problemen op. Maar het leren maken en delen van wederzijdse waarden kunnen voor een lange levensduur zorgen. Stugge overtuigingen zullen een dergelijke relatie vernietigen, evenals lichtzinnigheid. Het paar zal een evenwicht willen vinden tussen gedisciplineerde verkenning en zoeken, vaak opgedaan door reizen en onderwijs.

Saturnus in Steenbok/Tiende Huis

Dit paar kan ambitieus zijn, hetzij in het werk of in een andere openbare aard. Het gaat er hier om een evenwicht te vinden tussen werk en spel, tussen uiterlijk en innerlijk succes. Saturnus in Steenbok kan als geen ander schijnbaar succes creëren, maar als het koppel zich alleen maar bezighoudt met geld en uiterlijk vertoon, zullen ze merken dat hun verbintenis na verloop van tijd liefdeloos en leeg wordt. Dit kan een langdurige plaatsing zijn als het paar zijn emotionele verbinding en innerlijke leven ontwikkelt.

Saturnus in Waterman/Alfde Huis

Deze Saturnus kan het paar uitnodigen om de grootste vrijheid te ervaren door grote uitdagingen aan te gaan. Veel paren die periodes van lange afstandsrelaties of scheiding doormaken, hebben deze Saturnuspositie. Als zij ervoor kiezen om samen te zijn uit verlangen in plaats van noodzaak, kunnen deze paren allerlei onconventionele regelingen doorstaan en zowel van de tijd samen als van de tijd apart genieten. Er kan echter angst zijn om uit te breken en nieuwe of ongewone verbintenissen aan te gaan. Door een "nieuw normaal" te creëren Deze paren kunnen overleven en gedijen.

Saturnus in Vissen/Twaalfde Huis

Wanneer deze Saturnus succesvol wordt bevaren, kan hij diepe gevoelens en een opmerkelijk niveau van liefde, vertrouwen en openhartigheid teweegbrengen. Het is waarschijnlijk dat dit koppel een spiritueel kader zal willen delen en beschikbaar zal zijn om vrienden en familie te ondersteunen. Zij zullen zich vaak in de rol van biechtvader, bemiddelaar of spirituele vertrouwenspersoon bevinden. Dit is een natuurlijk gevolg van het beheersen van deze Saturnus plaatsing, maar het komt na veel zielsonderzoek en vertrouwen als het paar leert om direct om te gaan met moeilijke omstandigheden en emoties. Ontkenning en ontsnapping zijn de doodsteek voor deze relatie.

Saturnus is een krachtige kracht in elke relatie, en zijn roep kan, als hij wordt beantwoord, resulteren in de meest duurzame en diepgaande banden. De energie kan echter lastig zijn, omdat er kwesties als angst en controle mee gemoeid zijn. Hier kan een adviseur je helpen om de blinde vlekken in je relatie te identificeren en te onderzoeken hoe je je kunt verdiepen in grotere lagen van vertrouwen. Denk ook aan hoe andere planeten - waaronder Venus, de Zon, en Mars-werk in uw samengestelde horoscoop en welke lessen kunnen worden geleerd uit deze plaatsingen.

Ben je klaar om uit te vinden hoe Saturnus kan helpen uw relatie stand te houden? Of voel je je vastzitten in je huidige relatie? De adviseurs van Keen zijn er om u te helpen. Bel vandaag nog!