Informatie nodig of uw partner of relatie?

Hoe herken je een verliefde oplichter

Liefde is een prachtig iets. Erin vallen ook. Gevoelens kunnen erg ingewikkeld en verwarrend zijn. Hoe weet je of je liefdesmuffin is wat hij beweert te zijn? Is hij een show of is hij echt? Het duurt even voordat je het zeker weet, dus stort je niet halsoverkop in de liefde met je ogen wijd dicht. Er zijn verschillende trucjes en geheimen die je kunt gebruiken om gelukkig, gezond en gezond te blijven in je liefdesleven.

Veel mensen worden verliefd en komen er later achter dat er gewoon geen compatibiliteit is. Misschien is je vriend alleen maar geïnteresseerd in een ego-boost; hij hunkert naar je aandacht, plezier en seks. Misschien is hij zelfs op zoek naar jou om zijn rekeningen te betalen. Of wat als hij echt liefde en huiselijk geluk wil, compleet met een eigen gezin? Hoe weet je dat? Iedereen heeft een motief en een verlangen. Je moet begrijpen wat hem drijft. Om dat te doen, moet je opletten.

Emoties kunnen zo stormachtig of zo kalm zijn als de zee. Het is al moeilijk genoeg om je eigen gevoelens te doorgronden, laat staan die van hem te raden. U herkent de eb en vloed van de getijden: het leven is voortdurend in beweging. U wilt een relatie die gemakkelijk, gelukkig en vrij van negativiteit is. Maar het leven zal altijd iets verrassends opdienen. Als u de kans op onaangename verrassingen wilt verkleinen, moet u alert zijn op waarschuwingssignalen.

Plotseling een schatje

Wanneer een voorheen onattente partner plotseling overstelpt wordt met complimentjes, wat denkt u dan? Misschien is hij eindelijk voor je charmes bezweken. Misschien begrijpt hij eindelijk hoeveel geluk hij heeft en wil hij zijn genegenheid tonen. Of, misschien is hij gewoon

Een nieuwe look

Het leven verandert altijd en jij dus ook. Je haarstijl, make-up en gevoeligheden kunnen net als de seizoenen veranderen. Soms is het leuk om een radicale verandering door te voeren om de boel op te schudden. Wat gebeurt er als je vent zijn kapsel verandert? Probeert hij gewoon iets nieuws of probeert hij indruk te maken op een andere vrouw?

Een relatie die wordt vertroebeld door achterdocht is de moeite niet waard. Daar is het leven te mooi voor. Een werkrelatie eert privacy en gaat uit van vertrouwen. Iedereen moet zijn eigen ruimte en onafhankelijkheid hebben binnen de verbintenis.

Digitale obsessie

Sociale media hebben onze notie van privacy veranderd. Mobiele en digitale apparaten zijn kleine dagboeken van alles wat we doen. Als je vriend je in geval van nood zijn mobiele telefoon niet laat gebruiken, is het tijd om eens eerlijk naar jullie relatie te kijken.

Nieuwe hobby's

Toen het leven verandert, veranderen ook onze interesses. Een nieuwe hobby kan een fascinatie worden. Volg samen of apart een cursus. Merk op hoe zijn nieuwe interesses zijn gedrag veranderen en toon uw nieuwsgierigheid en waardering. Vragen stellen toont interesse en geeft hem weinig ruimte om zich te verstoppen. Diep van binnen weet je wanneer je een rode vlag moet hijsen en wanneer je moet geloven dat zijn verhaal over avondschool waar is.

Tijd en geld

Vriendschappen zijn de kers op de taart van het leven. Het is geweldig als je maatje weer met een oude vriend begint om te gaan. Zorg er alleen wel voor dat hij tijd doorbrengt met die oude vriend en niet met een nieuwe vlam.

Intimiteit is nooit gratis. Is de bankrekening ineens een stuk lichter dan het zou moeten zijn? Inkomensveranderingen kunnen wijzen op iets buitenschools. Of hij spaart zijn geld om een diamanten ring voor je te kopen. In deze dagen van een moeilijke economie werkt iedereen harder dan vroeger. Je partner maakt misschien overuren. Of maakt hij tijd met een ander.

Overspel vergt een aanzienlijke inspanning. Boodschappen moeten worden overgebracht. Tijd en locaties worden besproken. Neemt uw man de telefoon op en spreekt hij op gedempte toon? Als u vraagt wie hij sms't, is zijn antwoord dan waarheidsgetrouw?

U wilt natuurlijk altijd vrolijk zijn, lichtvoetig, dansend op het ritme van het leven. Denk altijd helder en vind het goede in iedereen. Zoek het positieve in alle situaties. U hebt geen tijd voor gevoelens van onderdrukking of achterdocht. Helaas zijn er momenten dat u op dit niveau moet reageren. Moet je achterdochtig zijn? Het antwoord op deze moeilijke vraag kan alleen worden gevonden door een heel stil gesprek met uzelf.

Alleen in stilte kunnen we een zwakke stem horen. Wanneer u zich in een periode van verwarring bevindt, kan de waarheid het moeilijkst te horen zijn. Kijk naar binnen. Zoek de rust op en u zult weten wat u moet doen.

Als u een bedrieger in de liefde tegenkomt, benader het dilemma dan altijd met de nodige voorzichtigheid en kies de beste weg. Liegen en bedriegen horen niet thuis in een liefdevolle relatie. Je hoeft niet te blijven, maar je moet wel je hoofd hoog houden, ongeacht de richting die je kiest. Gun je partner het voordeel van de twijfel, als er twijfel is. Je kunt anders leren, maar benader het open en liefdevol. Liefde is een reis, een hobbelige rit die het waard is om af te leggen. De truc is om zorgvuldig.

Gerelateerde artikelen