Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Jupiter in tweelingen

Jupiter, de planeet van optimisme, geluk en voorspoed beweegt zich naar Tweelingen waar hij de komende twaalf maanden zal blijven.

Terwijl Jupiter in Tweelingen staat, en afhankelijk van hoe hij de andere planeten in je geboortehoroscoop beïnvloedt, verlang je ernaar om je geest uit te breiden en nieuwe kennisgebieden te verkennen. Het volgen van je nieuwsgierigheid kan leiden tot onverwachte mogelijkheden, avonturen en connecties met fascinerende nieuwe vrienden. Als je je behoefte aan mentale stimulatie op dit moment niet bevredigt, kan dat leiden tot verveling en rusteloosheid.

Je kunt tijdens deze transit gedijen in afwisseling. Uw interesses kunnen een breed scala aan onderwerpen omvatten die niets met elkaar te maken lijken te hebben, maar u zult genieten van het speculeren over de mogelijke verbanden. Multi-tasken zal ook aantrekkelijk zijn, omdat het voor u opwindender zal zijn om met meer dan één project tegelijk bezig te zijn. U hebt misschien niet veel geduld om u te wijden aan slechts één tijdrovende, langdurige inspanning.

Het leren van een vreemde taal gaat u onder deze invloed gemakkelijker af, en u kunt merken dat u contact maakt met mensen uit verschillende landen en culturen. Misschien voelt u zich ook aangetrokken tot het bestuderen van filosofie of religie. U heeft een gave om uzelf uit te drukken en dit is een gunstige overgang voor schrijven, lesgeven of spreken in het openbaar.

Wees wel op uw hoede voor een neiging tot intellectuele superioriteit of arrogantie, en onthoud dat een uitstekende communicator zijn zowel praten als luisteren betekent. U zult in staat zijn om het meeste uit deze invloed te halen als u uw geest openhoudt voor andermans ideeën en perspectieven.

Gerelateerde artikelen