Informatie nodig of uw partner of relatie?

Voorjaar 2009 liefdesvoorspelling

Een koude winter maakt misschien niet altijd plaats voor een onmiddellijke lentedooi, maar het weer en je liefdesleven zitten niet altijd op dezelfde lijn. Terwijl de kou langzaam verdwijnt, staan de planeten deze lente in de rij voor passie. Sommige tekens van de dierenriem hebben gunstige omstandigheden om samen te komen met die ene ware liefde, terwijl anderen waarschijnlijk geduld zullen moeten hebben voor een ander seizoen en het langzame kruipen van de hemel in hun voordeel.

Het grote astrologische verhaal van de lente is dat Venus, de planeet van de liefde, zich in het midden van een zeldzame retrograde zal bevinden als de winter overgaat in de lente. Hierdoor begint het seizoen chaotisch. Naarmate de lente vordert, ontmoet Venus Mars eind april, net op tijd om een hartstochtelijke uitwisseling op aarde met bepaalde dierenriemtekens te beïnvloeden. Mars snelt vooruit en Venus haalt hem pas op de laatste lentedag in, uren voordat de lente-equinox het begin van de lente inluidt.

Lees je sterrenbeeld - en dat van de persoon op wie je verliefd bent - om te zien waar de lente je hart naartoe zal leiden!

Ram Maart 21 - 19 april

Je zult tot ver in april veel ongewenste aandacht trekken. Het maakt niet uit hoe je je kleedt om je uiterlijk te verhullen, er zal iemand zijn om mee te flirten, je tijd te verdoen en in de weg te lopen. Tegen het einde van april, merkt iemand van uw kaliber u eindelijk op en baant zich een weg naar de voorkant van de rij. Handel snel, vele anderen zitten achter hem aan.

Stier April 20 - Mei 20

Een helderziend gevoel over waar u uw geld moet investeren of een lucratieve baankans kan voorrang krijgen op passie. Verdien nu geld om in de zomer zeker te zijn van de liefde. Volg uw instincten in een romantische achtervolging. Als hij gewoon spelletjes speelt, zal geduldig en afstandelijk zijn ware bedoelingen onthullen.

Tweelingen mei 21 - juni 21

Je kansen om vrienden te maken nemen toe in april en je bent ronduit populair. Een onweerstaanbaar leuke natuurkracht staat op het punt om een lenteflirt met jou aan te gaan. Tegen begin juni zouden jullie twee kunnen praten over het nemen van de sprong om samen te gaan wonen. Als het te snel gaat voor je, zullen groepsactiviteiten je in staat stellen om het tempo te controleren.

kreeft juni 22 - juli 22

Je zult eind maart en begin april op de verkeerde plaats op het verkeerde moment zijn. Tegen mei zal de lente je een nieuwe vangst laten volgen die er fantastisch uitziet en die voor eind juni in je schoot belandt. Toegeven dat je smoorverliefd bent zal zijn realisatie versnellen dat jullie twee meer kunnen zijn dan alleen vrienden.

Leeuw Juli 23 - Augustus 22

De passie van de winter bereikt een hoogtepunt in het vroege voorjaar, maar een breuk met een recente minnaar zou tegen april het grote verhaal kunnen zijn. Om de draad weer op te pakken moet je misschien de stad uit, dus ga vroeg naar het strand en maak een vliegende start met nieuwe zomervrienden, ongeacht hoe snel na de voorjaarsvakantie het echt is. Uw werk brengt contact met soulmate-energie, zolang u maar discreet bent.

Maagd August 23 - September 22

Een soulmate-achtige crisis opent de lente als u nadenkt over eisen om te veranderen in wat iemand anders wil dat u bent. zijn. Maagd is een aanpasbaar teken, maar misschien niet zo aanpasbaar. Carrière en geldzaken zullen je positie in april en mei verbeteren en met een beetje geduld zou je wel eens een streepje voor kunnen hebben in de relatie.

Weegschaal September 23 - October 22

Het uitzoeken met wie je compatibel bent is de reden dat je überhaupt gaat daten. Breng de lente door met het maken van minder verplichtingen en het doen van meer onderzoek. Een zielsverwant is dichtbij, maar je zult misschien een paar kikkers moeten kussen voordat je je lenteprins vindt. De zomer is waarschijnlijk sowieso een betere tijd om serieuze tijd te besteden aan één nieuwe liefdesinteresse.

Schorpioen Oktober 23 - November 21

Passie regeert uw wereld als maart en april u twee zeer verschillende minnaars bezorgen. Hoe je met de situatie omgaat is jouw zaak, maar reken er maar niet op dat één van hen nog lang in de buurt zal zijn als je aandacht en genegenheid ooit zouden verslappen. Begin juni zal blijken welke van de twee voorbestemd is om je partner te worden.

Boogschutter November 22 - December 21

Doel hoog in de romantiek. Je hebt een ruime keuze aan mogelijke partners om uit te kiezen. Een rijke minnaar zou kunnen opvallen, maar als u waarde hecht aan uw vrijheid, zult u gaan voor een van de jongere afspraakjes die u onlangs hebt gehad. In mei slaat de vlam in de pan en komen de langetermijnplannen scherp in beeld.

Kapril December 22 - 19 januari

De lente begint met zoveel drama bij u thuis dat het moeilijk wordt om tussen al het geschreeuw door na te denken over intermenselijke relaties. Tegen de zomer komt er echter vrede en daarmee ook enige hoop op een toekomst in de armen van een rustige en respectvolle minnaar. Mei is de beste maand om te onderhandelen over een regeling met een minnaar die nieuwe regels in de relatie wil.

Waterman Januari 20 - February 18

Argumenten en besluiteloosheid met een minnaar zouden maart en april tot dure maanden kunnen maken waarin het repareren van een relatie op een gegeven moment de investering niet meer waard is. Als je het vertrouwen houdt, zul je eind mei een antwoord krijgen over jullie toekomst samen.

Vissen februari 19 - maart 20

Je bent misschien overgeleverd aan het gezag van een partner terwijl je financiën in het slop zitten. Het gebrek aan controle stoort u misschien niet, maar de houding van uw geliefde kan u tot het breekpunt brengen. De lente zal somber zijn totdat u deze onevenwichtigheid hebt opgelost. Er alleen op uit trekken is moeilijk, maar de vrijheid zou begin juni allerlei mogelijkheden in uw wereld kunnen brengen. Denk er maar eens over na.

Andere liefdesvoorspellingen