Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Mars komt in ram

Mars beweegt zich naar Ram waar hij zal blijven tot 31 maart. Onder de invloed van Mars in Ram, kan je jezelf onbevreesd vinden. U zou zich kunnen haasten waar niemand anders wil gaan, zowel vanuit de behoefte om de eerste te zijn als vanuit een bepaalde toewijding aan een zaak. U zou erg ongeduldig en gehaast kunnen zijn. U gaat graag op hoge snelheid en houdt waarschijnlijk van de spanning van riskante avonturen.

Tijdens deze periode is adrenaline uw favoriete drug. Het is geen raketwetenschap om te bedenken dat je vroeg of laat ergens tegenaan kunt botsen, of dat nu figuurlijk is, letterlijk, of allebei. Draag voor uw eigen bestwil beschermende kleding - vooral een helm - wanneer dat nodig is.

Tijdens deze periode is uw hoofd bijzonder kwetsbaar. Lichaamsbeweging is een must. Het is een uitlaatklep voor uw lichamelijke en geestelijke energie en het houdt uw lichaam in goede conditie. U kunt uzelf ongewoon competitief en atletisch vinden, dus spelletjes en sporten als honkbal, golf, tennis en zelfs boksen zullen aantrekkelijk zijn.

Onder deze invloed kan uw humeur voor problemen zorgen. U of anderen kunnen snel boos worden en kunnen uithalen voordat ze nadenken. U zult niet boos blijven, maar u zou later spijt kunnen krijgen van dingen die u in het heetst van de strijd zou kunnen doen. Grip krijgen op uw humeur kan een belangrijke taak voor u zijn op dit

Gerelateerde artikelen