Informatie nodig of uw partner of relatie?

9 regels voor het daten van een vader

Veel goede, beschikbare mannen worden als minder aantrekkelijke partners gezien omdat ze kinderen uit een vorige relatie hebben. Er zijn problemen en hindernissen, maar als je een goede man met wie je een goede klik hebt, afwijst omdat hij kinderen heeft, doe je jezelf tekort. Als vrouwen klagen dat "alle goede mannen al bezet zijn", dan kun je er zeker van zijn dat ze mannen met kinderen hebben uitgesloten van hun definitie van "goed". En dat is een slechte zaak.

Hier volgen negen tips voor het daten met een man met kinderen uit een vorige relatie.

  • Ontmoet zijn kinderen pas nadat je de relatie hebt opgebouwd en het gevoel hebt dat deze stabiel genoeg is dat jullie voor de nabije toekomst bij elkaar zullen blijven.

   Als hij de gezamenlijke voogdij heeft, zorg er dan voor dat je elkaar op neutrale locaties ontmoet terwijl zijn kinderen thuis zijn. Ga niet bij hem langs om een afspraakje te beginnen of te eindigen als je de kinderen gaat ontmoeten. Ze moeten je pas leren kennen als het zeker is dat jij en hun vader een koppel zijn. Dit beschermt hen tegen de onzekerheden van een ontluikend datingleven en het beschermt jou tegen eventuele manipulaties die ze zouden kunnen proberen. Alle kinderen manipuleren, alle kinderen proberen te zien of ze een situatie kunnen beheersen. Het is niet goed of slecht; het is gewoon de menselijke natuur, vooral bij onvolwassen mensen. Als jij de officiële vriendin van hun vader bent, zorgt die zekerheid voor een soepelere relatie.

  • Ding niet met de kinderen om zijn aandacht

   Wanneer je zijn kinderen leert kennen, zullen er momenten zijn waarop iedereen samenkomt, en je moet begrijpen dat ze zijn aandacht willen, zelfs als dat betekent dat ze jou moeten onderbreken. U moet volwassen zijn en op een beleefde manier het goede voorbeeld geven.

  • U bent hun ouder niet - gedraag u daar niet naar

   Houd u absoluut neutraal als het gaat om de manier waarop deze kinderen zich gedragen. U kunt en mag ze niet opvoeden. Dit houdt ook in dat u hem vertelt hoe hij zijn kinderen moet opvoeden - doe dat nooit. Als hij u om advies vraagt of als u een informeel gesprek hebt zonder de kinderen, is het één ding om ideeën uit te wisselen, maar u moet in dit geval uiterst eerbiedig zijn. Een uitzondering is dat je respect verschuldigd bent. Tolereer nooit gebrek aan respect van de kinderen van je vriend en sta erop dat hij je steunt. Als hij een confrontatie op dit gebied uit de weg gaat, is dat een teken dat je langzaam in een disfunctionele dynamiek wordt gezogen. Dit is een teken om de relatie te beëindigen.

  • Ben vriendelijk, maar Kom niet te hard van stapel

   Je gaat uit met hun vader, je bent niet hun nieuwe beste vriend. Je moet je op je man richten en je inlaten met het leven van zijn kinderen is geen manier om een relatie met hem te hebben. Een kind moet zijn of haar eigen persoon zijn. Wees ondersteunend en aanmoedigend, maar neem niet de ouderlijke rol op je, of die van een goede vriend. Toon belangstelling voor zijn kinderen als persoon, zonder te proberen hun hobby's of leven naar je hand te zetten.

  • Geen concurrentie voor de andere ouder

   Jij bent geen vervanging voor hun moeder en je hoeft niet met haar te concurreren (en als je dat wel denkt, wacht je een grote teleurstelling). Spreek nooit slecht over de andere ouder. Dit is als het scheuren aan het DNA van het kind. Je wilt eerst gerespecteerd worden en hopelijk aardig gevonden. Waardering zal mettertijd komen, maar het zal nooit komen als ze je zien als een rivaal van hun moeder. Ontmoedig je vriendje privé om met de kinderen over haar te roddelen en sta erop dat hij dat niet doet als jij erbij bent.

  • Afhankelijk van zijn voogdijregeling hoef je zijn kinderen misschien helemaal niet te ontmoeten

   Ben eerlijk tegen jezelf ... ben je een vriendin die veel aandacht en genegenheid vraagt? Als je vriendje kinderen heeft, Misschien moet je een schema opstellen voor tijd met hem als zij er niet zijn. Misschien moet je aan jezelf en aan hem toegeven dat je gewoon te egoïstisch bent om te delen, maar verwacht nooit dat het alles of niets is.

  • Of zijn kinderen je nu wel of niet ontmoeten en met je omgaan, knoei nooit met bezoek- of voogdijafspraken

   Je vriend heeft waarschijnlijk een voogdijafspraak. In veel staten staan straffen en boetes op het niet nakomen van een voogdijregel door een ouder die uit elkaar gaat. Als u hier een rol in speelt, kunt u hem in de problemen brengen. Het gevoel van controle over het terugpakken van zijn ex kan soms alles verterend zijn. Bestrijd deze wraakzucht met de discipline om zijn voogdijovereenkomst serieus te nemen.

  • Accepteer dat er noodgevallen zullen zijn en dat sommige afspraakjes zullen worden afgezegd vanwege de "kinderrealiteit"

   Je moet wat vergevingsgezinder zijn als hij af en toe een afspraakje of speciale gebeurtenis met jou moet uitstellen omdat er iets met zijn kinderen aan de hand is. Kinderen maken nu eenmaal dingen mee waardoor een ouder alles moet laten vallen om er voor zijn kind te zijn. Als zich een patroon ontwikkelt en u vermoedt dat het kind of hij deze manipuleert "

  • Perman je betrokkenheid bij je uitgebreide familie voor de lange termijn

   Als je betrokken bent bij regelmatige familiebijeenkomsten met je familieleden, is het één ding om hem aan de familie voor te stellen. Het is iets anders om zijn kinderen erbij te betrekken. Tenzij u gaat trouwen, is het beter hem of hen niet te vragen een hele reeks nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe relaties aan te knopen. Kinderen moeten de kans krijgen om kind te zijn en in de wereld van kinderen te leven, en niet worden gevraagd om in de wereld van volwassenen te leven omdat dat goed uitkomt of omdat de nieuwe vriendin van hun vader dat leuk vindt.

  Gerelateerde artikelen