Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Beroemde mensen en uw sterrenbeeld

Heeft u zich ooit afgevraagd of uw persoonlijkheid lijkt op die van uw favoriete beroemde persoon? Waarom doen ze wat ze doen? Vergelijk jezelf met deze sterren en kijk of jij het in je hebt om het onderwerp van een roddelblad te worden!

RamDe Ram: Je hebt een gedurfde en soms riskante houding. Denk maar aan Reese Witherspoon, Robert Downey Jr. en Kate Hudson. Zij deinzen niet terug voor een uitdaging of confrontatie. Russell Crowe staat bekend om een paar publieke uitbarstingen en dat verklaart in een notendop een belangrijk deel van de ervaring van de Ram.

StierStier wordt gesymboliseerd door de Stier, een associatie die heel toepasselijk is. Je kunt erg koppig zijn, en je hebt de neiging je hakken in het zand te zetten als je geconfronteerd wordt met een confrontatie. Je lijkt op Jack Nicolson, Barbra Streisand, Stevie Wonder, Billy Joel en Janet Jackson, die tegenslagen hebben overwonnen en succesvolle carrières hebben opgebouwd.

TweelingenTweelingen wordt gesymboliseerd door de Tweeling; je bent gedurfd en ondeugend! Denk maar aan Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Mike Myers, Donald Trump en Kanye West. Dit is het meest speelse teken van de dierenriem met de energie van twee mensen.

kreeftkreeft wordt gesymboliseerd door de Krab. Je hebt een gevoelige, emotionele aard. Als het leven gespannen wordt, gaat de Kreeft in de zelfbeschermingsmodus en kruipt in zijn schulp tot de problemen zijn opgelost. Bekende voorbeelden van jouw sterrenbeeld zijn Tom Cruise en George Michael.

LeeuwLeeuw de Leeuw staat graag in de schijnwerpers! Waarom is Madonna er anders al langer dan zowat elke andere vrouwelijke artiest? En Jennifer Lopez, die de afgelopen tien jaar op de pagina's van bijna alle roddelbladen stond? Zelfs Sandra Bullock heeft haar deel van de schijnwerpers gehad - in goede en slechte tijden. leeuw staat voor leiderschap, trots, warmte, moed en kracht, net als de Koning van de Jungle.

MaagdMaagd wordt gesymboliseerd door de Maagd, maar neem dat niet te letterlijk. Hoewel je formeel en kieskeurig kunt zijn, heb je ook een wilde kant. Denk maar aan bad boy Charlie Sheen! Toch zijn er veel beroemde Maagden die zich voor langere tijd aan hun partner binden. Sean Connery is al bijna veertig jaar getrouwd met zijn vrouw. Andere voorbeelden van een langdurige verbintenis zijn Faith Hill, Colin Firth en Jada Pinkett-Smith.

WeegschaalWeegschaal wordt vertegenwoordigd door de Weegschaal, en staat voor huwelijk, schoonheid en harmonie. Je bent diplomatiek en zachtaardig. Weegschalen kunnen niet tegen confrontaties en zoeken gelukkige, mooie mensen op. Velen kiezen hun partner voor de lange termijn. Bekende voorbeelden zijn Will Smith, Catherine Zeta-Jones, Sting, Gwen Stefani, Kelly Preston, Hugh Jackman en Matt Damon.

SchorpioenSchorpioen wordt gesymboliseerd door de Schorpioen, met een giftige staart die kan steken wanneer zijn slachtoffers het het minst verwachten. Dit is een complex, hartstochtelijk teken dat soms uit passie handelt in plaats van eerst na te denken. Misschien hebben Keith Urban, leeuwnardo DiCaprio, Whoopi Goldberg en Meg Ryan beslissingen genomen op basis van emotie in plaats van logica?

BoogschutterBoogschutter wordt gesymboliseerd door de Boogschutter, de waarheidszoeker van de dierenriem. Dit is hoe een Boogschutter in het leven staat. Ozzy Osborne is de belichaming van dit teken, hij is een optimist en houdt van een goed feestje! Denk aan Brad Pitt, Jay-Z, Taylor Swift en Miley Cyrus. Ook zij hebben geluk gehad!

KaprilKapril wordt gesymboliseerd door de Geit en stijgt altijd op naar de hoogte van hun aspiraties. Wat dacht je van Kate Middleton? Ze wachtte geduldig tot ze haar prins en werd een koningin. Steenbokken zijn harde werkers die meestal een gezonde bankrekening hebben. Acteurs Bradley Cooper en Jude Law hebben allebei hard gewerkt voor hun succes en hebben enorme sommen geld vergaard.

WatermanWaterman wordt gesymboliseerd door de Waterdrager, de humanitair van de dierenriem. Denk maar aan de talkshow-hosts Oprah Winfrey en Ellen DeGeneres die veel mensen hebben geholpen. Andere beroemde voorbeelden zijn Abraham Lincoln, Rosa Parks en Jackie Robinson.

VissenVissen worden gesymboliseerd door Vissen, wezens waarvan de schubben helder glanzen in de zon als ze de stroom volgen. Vissen zijn erg romantisch. Drew Barrymore en Jennifer Love Hewitt hebben een reputatie van lieflijkheid, maar zijn vaak misleidend. Andere beroemde Vissen zijn Rihanna, Robin Thicke en Liza Minnelli, die hun deel aan relatieproblemen hebben gehad.

Gerelateerde artikelen