Informatie nodig of uw partner of relatie?

Inzicht in relatie karma: mars in de samengestelde astrologiehoroscoop

Elsie kwam naar me toe omdat ze bang was dat haar relatie niet zou standhouden. Toen we naar hun samengestelde astrologische kaart keken, zag ik dat hun samengestelde Mars in Weegschaal stond. Seksueel heeft deze Mars veel voorspel nodig, een comfortabele omgeving, kaarsen-alles. Maar, toen ik vroeg naar hun seksleven, zei ze dat het meestal meer een uitgeput vluggertje was dan iets anders. Geen wonder dat hun aanpak niet werkte! We bespraken hoe we seks een grotere prioriteit konden geven om de Mars in hun relatie tevreden te houden.

Veronica had een ander probleem: zij en haar vriend kibbelden vaak in het openbaar. Zij vond dat woede nooit in het openbaar mocht worden geuit, maar hij was expressiever. Ik keek naar hun horoscoop en zag dat hun samengestelde Mars in Ram stond. Deze Mars moet stoom afblazen, of het nu thuis is of in de supermarkt. Ik vertelde haar dat het onderdrukken van de behoefte om te vechten de woede op minder gezonde manieren naar boven doet borrelen. Vrede sluiten met het feit dat gezond geuite woede een noodzakelijk onderdeel van deze relatie was, zou de relatie verbeteren. Maar ze moest zich ook realiseren dat hun verbintenis onstabieler was dan ze op dat moment comfortabel vond.

Ik werkte met beide vrouwen om hen te helpen hun karmische overeenkomsten te begrijpen en versterkende keuzes in hun relaties te maken. Veronica besloot uiteindelijk dat ze niet kon omgaan met de vluchtigheid in haar relatie, dus beëindigde ze die. Dit was de juiste keuze voor haar, en nu heeft ze een beter idee van haar relatievoorkeuren. Elsie en haar man werkten samen om hun seksleven prioriteit te geven, en nu Ze voelt zich geweldig in hun relatie.

Composiet Mars in de tekens & de huizen

Hoe Mars zich uitdrukt in uw relatiehoroscoop zal u veel vertellen over uw seksleven, welk soort actie de relatie energiek houdt, en hoe woede wordt uitgedrukt in de verbintenis - allemaal zeer belangrijke onderwerpen voor het onderhouden van een gezonde relatie.

Mars in Ram/Eerste Huis: Dit koppel is gepassioneerd in het openbaar en heeft er geen probleem mee om de vuile was buiten te hangen of affectie te tonen. Ze zullen behoefte hebben aan ongecompliceerde, energieke seks en ze zullen het goed doen door samen te sporten en persoonlijke groei te delen. Deze Mars uit zijn woede snel en accepteert geen onderdrukking. Zelfs als beide mensen van zichzelf niet expressief zijn, zal de verbintenis van hen vereisen dat ze leren om het los te laten en het dan te laten gaan.

Mars in Stier/Tweede Huis: Deze Mars is koppig en vastbesloten om iets te creëren dat de moeite waard is. Als het paar kan leren navigeren door de neiging tot koppigheid, is dit een geweldige Mars voor een lange levensduur, loyaliteit en groei. De seks zal lekker en sensueel zijn, maar misschien niet avontuurlijk. Dit koppel zal er goed aan doen om samen een huis te bouwen, een tuin aan te leggen of kinderen groot te brengen. Actie ondernemen gebeurt na rijp beraad, dus de relatie zal niet snel veranderen.

Mars in Tweelingen/Derde Huis: Een koppel met samengestelde Mars in Tweelingen zal voortdurend in beweging zijn: nieuwe projecten, gasten die komen en gaan, papieren opgestapeld op de keukentafel, en een telefoon die van de haak rinkelt. Deze Mars staat open voor seksuele exploratie en heeft veel mentale stimulatie. Koppels hier moeten intellectueel met elkaar bezig zijn. Ze zullen ieders favoriete tafelgenoten zijn, maar niet het stel dat de leiding heeft over de garageverkoop in de buurt. Boosheid uit zich in irritatie en frustratie die snel weer verdwijnt.

Mars in Kreeft/Vierde Huis: Mars staat op een chagrijnige plek en dit koppel zal een pauze moeten inlassen om over emoties te praten en boosheid bewust te uiten in plaats van passief-agressief. Er is een groot verlangen om te koesteren, en de verbintenis komt goed tot uiting in het opvoeden van kinderen of het creëren van een gemeenschap. Ze zullen waarschijnlijk een gezellig, veilig huis hebben met veel bezoekers en een volle koelkast. Mars hier zal emotionele groei en zelfverantwoordelijkheid vereisen. Dit koppel zou het leuk vinden om samen een huis te verbouwen, zolang ze maar niet vergeten te communiceren.

Mars in Leeuw/Vijfde Huis: Deze Mars vereist dat de relatie veel energie en aandacht krijgt van de betrokken personen. Ze kunnen meer dan levensgroot zijn en weer zo'n stel zijn dat in het openbaar ruzie maakt - en het daarna op een bankje in het park weer goed maakt. Andere kinderen zullen dol zijn op deze twee, hoewel hun eigen kinderen hen misschien overdreven en gênant vinden. Van nature extravert, vrijgevig en dynamisch, zal dit koppel zich in de rechtbank bevinden. Actie komt tot uiting door zich te omringen met creatieve projecten en interessante mensen.

Mars in Maagd/Zestiende Huise: Dit paar moet zinvol werk vinden dat ze samen kunnen doen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om vrijwilligerswerk, vrijwilligerswerk in het plaatselijke dierenasiel, of het organiseren van een wegrace voor een goed doel. Dit is een kritische Mars, en het paar zal ervoor moeten zorgen om boosheid aan te pakken in plaats van het binnen te houden. Er kan een neiging zijn om te mopperen of te zeuren, maar een betere uitdrukking is om kwesties te bespreken zodra de hitte is gaan liggen. Seksueel heeft deze Mars wat aanmoediging nodig om volledig expressief te zijn, en dit koppel kan baat hebben bij workshops die seks in een spirituele of Tantrische context aanmoedigen.

Mars in Weegschaal/Zevende Huis: De samengestelde Mars in Weegschaal is geïnvesteerd in relaties, inclusief de vrienden en familie van het paar. Dit paar zal zich inzetten om actie te ondernemen ten behoeve van anderen en meer harmonie en rechtvaardigheid in de wereld te creëren. Er kan een ongezonde neiging zijn om woedeproblemen af te buigen omwille van het behoud van harmonie, dus werk aan het uiten van woede door middel van een doordacht gesprek. Op seksueel gebied staat deze Mars niet in vuur en vlam en is hij meer geïnteresseerd in vriendschap dan in passie.

Mars in Schorpioen/Achtste Huis: Zoals bij elke plaatsing in Schorpioen wil ook deze Mars zich uiten via seksualiteit, creativiteit en diepe intimiteit. Dit koppel zal moeten oppassen voor passief-agressieve neigingen en dramatische machtsstrijd. Deze verbintenis zal gezonde bronnen van seksuele afwisseling moeten vinden en kan geweldige Tantra leraren zijn of werken als een team om anderen te adviseren in relatie en intimiteit contexten. Zonder seks zal deze relatie verdorren.

Mars in Boogschutter/Negentiende Huis: Dit paar zal het gelukkigst zijn als ze samen reizen of de wereld leren kennen door aspecten van een andere cultuur te bestuderen. Zij zullen actie uiten door hun persoonlijke groei en de groei van anderen, maar deze Mars duldt geen stagnatie. Ze zijn erg leuk op een feestje en zullen een grote verscheidenheid aan vrienden hebben. Heel af en toe zal deze Mars zich uiten als het fanatieke religieuze stel dat alle anderen ervan wil overtuigen dat zij gelijk hebben. Op seksueel gebied werkt deze Mars het beste als de intimiteit luchtig en leuk is.

Mars in Steenbok/Tiende Huis: Mars wil hier een relatie opbouwen met inhoud en integriteit. Het zal waarschijnlijk een lange tijd duren als je energie steekt in het doorbreken van angsten en beperkingen. Steenbok is een grote onderdrukker, dus beide individuen zullen moeite moeten doen om een veilige ruimte te creëren om te communiceren. Dit koppel kan natuurlijke leiders zijn in hun gemeenschap en zal zich goed uiten als ze samen projecten of bedrijven op zich nemen - ze moeten er alleen voor zorgen dat ze de macht delen. Seksueel zijn ze niet avontuurlijk tenzij ze zich veilig voelen, maar pas dan op!

Mars in Waterman/Alfde Huis: Dit koppel zou zomaar naar de derde wereld kunnen vertrekken, klaar om een beter leven voor anderen te creëren. Of ze zullen de eersten zijn die op een bemande reis naar Mars springen. Deze Mars is niet echt geïnteresseerd in het hebben van een "normale" relatie, maar eerder hoe ze zich vrij kunnen uiten met het grotere goed van de stam in het achterhoofd. Seksueel kunnen zij heel eigenzinnig zijn, maar meer voor de mentale ervaring dan voor het zuiver fysieke. Zij kunnen de neiging hebben woede af te wijzen, of, in de tegenovergestelde richting, altijd "gelijk" te hebben. Er heerst hier een onvoorspelbare energie, en Mars kan zich op alle mogelijke manieren uiten - zoals Zolang het maar interessant en nieuw is.

Mars in Vissen/Twaalfde Huis: Deze Mars wil de spirituele aspecten van het leven verkennen. Dit is weer zo'n kruistochtkoppel, waarschijnlijk missionarissen of spirituele reizigers die alles verkopen om naar een ashram in India te verhuizen. Een echtpaar dat toegewijd is aan dienstbaarheid, zal moeten oppassen dat anderen geen misbruik maken van hun vrijgevigheid. Het kan zijn dat de hoogste uiting van liefde is om te blijven en kinderen in de buurt te helpen in plaats van naar Afrika te reizen om een school te bouwen. Op seksueel gebied hebben ze emotie en verbondenheid nodig om hun begeerte te voeden. Net als bij andere watertekens kunnen er passief-agressieve neigingen zijn. Het is voor dit koppel van essentieel belang om een ruimte te creëren waarin boosheid veilig kan worden geuit.

Misschien meer dan welke andere planeet ook kan Mars in de samengestelde horoscoop een relatie maken of breken. Je moet in staat zijn om woede productief te uiten, te genieten van een bevredigend seksleven en energie te steken in gemeenschappelijke doelen om je relatie te laten bloeien. Een adviseur kan u helpen de lessen die u via uw samengestelde Mars kunt leren te begrijpen en te begrijpen.

Inzicht in de behoeften in uw relatie is belangrijk! Woede, seks, passie - het zijn allemaal geweldige onderwerpen om te onderzoeken met een helderziende adviseur op Keen.