Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Overvloed en actie: januari tarot voorspelling

Maandelijkse Tarotvoorspellingen kunnen je helpen om de ups en downs van de komende dagen met inzicht en gratie te navigeren. Ik trek voor elke week een kaart met de bedoeling dat deze kaart de energieën weergeeft waarmee gewerkt moet worden, zowel persoonlijk als wereldwijd. Uiteraard kan iedereen de kaart anders ervaren, maar houd het archetype en de energie in gedachten terwijl de maand zich ontvouwt.

Week 1 (1-7 januari): Zeven van Schijven (omgekeerd)

In de eerste week van het jaar zullen we nog een beetje na moeten denken over de overdaad van de feestdagen. Misschien wil je je budget weer op orde krijgen of nieuwjaarsdoelen stellen om meer overvloed te cultiveren, maar het kan lijken alsof er nog steeds meer uitgaat dan er binnenkomt. Wees geduldig, en overweeg een meer spirituele benadering van het organiseren van uw geld. Kijk naar een financiële planning die een overvloedige mindset omvat. Het vastzitten dat u ervaart rond geld kan eerder voortkomen uit uw overtuigingen dan uit uw externe omstandigheden. Innerlijk werk - misschien met een adviseur of met hulpmiddelen zoals EFT - kan u tot inzichten brengen die u in staat stellen een financieel plan op te stellen dat daadwerkelijk vruchten zal afwerpen. We zagen deze kaart vorige maand ook omgekeerd, dus we kunnen er zeker van zijn dat het universum echt serieus is over onze inzet voor ons eigen financiële welzijn.

Week 2 (8-14 januari): Drie van Schijven

Deze kaart legt meer nadruk op de praktische kant van het leven. Nu we een nieuw jaar ingaan, is er behoefte om onze krachten te bundelen om de levens en gemeenschappen te creëren die we willen. We hebben allemaal onze eigen gaven en vaardigheden - wat als we onze inspanningen zouden coördineren om de verandering teweeg te brengen die we in de wereld willen zien? Deze kaart vraagt ons om creatief te zijn en niet alleen voor onszelf te werken, maar ook voor anderen. Het is een tijd voor opbouw, groei en het leggen van verbindingen die vruchtbaar zullen blijken in zowel goede als slechte tijden.

Week 3 (15-21 januari): Vijf van Schijven

Krijgt u het thema door? Deze maand wil het universum dat we bijzondere aandacht besteden aan de manier waarop we onze fysieke realiteit en middelen opbouwen, en daar hoort geld natuurlijk ook bij. De Vijf duidt op angst, gebrek en onzekerheid rond geld, en deze week kan een beetje een domper zijn. Als je mogelijke partnerschappen onderzoekt, steun zoekt in de gemeenschap, of je innerlijke overtuigingen rond geld begint aan te pakken, dan zal de energie van deze week je in staat stellen om een aantal van je prille pogingen tot verandering te demonstreren. Maak je geen zorgen - dit is geen blijvende situatie, en voor velen is het gewoon het krijgen van de credit card rekening van december. Wat voor angsten je nu ook hebt, vergeet niet terug te gaan naar de onderzoek van week één. De dingen zien er nu misschien niet uit zoals je zou willen, maar hoe kun je duurzame verandering creëren?

Week 4 (22-31 januari): De opgehangen man XII

Wat je politieke overtuigingen ook zijn, de verandering in de regering luidt een grote verandering in de VS in die ook naar andere landen zal uitstralen. Op het wereldtoneel heerst een gevoel van afwachten. Wat zal er gebeuren in de eerste dagen van deze grote machtswisseling? Hoe zal dit ons persoonlijk leven beïnvloeden? De gehangene is in stasis; hij weet misschien nog niet waar hij is of hoe hij ervoor staat. De wereld is vreemd, staat op zijn kop, en er zit misschien niets anders op dan te wachten en te vertrouwen op de hogere orde der dingen voordat we verder kunnen. De gehangene is een echo van de zeven omgekeerden, maar op een veel grotere schaal. Welke vruchten zullen onze politieke acties afwerpen? Welke deuren zullen opengaan of sluiten? Alleen de tijd zal het leren. Wees deze week geduldig en wees niet verbaasd als de wereld chaotisch aanvoelt. Valt u terug op de gemeenschap die u begon op te bouwen met de Drie Schijven. De weg voorwaarts zal mettertijd worden onthuld.

Over het geheel genomen zal januari tijd en energie bieden om interne aanpassingen aan het nieuwe jaar te maken. Er vinden grote veranderingen plaats in de buitenwereld en het universum wil er zeker van zijn dat we bijblijven met ons innerlijke werk. En terwijl we ons misschien richten op de wereld, moeten we lokaal denken en creëren. gemeenschap zal vruchten afwerpen naarmate het jaar vordert. Hoewel het frustrerend kan zijn om het jaar trager van start te zien gaan, stelt dit ons in staat om ons te oriënteren en te beginnen met het creëren van een structuur die onze doelen voor het komende jaar zal ondersteunen.

Wilt u een persoonlijke Tarotvoorspelling? Adviseurs op Keen kunnen je op de hoogte houden van de energieën die voor jou beschikbaar zijn en hoe je het beste kunt handelen. Bel vandaag!