Informatie nodig of uw partner of relatie?

Bruiloft stijl door teken

Bridezilla of blozende bruid? Welk dierenriemteken nodigt de hele wereld uit op haar bruiloft, en wie trouwt het liefst in het geheim? Gebruik deze snelle gids om de verschillende trouwstijlen van de dierenriem te bekijken.

ARIES Bij een Ram-bruiloft draait alles om spanning, dus je zult een dag willen creëren die niemand zal vergeten. Jij bent het sterrenbeeld dat het meest voor een extreme bruiloft kiest, misschien wel duikend of in een heteluchtballon. Als je voor een meer traditionele locatie gaat, geef je de voorkeur aan iets moderns en trendy, zoals een nachtclub, een kunstmuseum of een hip hotel. Ruimte voor veel gasten is een absolute must. Je houdt niet van tradities en je zult verrassingen en drama in je grote dag verwerken.

TAURUSHet huwelijk van de Stier is meestal klassiek en elegant. Als locatie kies je een mooi huis of een chique hotel, met heerlijk eten en wijn voor de receptie. Als muziekliefhebber zal je bruiloft worden opgeluisterd door een klassiek strijkkwartet of een koor. Je houdt van het buitenleven, maar je bent te praktisch om te kiezen voor een bruiloft met onvoorspelbaar weer.

TWEELINGEN De Tweelingen-bruiloft is een grote aangelegenheid, want je nodigt iedereen uit die je ooit hebt ontmoet. Dit betekent dat de locatie groots moet zijn, maar niet te stoffig en formeel. Je zult veel licht en luchtige ruimte willen om te dansen, en met live muziek. Je ideeën kunnen maar al te gemakkelijk uit de hand lopen, dus het is belangrijk dat je je budget in de gaten houdt.

KRACHT Het huwelijk van de Kreeft is vaak een intieme aangelegenheid. Jij bent het teken dat het meest geneigd is een huwelijksreceptie in je achtertuin te houden, of in het plaatselijke restaurant. Als je voor een traditionele locatie kiest, kan het niet mis gaan met een romantisch landgoed, maar waar je je bruiloft ook houdt, je streeft naar een nostalgische, historische of klassieke sfeer.

Leeuw De Leeuw-bruiloft is een zeer stijlvolle aangelegenheid. U houdt van een grote gastenlijst, en de locatie moet gewoon iets speciaals zijn. Voor een gebeurtenis die je maar één keer in je leven meemaakt, is niets minder dan het beste goed genoeg, ongeacht de kosten. Of het nu een luxe hotel is, een theater, een prachtige tuin of een romantisch meer, het zal zeker speciaal zijn. Voor prachtige bruiloften op grote schaal is er niemand beter dan een Leeuw!

VIRGO Chique, ingetogen elegantie is erg Maagdelijk. Classy hotels en schilderachtige kerken zijn jouw ideale trouwlocaties, en je geeft om details zoals goede fotoplekken en voldoende parkeergelegenheid. Je wilt een locatie met ervaring in het organiseren van bruiloften, zodat alles op rolletjes loopt. Je zorgt voor gezond eten voor je gasten, evenals veel niet-alcoholische drankjes. Iedereen zal zich welkom voelen op jullie grote dag.

LIBRA Voor een Weegschaalhuwelijk is het sprookjesachtige romantiek ten top. Je zou er niet over piekeren om een smakeloze locatie te kiezen, en je zult willen trouwen op een luchtige, ruime en verfijnde plek. Goede muziek en lekker eten zijn beide erg belangrijk voor je receptie. Met zoveel gasten heb je ook genoeg ruimte nodig. Je bent je bruiloft al aan het plannen sinds je een klein meisje was, en je bent heel stellig over alle details, inclusief veel bloemen en attente romantische accenten van individualiteit.

SCHORPIO Denk drama, drama en nog eens drama voor een Schorpioenhuwelijk. Van opzienbarende kleurenschema's tot ongebruikelijke locaties, het enige wat een Schorpioenbruiloft niet zal zijn is "doorsnee". Een uitstekende wijnkaart is een must, net als een formeel, zittend diner. Als het op locaties aankomt, Schorpioenen liever statement-making en intiem dan flauw en groot. Het zal moeilijk zijn om je budget in de gaten te houden. Schorpioen doet niets halfslachtig, dus je zult moeite hebben om de kantjes eraf te lopen.

SAGITTARIUS Boogschutter is de typische rock-n-roll chick of sportieve meid, dus muziek of sportthema's passen perfect bij je bruiloft. Je zult het leuk vinden om ijsbrekende spelletjes te doen, zodat de gasten elkaar kunnen leren kennen. Je schaft tradities af die je zinloos of vermoeiend vindt. Felle, gedurfde, brutale kleuren zijn perfect, en buffetvoedsel betekent dat uw gasten zich kunnen mengen en mengen. Als je buiten kunt trouwen, des te beter!

KAPRIKORN vindingrijk en ambitieus, de Steenbokbruid wil een bruiloft die luxe en status uitstraalt. Je houdt wel van traditie, dus je bruiloft zal de gebruikelijke elementen bevatten met zoveel mogelijk variaties als je maar kunt bedenken. Je wilt een elegante, geraffineerde locatie, en het liefst ook nog een oude. Aandacht voor detail is jullie sterke punt en alles zal daarbij passen. Denk aan oude Hollywood-glamour.

AQUARIUS Als vrijheidslievende en niet-traditionele Waterman-bruid, wil je dat je bruiloft uniek is. Het maakt je niet uit hoe het "normaal" wordt gedaan en je zult gaandeweg trouwtradities uitvinden. Je bruiloft zal waarschijnlijk een mix zijn van verschillende stijlen met veel unieke accenten. Je zult zeker je eigen geloften willen schrijven. Het wordt gegarandeerd een gedenkwaardige gebeurtenis, en jullie bruiloft is onmiskenbaar jullie zelf.

VISSEN De Vissen-bruid is verliefd op de liefde. Jouw ideale bruiloft is een sprookje, compleet met een kasteel, romantische koetsritten en poëtische geloften. Je hebt liever een intieme bruiloft dan een enorme aangelegenheid, dus kies voor een plek die je niet overweldigt. uw kleinere feest. Verse bloemen, vloeiende jurken en glinsterende stoffen zijn een must, net als duiven, vlinders of andere romantische symbolen. Dat gezegd hebbende, zijn Vissen het sterrenbeeld dat het meest geneigd is om weg te lopen naar een Las Vegas trouwkapel, gewoon voor de romantiek ervan!

Gerelateerde artikelen