Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Hoe je sterrenbeeld je aura beïnvloedt

Het menselijk energieveld, of aura, wordt sterk beïnvloed door de astrologie. Dierenriemtekens dicteren zonder twijfel iemands karakter en bepalen de neigingen van de ziel. Op zijn beurt ontleent de aura zijn mate van lichtgevendheid en kleur aan de ziel van de persoon en vaak ook aan zijn stemming.

Elk dierenriemteken kenmerkt zichzelf door verschillende persoonlijkheidseigenschappen, kleuren, symbolen en heersende planeten. Deze eigenschappen zijn inherent aan de persoon.

Ram (21 maart 19 april)

Ram bevindt zich onder de heersende planeet Mars en vertegenwoordigt het element vuur. Arianen kunnen worden omschreven als extravert, dynamisch en moedig, maar kunnen ook arrogant, jaloers en onzeker zijn.

Een Ariëns die de positieve eigenschappen van het teken uitstraalt, zal een oranje aura uitstralen, die getuigt van moed, vitaliteit en een extraverte sociale aard. Maar op een slechte dag zal de ram een modderig bosgroen aura uitstralen, dat jaloezie, onzekerheid en wrok uitstraalt.

Stier (20 april-mei 20)

Stier, de stier, wordt vertegenwoordigd door Venus, het aarde-element, en voelt zich aangetrokken tot de kleuren groen en bruin. Stieren zijn betrouwbaar, verstandig, artistiek en loyaal, maar hebben ook de neiging stijf, opvliegend en egoïstisch te zijn.

Een positieve stier straalt een dieprode aura uit, die realisme en kracht uitstraalt. Een negatieve Taureaan zal een troebele rode aura uitstralen, die woede uitstraalt.

Tweelingen (21 mei 21 juni 21)

Tweelingens, vertegenwoordigd door de Tweelingen symbool, het luchtelement, en de heersende planeet Mercurius, zijn vaak welbespraakt, geestig, intelligent en overtuigend, maar kunnen sluw, wispelturig en inconsistent zijn.

Een verlossende Tweelingen aura zal oranjerood zijn, wat betekent dat de persoon in contact staat met haar creatieve kracht. Een troebele roze aura verschijnt als de Tweelingen heeft toegegeven aan haar negatieve kwaliteiten.

kreeft (22 juni 22 juli)

Onder de heerschappij van de maan staat Kreeft, geïllustreerd als een krab en behorend tot het element water. Kreeften zijn intuïtief, gevoelig, begripvol en liefdevol, maar ze kunnen ook humeurig, lichtgeraakt en vijandig zijn.

Een zachtblauwe aura straalt uit van een Kreeft die intuïtief is. Ondertussen zal een Kreeft die zijn aanleg voor humeurigheid omarmt een rode aura vertonen.

Leeuw (23 juli 22 augustus)

De leeuw, leeuw, wordt geregeerd door de Zon en valt, uiteraard, onder het vuurelement. leeuw's hebben de neiging warm, vriendelijk, onderhoudend, charismatisch en trots te zijn, maar kunnen ook veeleisend, dogmatisch en controlerend zijn, en zijn bang voor afwijzing.

Warme leeuw's projecteren een oranje aura, terwijl een negatieve leeuw een heldergele aura zal projecteren.

Maagd (23 augustus 22 september)

Maagd, de maagd, leent zich voor het element aarde en wordt geregeerd door Mercurius. Een Maagd is analytisch, eerlijk, methodisch, smaakvol en gestructureerd, maar ook kritisch, star, sarcastisch, snobistisch en bekrompen.

Positieve Maagden stralen met een dieprode aura, en een negatieve Maagd zal een vertroebeld rode aura.

Weegschaal (23 september 22 oktober)

Vertegenwoordigt lucht en onder Venus staan de Weegschalen. Een Weegschaal kan worden omschreven als beminnelijk, diplomatiek, gemakkelijk in de omgang, elegant, toegewijd en objectief, maar kan ook besluiteloos, emotioneel complex, afhankelijk, twistziek, materialistisch en gemakkelijk beledigd zijn.

Een elegante Weegschaal heeft een groene aura, maar kan een modderig groene aura vertonen wanneer hij van streek is.

Schorpioen (23 oktober 21 november)

Schorpioenen staan zowel onder Pluto als Mars en vertegenwoordigen water. Schorpioenen kunnen gepassioneerd, magnetisch, scherpzinnig, sensueel, dominant, ambitieus, onbevreesd en intens zijn, maar kunnen ook obsessief, extreem en wraakzuchtig zijn.

Een Schorpioen die gebruik maakt van de waarnemingskwaliteiten van het teken zal oplichten met een helderrode aura, maar een Schorpioen die extreem wordt zal slechts een gedempte rode aura hebben.

Boogschutter (22 november 21 december)

De boogschutter, Boogschutter, wordt geregeerd door Jupiter en symboliseert vuur. Een Boogschutter is geneigd onafhankelijk, optimistisch, filosofisch, avontuurlijk en intuïtief te zijn, maar ook zelfingenomen, opstandig, onzorgvuldig, onnauwkeurig en oppervlakkig.

Over het algemeen stralen Boogschutters een lavendelkleurige aura uit als ze openstaan voor de positieve kwaliteiten van hun sterrenbeeld of een troebele roze aura als ze dat niet zijn.

Kapril (22 januari 19 december)

Kapegaaien nemen de vorm aan van geiten, verblijven onder Saturnus, en zijn van het aarde-element. Steenbokken zijn serieus, competitief, vasthoudend en sterk, maar kunnen egocentrisch zijn, meedogenloos, zuinig, gierig en pessimistisch.

Een helderrode aura duidt op een positieve Steenbok, maar een heldergele aura onthult een negatieve geit.

Waterman (20 januari februari 18)

Waterman, de waterdrager, komt uit het element lucht en zijn heersende planeten zijn Uranus en Saturnus. Watermannen kunnen idealistisch, visionair, humanitair, vindingrijk en inventief zijn, maar ook opstandig, onnadenkend, kinderachtig en koppig.

Een lavendelblauwe aura zal van een visionaire Waterman afstralen, terwijl een troebele roze aura van een kinderachtige waterdrager afkomstig zal zijn.

Vissen (19 februari maart 20)

Vissen, de vis, is een waterteken en staat onder de controle van zowel Jupiter als Neptunus. Vissen zijn veelzijdig, intuïtief, meelevend en sympathiek, maar ook onvoorspelbaar, goedgelovig, besluiteloos, vaag en wraakzuchtig.

Vissen die hun mensgerichte kant gebruiken, kunnen een helderroze aura hebben, maar een besluiteloze vis kan een troebele blauwe aura hebben.

Astrologie kan de kleur en sterkte van de aura direct beïnvloeden, en doet dat ook. Een dierenriemteken houdt echter niet in dat iemand een bepaalde kleur aura heeft. Een aura wordt geprojecteerd door het individu en wordt beïnvloed door vele factoren zoals omgeving, spirituele ontwikkeling, stemming, en liefdesleven. Om zeker te zijn van iemands aurastatus is het verstandig een paragnost te raadplegen.

Psychiaters kunnen helpen te bepalen waar iemand zich in haar leven bevindt: spiritueel, financieel en romantisch. Legitieme paragnosten bieden vele voordelen aan hen die hun talenten gebruiken. Ze kunnen hulp bieden bij stressvolle kwesties, spirituele dilemma's en zelfs helpen bij het vinden van liefde. Om een betrouwbare helderziende te vinden, kijk naar hun feedback, vraag naar referenties en volg je intuïtie.

Gerelateerde artikelen