Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Nieuwjaarsweekend liefdesvoorspelling

De laatste feestdag van het seizoen is ook de eerste feestdag van het nieuwe jaar. De oudejaarsavond van 2009 en 2010 valt op donderdagavond, waardoor nieuwjaarsdag het begin van een weekend is. En zo zorgt de verlengde viering van donderdag de 31e tot en met zondag 3 januari voor een groot feest om het oude uit te luiden en het nieuwe in te luiden.

De locatie van de planeten tijdens de nieuwjaarsfestiviteiten zal een invloed op je hebben, afhankelijk van je dierenriemgeboorteteken. Sommige tekens zullen hard feesten en anderen doen het wat rustiger aan. Laten we eens kijken waar een aantal belangrijke hemellichamen zullen zijn dit weekend en hoe dat van invloed is op u & mogelijk uw plannen:

Mercury

De planeet van de communicatie is retrograde in Steenbok tijdens de gehele lancering van het nieuwe jaar. Voor Stier en Maagd individuen, dit zorgt voor een eigenzinnige paar dagen van het zien van oude vrienden en geliefden op plaatsen waar je ze het minst zou verwachten. Ram, Kreeft en Weegschaal zullen waarschijnlijk te maken krijgen met reisvertragingen, ruzies over veranderende plannen en andere soorten onderbrekingen van hun festiviteiten; verwacht enkele misverstanden. Degenen die onder Steenbok zelf zijn geboren, wordt geadviseerd geen grote evenementen te organiseren tijdens het vierdaagse weekend en gewoon de toevallige feestgast te zijn die komt opdagen om deel uit te maken van de pret.

Venus

De planeet van de liefde staat ook in Steenbok, maar in tegenstelling tot Mercurius beweegt deze zich niet retrograde. Dit betekent dat we allemaal een betrouwbare vriendschap of liefdesrelatie zullen hebben als we die tijdens de voorspellingsperiode zoeken. Het lange nieuwe jaar weekend moet een tijd zijn van feestvieren met een vertrouwd persoon. Deze keer is het een gezegende tijd voor alle dierenriemtekens in de liefde.

De Maan

De volle maan arriveert in de vroege namiddag (in Noord-Amerika) op oudejaarsavond. Deze volle maan valt in het dierenriemteken Kreeft, het teken dat wordt geregeerd door de Maan. Dit ziet het hoogtepunt van je plezier en plannen aankomen op oudejaarsavond. Schorpioen en Vissen profiteren vooral van deze maanpositie, en ontvangen de kus die ze echt willen op de afgesproken tijd. Kreeft en Steenbok zijn verwikkeld in een touwtrekkerij over het zich verplicht voelen om bepaalde evenementen bij te wonen en te weten waar de actie echt is, in de hoop er vroeg uit te zijn en er te geraken. Weegschaal en Ram weten dat er iets leuks aan de hand is en vragen zich af waar dat is. De Maan beweegt in Leeuw op de avond van 1 januari en zorgt voor een leuk weekend, vooral als u een evenement bijwoont dat wordt georganiseerd door een Boogschutter, Ram of Leeuw.

Mars

De planeet van actie is in Leeuw, het dierenriemteken van drama. De kleine rode planeet is er al een tijdje en hij zorgt ervoor dat we ons allemaal op ons gemak voelen op het pad dat we hebben gekozen. Dit zorgt voor een plezierige, misschien bijna voorspelbare tijd uit omdat u zich aanpast aan omstandigheden en omgeving, ongeacht wat uw dierenriemteken is. Wanneer Mars begin dit jaar echter retrograde gaat, verwacht dan dat er wat chaos ontstaat. Geniet van uw vierdaagse weekend en alle vrienden die je ziet, kunnen ze op weg naar andere dingen in het leven (net als jij) eerder dan een van jullie beseffen.

Lees hieronder uw teken om Weet wat je beste opties zijn op oudejaarsavond, nieuwjaarsdag en het eerste lange weekend van het jaar:

Ram Maart 21 - 19 april

Nieuwjaarsavond:Een klein feestje dicht bij huis zou voldoende moeten zijn. Nieuwjaarsdag: Luisteren naar je favoriete muziek zal de vakantietijd goed doorkomen. Nieuwjaarsweekend: Dit is het moment om u in de menigte te begeven.

Stier April 20 - Mei 20

Nieuwjaarsavond:Al weken van tevoren heeft iedereen het over het feest waar u bij moet zijn. Nieuwjaarsdag: Blijf thuis om bij te komen. Nieuwjaarsweekend:Een beetje netwerken komt een heel eind, ook op carrièregebied.

Tweelingen mei 21 - 21 juni

Nieuwjaarsavond:Geef een beetje extra uit en ga ergens heen waar het leuk is. Nieuwjaarsdag: Leer uw buren kennen. Nieuwjaarsweekend: Met een uitgesteld uitje kunt u het nieuwe jaar inluiden met een ontspannen minivakantie.

kreeft juni 22 - 22 juli

Nieuwjaarsavond: Laat anderen u niet vertellen hoe u het wilt vieren. Nieuwjaarsdag: Begin het jaar met iets luxueus. Nieuwjaarsweekend:Jouw speciale iemand verdient wat intieme aandacht.

Leeuw 23 juli - 22 augustus

Nieuwjaarsavond:Geef de sleutels aan iemand anders en leef je uit. Nieuwjaarsdag: Zorg dat u een paar kant-en-klare maaltijden klaar hebt staan om de hele dag te kunnen herstellen. Nieuwjaarsweekend: Laat uw partner deze keer maar voorgaan.

Maagd Augustus 23 - 22 september

Nieuwjaarsavond: Doe mee met de grootste menigte in de stad. Nieuwjaarsdag: Als je zo lang hebt gewacht, ga dan vanavond los met een verwennerij. Nieuwjaarsweekend: U kunt niet wachten om weer aan het werk te gaan of naar school te gaan.

Weegschaal 23 september - 22 oktober

Nieuwjaarsavond: Alle ogen zijn op u gericht dus voel u vrij om te stralen. Nieuwjaarsdag:Te veel vrienden op te veel plaatsen, jij sociale vlinder. Nieuwjaarsweekend: Geniet van films, musea of concerten.

Schorpioen 23 oktober - 21 november

Nieuwjaarsavond:Ga de stad uit en begin het nieuwe jaar ergens ... nou ja, nieuw. Nieuwjaarsdag: U zult misschien moeten werken of in de buurt zijn van mensen die uw carrière zullen helpen. Wees aardig. Nieuwjaarsweekend: Ga lekker thuis of in het hotel zitten en kom bij.

Zagtman November 22 - December 21

Nieuwjaarsavond:Vraag uw passiepartner wat u moet doen. Nieuwjaarsdag: Maak een ritje naar het einde van de snelweg. Nieuwjaarsweekend:In de buurt wordt een gezellige potluck georganiseerd, als je maar rondvraagt.

Kapril December 22 - 19 januari

Nieuwjaarsavond:Iemand op wie je verliefd wordt, zal je de weg wijzen. Nieuwjaarsdag: Iemand biedt je gratis kaartjes aan voor een A-list evenement. Veel plezier! Nieuwjaarsweekend: U zult wat er van uw vakantiegeld over is aan iets speciaals uitgeven.

Waterman januari 20 - februari 18

Nieuwjaarsavond:Je verplichtingen verhinderen je misschien om naar het beste feest te gaan, maar probeer er het beste van te maken, want je hebt je woord wel gegeven. Nieuwjaarsdag: Opnieuw zit u schijnbaar vast aan iets anders dan wat u zou willen doen, maar deze keer is het eten tenminste beter. Nieuwjaarsweekend: Eindelijk een paar dagen waarin alles om jou draait.

Vissen Februari 19 - 20 maart

Nieuwjaarsavond: Duik in de feestvreugde als nooit tevoren. Nieuwjaarsdag: Schoonmaak kan een verlenging van het feest in de weg staan. Nieuwjaarsweekend:Een andere belangrijke persoon heeft plannen!

Gerelateerde artikelen

Andere Liefdesvoorspellingen