Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Wat betekent het om een ram te zijn?

Ram-geborenen pakken het leven, de liefde, en hun individuele passies aan met een felle intensiteit die onmiskenbaar ram-achtig is. Het is vaak niet moeilijk om erachter te komen wat een Ram man of vrouw drijft, zoek gewoon wat hun bloed doet stromen. In de wereld van de ram is er vaak weinig tijd voor besluiteloosheid en zorgvuldig denken, want hoe sneller je in beweging komt, hoe sneller je de overwinning zult vinden en wat je verder nog zoekt. Of je het nu beseft of niet, diep van binnen is het een Ram-ding. Wat anderen als nadelige impulsiviteit bestempelen, heeft u meer keren goed gedaan dan u kunt tellen, en dat is uiteindelijk het enige dat telt. De aanwezigheid van concurrentie is meestal alles wat nodig is om je aandacht te trekken, en je zult merken dat je moeite hebt om jezelf te weerhouden van uitdagingen, hoe onbeduidend ook. Jouw sterrenbeeld is er een van macht en overheersing, en hoewel sommigen van jullie een voorkeur hebben voor passief vertoon van kracht, kiezen de meesten voor een in-your-face benadering van het dagelijks leven. Duik dieper in de wereld van de ram en ontdek wat het betekent om een Ram te zijn en waarom je trots zou moeten zijn.

Mythologie en feiten over de competitieve Ram

Als je geboortedatum tussen 21 maart en 19 april valt, sluit je je aan bij een lange rij van Rammen, waaronder: Thomas Jefferson, leeuwnardo Da Vinci en Maya Angelou. De mythologie van de Ram wordt beschouwd als zowel tragisch als gecompliceerd, maar het loopt uiteindelijk goed af. Ram was in wezen een gouden gevleugelde ram die een jongen genaamd Phrixus redde van zijn stiefmoeder die hem wilde laten doden. Uiteindelijk offerde Phrixus de ram en gaf hem, als dank, terug aan de goden - die prompt het sterrenbeeld Ram schiepen. Het verband tussen de mythe en de geboorte van de Ram is zowel dat van de onverschrokken held als dat van superioriteit. Een ram die kan vliegen en spreken, met een vacht van goud, kent geen gelijke in de hele wereld en toch zou hij zijn leven riskeren om een ander te helpen. Velen vragen zich af of er overeenkomsten zijn tussen Ram de ram en Ares de god van de oorlog, die toevallig ook veel Ram-kenmerken heeft. In werkelijkheid is de enige keer dat deze mythen elkaar kruisen het feit dat de bewaarde gouden vacht van de vliegende ram ter bescherming in een heilig Ares-bosje werd achtergelaten.

Ram eigenschappen en gedrag

Ram mannen en vrouwen zijn ambitieus, onafhankelijk en gepassioneerd. Je kunt er zeker van zijn dat alles waar Rammen voor vechten iets is waar ze heel veel om geven en op dat moment is dat alles. Opgeven of toegeven zijn geen zinnen in het vocabulaire van een Ram. Terwijl andere tekens confrontaties of nodeloze gevechten proberen te vermijden, gelooft de Ram gewoon niet in het nemen van een stap terug. In de jacht naar liefde houden zowel mannelijke als vrouwelijke Rammen zich niet in, ze doen hun best om indruk te maken op de gebieden waar ze het sterkst zijn. Afwijzing is vaak genegeerd in de hoop dat ruwe vastberadenheid zich uiteindelijk zal uitbetalen. Een Ram man of vrouw partner kan zo bezitterig als een draak bewaken schat als ze het gevoel dat iemand heeft ogen voor de liefde van hun leven. Ondanks de neiging om in alles met hun hoorns te leiden, zijn rammen zeer intelligente, georganiseerde en capabele individuen. Ze blinken uit op de werkvloer en hebben zelden aansporing of aanmoediging nodig om verantwoordelijkheden of een veeleisende werklast aan te kunnen.

Het leven van een Ram is natuurlijk niet alleen maar rozengeur en maneschijn, en er zijn uitdagingen die de stoere ram maar al te goed aan kan gaan. Voor sommige Rammen kan het leven heel zwart-wit lijken, het overwonnene en het overwonnene. Zo kunnen sommige langdurige relaties hun hartstochtelijke intensiteit verliezen als het begint te voelen alsof er niets meer te winnen of na te streven valt. In andere situaties kan de behoefte aan recreatieve of hobby competitie al het andere overstemmen, wat leidt tot een verwaarloosd gezinsleven. Rammen kunnen het oneerlijke gevoel hebben dat ze te weinig geduld hebben of temperamentvol zijn, terwijl ze eenvoudigweg geen ervaring hebben met situaties waarin ze zich niet met brute kracht een weg naar succes kunnen banen. De gemiddelde Ram beweegt maar op één manier: vooruit en snel. Over het algemeen zijn ze uitzonderlijke leiders, betrouwbare vrienden en gevaarlijke tegenstanders.

Ram begeleiding en behoeften

Elke Ram die het leven gemakkelijker en minder lastig wil maken, zou ernaar streven te erkennen dat niet alles een wedstrijd is. De drang om te wedijveren en te overwinnen gaat gewoon niet goed samen met de meer simplistische aspecten van het leven, zoals je partner gelukkig maken of een goede ouder zijn. In deze situaties moet je jezelf losmaken van je gehoornde hoofd, dat je zo goed van pas is gekomen, en rekening houden met de behoeften van de mensen om je heen. In elke serieuze relatie moet je je behoefte aan onafhankelijkheid duidelijk kenbaar maken. Veel mensen kunnen 24/7 in de aanwezigheid van anderen gaan zonder ook maar een pauze en houden van een zekere mate van aanhankelijkheid. U bent niet een van hen. Erken uw vaak onverzadigbare seksdrift voor wat het is en voorkom dat u partners meesleept die niet bij u passen en die waarschijnlijk zullen eindigen in vreemdgaan of liefdesverdriet.

Ben trots op uw minder bekende eigenschappen, zoals een standvastige toewijding, absolute eerlijkheid en een 'neem-me-zoals-ik-ben'-benadering die niet meer biedt dan u kunt waarmaken. Je hebt het gouden vlies en bent uniek in je soort, maar zorg er wel voor dat je je ego goed gebruikt. Weegschaal mannen en vrouwen zijn uw echte karmische match, maar uw open-minded persoonlijkheid is compatibel met veel tekens. Een of man match zal er vaak voor zorgen dat je de tijd voor jezelf krijgt die je nodig hebt, want Weegschalen streven ernaar eerlijke en begripvolle partners. Leeuw mannen en vrouwen zijn ook een goede keuze voor degenen die graag een beetje vriendelijke concurrentie binnen hun relatie. Een Leeuw-vrouw of -man zal speels vechten om wie de aandacht van anderen opeist, maar er niet genoeg om geeft om echt te kibbelen over andere dingen. Het vinden van je ideale partner is een uitdaging op zich, maar een die je zoals alle uitdagingen gracieus zult aanpakken. Uiteindelijk zult u met uw daden bepalen wie u bent als Ram en wat uw eigen succes is. Als je een stempel wilt drukken op de geschiedenis of een herinnering wilt achterlaten in de hoofden en harten van je dierbaren, dan zal je dat zeker lukken.

De geboren Rammen behoren tot de krachtigste leiders van alle dierenriemtekens en deze kracht kan zowel ten goede als ten kwade worden gebruikt. De ruwe vastberadenheid, dapperheid en vurige drang die elke Ram kenmerken, maken hen tot onvergetelijke vrienden en onvervangbare minnaars. Hoewel het misschien moeiteloos lijkt, hebben ze heel hard gewerkt om de charmante, bekwame en gepassioneerde mensen te worden die anderen benijden. Een Ram zijn is het onmogelijke in de ogen kijken en het bereiken, zelfs als de enige persoon in de buurt om het te zien jezelf bent. De wereld is van jou en alle anderen zijn slechts gasten om getuige te zijn van je prestaties.

Dit artikel gaf een inkijkje in de gemiddelde Ram-man of -vrouw, maar het is niet het einde van de weg van zelf-ontdekking. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in een meer persoonlijke aanpak en individuele begeleiding, overweeg dan een online psychische lezing door een van de vele hoog beoordeelde adviseurs op Keen vandaag.