Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Zal je liefde duren?

Als je denkt dat je "de ware" hebt gevonden, wil je vast graag weten of jullie liefde ook op de lange termijn standhoudt. Niet alle dierenriemtekens definiëren duurzame liefde echter op dezelfde manier, maar er zijn dingen die je kunt doen om je relatie op de lange termijn te laten bloeien, ongeacht wie je partner is.

AARDENAls je geliefde een Ram is, moet je begrijpen dat hij of zij moet "winnen" om verliefd te blijven. Je liefde zal langer standhouden als je Ram leert om de taken en verantwoordelijkheden van de relatie te delen, zodat ze altijd ergens de leiding over hebben, maar niet alles.

Vergroot uw kansen op de lange termijn: Door interessant te blijven. Geef Ram altijd iets nieuws om over na te denken.

TAURUSAls uw partner een Stier is, hebben ze behoefte aan zekerheid en comfort in hun liefdesleven. Je zult een verbintenis moeten aangaan - en het menen - om het vertrouwen van een Stier op lange termijn te winnen. Veel lichamelijke genegenheid is ook nodig. Zorg ervoor dat de Stier zich geliefd voelt.

Vergroot uw kansen op lange termijn: Door de boot niet te schommelen. Creëer een stabiele en betrouwbare relatie.

GEMINIAls uw partner een Tweelingen is, moet u begrijpen dat zij afwisseling en plezier nodig hebben om verliefd te blijven. Tweelingen kunnen wispelturig zijn en als ze zich vervelen, gaan ze snel weer verder. Breng spontaniteit en plezier in je relatie wanneer dat maar mogelijk is.

Vergroot uw kansen op lange termijn: Door te lachen, en veel te lachen. Niets raakt het hart van een Tweelingen meer.

kreeftAls je partner een Kreeft is, is een liefdevol gezinsleven zijn of haar topprioriteit. Hij of zij zal koste wat het kost voor het gezin vechten, maar als je de veiligheid van het gezin in gevaar brengt, krijg je nooit een tweede kans. Wees een goede ouder en een sterke en verantwoordelijke partner.

Vergroot je kansen op de lange termijn: Door uw gezin op de eerste plaats te zetten, zelfs als dat betekent dat u uw carrièrevooruitgang moet opofferen.

LeeuwAls uw partner een Leeuw is, zult u de relatie op weg moeten houden naar grotere en betere dingen om zijn of haar interesse te behouden. De Leeuw heeft behoefte aan vleierij en een aanbiddende partner, maar ze hebben ook een bepaalde levensstandaard nodig voor een langdurige liefde.

Vergroot uw kansen op lange termijn: Door hard te werken. Het maakt niet uit wat je omstandigheden zijn, het is de inspanning die je Leeuw zal waarderen.

VIRGOAls je partner een Maagd is, zul je bereid moeten zijn om te veranderen en je aan te passen naarmate je relatie rijpt. Accepteer de goedbedoelde kritiek van de Maagd, maar sta ook je mannetje en leer de Maagd de schoonheid van het hier en nu te accepteren.

Vergroot je kansen op de lange termijn: Met humor. Het helpt om te gaan met het gezeur van uw partner, en zal de

LIBRAAls je partner een Weegschaal is, wordt er van je verwacht dat je de sprookjesromantiek in het echt beleeft. Als de werkelijkheid niet helemaal klopt, kan je Weegschaal snel gedesillusioneerd raken en op zoek gaan naar de volgende prins of prinses. Breng wat realisme in, maar voorzichtig.

Vergroot je kansen op lange termijn: Door positief te blijven. Laat zorgen en ergernissen het sprookje niet door de modder slepen.

SCHORPIO

Als uw partner een Schorpioen is, is het de hele tijd een en al intensiteit. De relatie kan emotioneel uitputtend zijn voor jullie allebei, maar dat is hoe de Schorpioen het graag heeft. Om afstand te houden, hebt u een veilig toevluchtsoord buiten de relatie nodig.

Vergroot uw kansen op de lange termijn: Door je eigen hobby's en vriendschappen te onderhouden, om jullie allebei waardevolle ademruimte te geven wanneer dat nodig is.

SAGITTARIUSAls je partner een Boogschutter is, weet je al dat hij of zij helemaal niet zo goed "doet" aan verplichtingen. Dit kan enorm frustrerend zijn als je je wilt settelen, maar het vuur, de passie en de opwinding van de relatie is het waard.

Vergroot je kansen op de lange termijn: Door de druk weg te nemen. Stel geen eisen; laat je Sag gewoon zijn. Ze zullen niet ver gaan, als ze niet worden gepusht.

KAPRIKKERAls uw partner een Steenbok is, zijn ze in deze een relatie voor de lange termijn. Het gaat er niet zozeer om hoe je bij elkaar kunt blijven, maar hoe je met plezier bij elkaar kunt blijven - het is heel gemakkelijk voor verplichtingen en verantwoordelijkheden om de romantiek om zeep te helpen.

Vergroot je kansen op de lange termijn: Door aan te dringen op plezier. Creëer date-avonden en zorg ervoor dat jullie af en toe wat tijd met elkaar doorbrengen zonder de kinderen.

AQUARIUSAls je partner een Waterman is, kan zijn eigenzinnige afstandelijkheid soms kwetsend zijn. Het is moeilijk voor Watermannen om zich volledig te settelen, maar de kans is groter dat ze in de buurt blijven als jullie het leuk vinden om zowel de geest als het lichaam te ontmoeten.

Vergroot je kansen op de lange termijn: Door enkele van zijn of haar interesses te delen. Leer, als dat nodig is. Geef jezelf dingen om over te praten.

VISSENAls je partner een Vissen is, zijn ze zeer gevoelig en snel gekwetst, maar ook enigszins overafhankelijk van de relatie. Voor een blijvende liefde met een Vissen is het essentieel dat je niet te veel emotionele pijn veroorzaakt, zelfs niet onbedoeld.

Vergroot je kansen op de lange termijn: Door je temperament te beteugelen; zoek een zachtere, mildere manier van communiceren zodat ook de gevoelige Vissen een kans krijgen om gehoord te worden.

Gerelateerde artikelen