Informatie nodig of uw partner of relatie?

Het karma van de relatie begrijpen: de zon in de samengestelde astrologiehoroscoop

: we hebben het allemaal - met onze geliefden, echtgenoten, kinderen, en broers en zussen. Zelfs zakelijke relaties kunnen een karmische les of overeenkomst met zich meebrengen. Zou het niet geweldig zijn om echt te begrijpen wat het doel is van je connecties en hoe je beter kunt omgaan met de uitdagingen die je daar tegenkomt?

De samengestelde astrologische horoscoop is een blauwdruk voor een relatie. Hoewel het kan worden geïnterpreteerd als je eigen geboortehoroscoop, is het grote verschil dat het niet verandert. Het is wat het is - dus terwijl we factoren in onze eigen natale horoscopen kunnen veranderen en evolueren, laat een relatiehoroscoop ons elementen zien die altijd aanwezig zullen zijn-goed of slecht.

De Zon in de samengestelde horoscoop is de planeet, door huis en teken plaatsing, die de essentie van de relatie laat zien. Het is de brandstofcel, de batterij, de motor van de verbinding. De kwaliteit van de Zon laat zien wat er in de relatie aanwezig moet zijn om te kunnen blijven functioneren. Zoals je de juiste soort brandstof in een auto stopt, moet je de Zon kennen in om de motor draaiende te houden. Dit is uiteraard belangrijk in een relatie!

De samengestelde zon door de tekens/huizen

Lees de beschrijving van zowel het teken als de huisplaatsing van uw samengestelde zon. Dit zal u helpen de essentie van uw relatie te begrijpen.

Zon in Ram/Eerste Huis:De relatie wordt gevoed door activiteit en vuur. De essentie is verkenning en avontuur. Van buitenaf kan het koppel erg opgaan in elkaar en hun eigen pad, of ze kunnen eruitzien als het koppel dat altijd bergen beklimt of de zeeën bevaart. De verbintenis kan aanvoelen alsof het een diep en natuurlijk verlengstuk van het zelf is. Het moet dynamisch zijn, of het zal sterven. Als de een thuis wil blijven en de ander wil gaan spelen, zullen ze een heel bewust compromis moeten sluiten om te kunnen slagen.

Zon in Stier/Tweede Huis:Dit stel geeft de beste etentjes, heeft een prachtig huis, en waarschijnlijk kinderen, katten en honden. Ze kunnen ook een enorme creditcardschuld hebben! De relatie wordt gevoed door comfort, plezier, fysieke genegenheid, en stabiliteit. Partners moeten alert blijven om te voorkomen dat ze in sleur en stagnerende patronen terechtkomen, maar dit koppel is zeer gehecht en kan verandering of uit elkaar gaan moeilijk (zelfs als dat de beste beslissing is).

Zon in Tweelingen/Derde Huis: De brandstof van deze verbintenis is afwisseling, een levendige interesse in het leven, mentale stimulatie en communicatie. Dit koppel zal waarschijnlijk veel vrienden hebben, interesses hebben, en bezig blijven. Ze moeten interesses delen en in staat zijn nieuwe dingen te proberen. Zij zullen waarschijnlijk degenen zijn die het buurtfeest organiseren - of op zijn minst het initiatief nemen - en de buren in de gaten houden. Ze moeten ervoor zorgen dat ze niet alleen tegen elkaar praten, maar ook echt luisteren.

Zon in Kreeft/Vierde Huis:Deze mensen komen samen om een thuis en familie te creëren. Hoewel het waarschijnlijk is dat ze kinderen zullen krijgen, kunnen ze deze wens ook vervullen via de gemeenschap en uitgebreide vrienden- en familiebanden. Ze zullen behoefte hebben aan een stabiel thuis en aan een verzorgende en emotionele band met elkaar. Als je een romantische relatie hebt met een samengestelde Zon in Kreeft/Vierde Huis, zorg er dan voor dat jullie beiden op dezelfde golflengte zitten wat betreft het krijgen van kinderen.

Zon in Leeuw/Vijfde Huis:Dit koppel is dynamisch, interessant en vrijgevig. Ze kunnen een beetje drama in hun leven hebben, zullen waarschijnlijk een grote vriendenkring hebben, en willen erkend worden in hun gemeenschap. Ze hebben behoefte aan creativiteit en plezier, en zullen waarschijnlijk ook kinderen willen. Zij moeten echt

Zon in Maagd/Zesde Huis: Deze verbintenis heeft behoefte aan rust en orde, en elke partner zal zijn eigen zinvolle doelen en werk moeten hebben. Hun huis kan een Zen-tempel zijn: schoon en rustgevend. Ze zullen zich bewust zijn van hun gezondheid en misschien ook dieren in de buurt willen hebben. De partners zullen elkaars werk, spiritualiteit, wijsheid en behoefte aan rust moeten respecteren. Deze mensen zijn misschien niet het meest flitsende koppel, maar ze zijn wel degenen tot wie anderen zich wenden in moeilijke tijden.

Zon in Weegschaal/Alfde Huis:De brandstof van deze relatie is harmonie, evenwicht en een eerlijke bijdrage van elke partner. Dit koppel zal waarschijnlijk ook veel vrienden hebben en een mooi huis hebben met mooie kunst en comfortabele kussens. Dit koppel moet samen beslissingen nemen, hun vrienden verzamelen, en vrede vinden in de chaos van het leven. Ze zullen doorgaans veel doen als koppel en zich zeer bewust zijn van en gericht zijn op het welzijn van hun relatie.

Zon in Schorpioen/Achtste Huis: Dit is een gepassioneerde verbintenis die behoefte heeft aan seks, creativiteit en veel emotionele intimiteit. Beide partners zullen deze elementen moeten inbrengen om de relatie te laten slagen. Deze Zon creëert de meeste kans op jaloezie en macht strubbelingen binnen de relatie, maar ook de diepste, meest hartstochtelijke verbindingen.

Zon in Boogschutter/Negentiende Huis: Dit koppel heeft plezier nodig! Ze zullen samen reizen, verschillende culturen en de wereld verkennen - door middel van eten, filosofieën, spiritueel onderzoek, kunst, of wat hen maar interesseert. Deze partners zullen open moeten staan voor beweging en constante, inspirerende stimulatie. Ze zullen routine en obsessieve veiligheidsbehoeften niet overleven.

Zon in Steenbok/Tiende Huis: Ook deze partners zullen een elegant huis hebben, willen zowel hun carrière hebben als kinderen grootbrengen, en zullen steunpilaren van hun gemeenschap zijn. Anderen zullen vertrouwen op hun wijsheid en raad. De relatie wordt gevoed door het streven naar integriteit en uitmuntendheid, maar heeft ook een flinke dosis humor en aardse seksualiteit nodig. Als ze te veel opgaan in materieel succes, kunnen ze verstarren en kan de relatie in een lege huls veranderen.

Zon in Waterman/Alfde Huis:De kans is het grootst dat deze samengestelde Zon een onconventionele relatie probeert, of dat nu op afstand is, polyamoreus, of misschien houden beide paren hun eigen huis. Ze zullen het geweldig doen op feestjes - goede praters en luisteraars, maar als stel zullen ze misschien niet veel goede vrienden hebben. Zij hebben de vrijheid nodig om De zon in Vissen/Twaalfde Huis: Deze koppeling heeft het meest behoefte aan spirituele congruentie. De relatie wordt gevoed door mededogen, spirituele verbinding, creativiteit en emotie. Hier zou je partners kunnen vinden die diep verankerd zijn in een humanitaire zaak of nauw verbonden zijn met een spiritueel pad. Ze zijn misschien niet de meest gepassioneerde, maar ze schrijven elkaar wel liedjes of lezen gedichten in bed.

Inzicht in de essentie van wat jullie relatie wil uitdrukken en hoe het gevoed moet worden, is essentieel voor het creëren van een blijvende verbintenis. De Zon spreekt over wat jullie samen willen creëren en ervaren. Als je dit ene aspect van je samengestelde horoscoop met een ander kent, kun je de relatie op het juiste spoor houden.

We hebben slechts de oppervlakte van het belang van de samengestelde Zon geschetst. Als je nieuwsgierig bent naar meer of om je hele samengestelde horoscoop te onderzoeken, waarom neem je dan geen contact op met een adviseur op Keen vandaag?