Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Mars gaat naar vissen

Mars beweegt zich naar Vissen waar het zal blijven tot 19 februari. Onder deze invloed zou je gevoeliger kunnen zijn dan je beseft, en je zult waarschijnlijk merken dat je fysieke energie hogere pieken en lagere dalen heeft dan gewoonlijk. Een dutje doen zal heel goed voor je zijn als je moe bent; je hebt misschien ook meer slaap nodig dan je normaal doet. Het is belangrijk dat u uw lichaam in dat opzicht respecteert door te rusten wanneer u dat nodig hebt en regelmatig pauzes te nemen.

Assertie kan in deze tijd een echt probleem voor u zijn. U zult waarschijnlijk beter in staat zijn om namens anderen dan voor uzelf op te treden. Als u zich er niet prettig bij voelt om u krachtig uit te drukken, kan die energie gemakkelijk omslaan in passief-agressief gedrag, iets waar u zich in deze tijd bewust van moet zijn. Het zal veel te gemakkelijk voor u zijn om een koude oorlog te voeren in plaats van gewoon uw woede of andere sterke emoties te uiten als u zich in deze periode niet op uw gemak voelt met uw emoties of problemen.

Het zal ook heel verleidelijk zijn om te proberen aan deze problemen te ontsnappen door middel van drugs, alcohol, of ander verslavend en schadelijk gedrag. Als je merkt dat je een pauze nodig hebt in het dagelijks leven, zal het een uitdaging zijn om manieren te vinden om deze delen van jezelf veilig te verwennen tijdens deze transit.

Gerelateerde artikelen