Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Liefdesvoorspelling voor super bowl zondag

De 44ste Super Bowl zal plaatsvinden in Miami op zondag 7 februari 2010. Of je nu wel of niet iets van football afweet, je moet wel weten dat van de meer dan 100 miljoen mensen die naar de Super Bowl zullen kijken, de meesten mannen zullen zijn, velen van hen single, en velen van hen zullen schattig zijn.

Gebruik maken van de kracht van je dierenriemteken kan je voorbereiden op je beste liefdesopties als schattige, single mannen gezellig bij de TV zitten om de wedstrijd te kijken. Als je weet hoe je met een potentiële vriend kunt flirten terwijl hij naar de wedstrijd kijkt, ben je onweerstaanbaar en is de eindstand van de wedstrijd misschien niet de eindstand van de avond.

Een band opbouwen met een man via sport verdiept een relatie bijna altijd. Dat hij met jou over zijn favoriete team kan praten - wat waarschijnlijk zijn favoriete onderwerp is - maakt je specialer en onvervangbaarder dan alle meisjes die daarvoor zijn gekomen of met hem zullen flirten nadat hij zich aan jou heeft gecommitteerd. Het is misschien zielig, het is misschien sentimenteel, maar hier is een regel over mannen: Geen enkele man zal ooit gemakkelijk een relatie opgeven die is gegrondvest op de liefde voor zijn team.

Eerst volgt hier wat achtergrondinformatie over wat de planeten voorspellen voor de wedstrijd van zondagavond: Venus in Waterman staat op dezelfde plek aan de hemel als de verre asteroïde Chiron, dus de kans is groot dat de underdogs een vroege voorsprong nemen en dat een sterspeler een dramatische blessure oploopt. De Maan in Boogschutter zal zorgen voor een pittige, dramatische wedstrijd en de late avond beweging van Venus in lijn met Neptunus zal zorgen voor een inspirerende wave waar het "peoples' choice" team de wedstrijd wint.

Maar wie maakt het uit welk team wint als het winnen van een man is waar je voor bent? Lees hieronder je sterrenbeeld om te zien hoe de planeetstanden van de Super Bowl zondag jouw liefdesleven beïnvloeden. Neem geen time-out als de liefde je elk moment een pass kan geven...

Ram 21 maart - 19 april

Een groot feest is de beste plek voor jou om een nieuwe liefde te vinden of om met je maatje mee te gaan voor de meeste lol.Football Gespreksstarter: Welk team heeft de beste passverdediging? Cheerleading Tip: Maak voor iedereen naamplaatjesstickers.

Stier 20 april - 20 mei

Een bedrijfs- of schoolbijeenkomst is de perfecte plek om een knappe vrijgezelle vriend van een collega te ontmoeten. Vraag hem veel over jezelf! Football Gespreksstarter: Wat is het verschil tussen een quarterback en een running back? Cheerleading Tip: Als je na de rust even opruimt, krijg je de beste roddels in de keuken.

Tweelingen 21 mei - 21 juni

Gesprek met een buitenlandse vent die het verwarrend vindt dat in het American football zo'n nadruk ligt op het gebruik van de handen. Ook al ken je de regels niet, doe alsof tot je er bent.Voetbal Gespreksstarter: Kan de wide receiver de bal teruggooien? Cheerleading Tip: Als je een aangewezen bestuurder bent, kun je het populairste meisje op het feest worden.

kreeft 22 juni - 22 juli

Laat je vrienden je koppelen aan een vriend van hen en ontmoet hem bij hen thuis of met hen uit voor de wedstrijd.Voetbal Gespreksstarter: Wat zijn de meeste punten ooit gescoord in een voetbalwedstrijd? Cheerleading Tip: Bedenk slimme bijnamen voor spelers, dat maakt het leuker om voor ze te juichen.

Leeuw 23 juli - 22 augustus

Maak van de Super Bowl een thuisblijf-evenement met één man. Als hij bij zijn vrienden wil zijn, kun je misschien iets laten zien wat hij kan hebben tijdens elke keer dat hij op het veld is.Football Gespreksstarter: Kunnen we zoenen tijdens de reclames? Cheerleading Tip: Hem een voetmassage geven is een prima vervanger voor het volgen van de wedstrijd.

Maagd 23 augustus - 22 september

Grijp elke vent op het grote feest door mee te helpen met de voetbalpool. Dit is een eenvoudige manier om een paar dollar in te zetten en een kans voor jou om elke man op het feest te ontmoeten.Voetbal Gespreksstarter: Kiezen de casino's in Vegas hun favoriete teams of de wiskundige favoriet? Cheerleading Tip: Organiseer het feest om "de wave" te doen na de rust.

Weegschaal 23 september - 22 oktober

Je bent misschien zo verliefd op één specifieke jongen dat hij je nauwelijks opmerkt. Kijk om je heen en zie de drie die letterlijk om je aandacht vechten.Voetbal Gespreksstarter: Is het buiten de bounds als hij naar buiten stapt en dan weer naar binnen? Cheerleading Tip: Het maken van een food & drink run verspreidt cheer naar het hele feest.

Scorpio 23 oktober - 21 november

Haal een paar vrienden naar je huis waar je de sfeer, de verlichting, het drinken en, het beste van alles, kunt bepalen wie krijgt om de nacht door te brengen.Football Conversation Starter: Kunnen de spelers de klok zien of is het alleen op televisie? Cheerleading Tip: Hetzelfde zeggen Steeds maar weer juichen is vervelend en niet beleefd.

Zagschutter 22 november - 21 december

Een snelle connectie staat niet in de sterren, maar het leggen van de basis voor een geweldige nieuwe relatie wel. Een jongen die je vandaag ontmoet zal de chemie op gang brengen.Voetbal Gespreksstarter: Mag de kicker gewoon met de bal lopen als hij dat wil? Cheerleading Tip: Als je pom-poms meeneemt, kies dan een set zonder sentimentele waarde, want ze zullen waarschijnlijk beschadigd of vies worden.

Kapril 22 december - 19 januari

Financieel gezien zou dit de wedstrijd kunnen zijn die jou de winnaar van de voetbalpool maakt, dus zorg ervoor dat je naar een groot feest gaat met veel gokkers. Misschien vraagt een van die slechte verliezers je wel mee uit. Football Gespreksstarter: Is er ooit een vijfde down? Cheerleading Tip: Kies een favoriete speler en juich luidkeels voor hem.

Waterman 20 januari - 18 februari

Je ziet er geweldig uit, maar je trekt misschien te veel aandacht om selectief te kunnen interviewen en de perfecte man te kiezen. Football Gespreksstarter: verwisselen ze hun vieze uniformen tijdens de rust? Cheerleading Tip: Speel geen drinkspelletjes na het eerste kwartier.

Vissen 19 februari - 20 maart

Het is misschien onmogelijk om een saaie wedstrijd uit te zitten, maar je fantasie kan je misschien redden. Doe alsof het team van je liefje probeert je eeuwige ziel naar de hemel te brengen en de tegenpartij probeert hem buiten te houden.Football Conversation Starter: Is er een manier om te vertellen wat de quarterback gaat doen voordat hij de Bal? Cheerleading Tip: Draag team kleuren!