Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Vier bekers omgekeerde tarotkaart

Vier bekers omgekeerd tarotkaart

Okee, lezers. Pak uw favoriete cafeïnehoudende drankje en luister goed. De omgedraaide Vier van Bekers is net verschenen, dus u moet wakker worden en ophouden met kniezen, anders mist u een aantal kansen die zich voor uw deur hebben verzameld. Introspectie is allemaal goed en wel, maar als het te lang doorgaat, kunt u dingen erger maken. Dit is een van de "kom er maar uit" kaarten, en het is geen grapje rond.

De Vieren en de Bekers

Dit is een kaart in het pak van Bekers, dus het is emotioneel en gevoelig, zo niet precies aanraakbaar. Je hebt een persoon die onder een boom zit, stilzittend bij een probleem of herinnering. Het lijkt niet zo'n gelukkige kaart en het brengt isolement van anderen in gedachten. Er zit wel iets goeds in, want het is een vredige kaart; de persoon is niet verwikkeld in een strijd naar buiten toe, en de kans is groot dat de innerlijke gedachten niet zo vluchtig zijn. Dat de kaart vier van die bekers heeft is ook een goed teken; het is stabiel en wettig. Deze tarotkaart geeft een fundament aan.

De basis Vier van Bekers is er een van herwaardering, erachter komen dat iets niet was zoals je dacht dat het was, en nu moet je een fundamenteel aspect van je leven opnieuw overdenken. Een veel voorkomende suggestie is dat de kaart erop wijst dat de emotionele aspecten van De omgekeerde versie van de kaart geeft aan dat iets stabiels in je leven niet zo stabiel bleek te zijn - het werd ondersteboven gekeerd - en dat maakt de omgekeerde interpretatie des te interessanter. In plaats van te ontdekken dat datgene waar je op vertrouwde er niet was om je te steunen, is het nu tijd om je eigen fundering of steun te creëren en van daaruit verder te gaan. Het is tijd om te stoppen met denken en een aantal van die conclusies daadwerkelijk op hun plaats te zetten.

De omgedraaide Vier van Bekers kan u vertellen dat u al te lang aan het herevalueren bent, en dat dat niet meer nodig is. Ga uit je hoofd. Het zegt ook dat je niet herkent wat er voor je ligt. Voelde je je niet geliefd? Dacht je dat de mensen die geacht werden van je te houden, eigenlijk niet bij je wilden zijn? Kijk eens om je heen - misschien bleek die eerste groep mensen wel mooi-weer vrienden te zijn, maar je hebt anderen om je heen die gewoon op je wachten om zich met je te verbinden.

De vier bekers opstand kan over realisaties gaan, maar wanneer omgekeerd, kunnen die realisaties van het goede pad zijn. Eén interpretatie zou kunnen zijn dat je gevoelens van isolement misplaatst zijn. Dat vraagt om meer herevaluatie, maar die is meer gericht op de vraag of er werkelijk

Een verrassend vaak voorkomende interpretatie van de omgekeerde Vier Bekers is dat er kansen voor je liggen te wachten, maar dat je zo afgesloten bent dat je ze gaat missen als je niet wakker wordt. Je blokkeert jezelf en haalt jezelf uit het spel, bij gebrek aan een betere metafoor, en je moet doen wat je kunt om het van je af te schudden.

Er is nog iets anders om op te merken: je ziet ook interpretaties van de omgekeerde versie die de kaart koppelen aan depressief zijn. De omgekeerde versie zou een hint kunnen zijn dat het tijd is om daar met iemand over te praten en manieren te vinden om met de depressie om te gaan, zodat deze niet in de weg staat van wat u wilt. Genoeg van dit interne isolement; reik uit. Eerlijk gezegd heeft de rechtopstaande versie die hint ook, maar de omgekeerde versie zegt dat het echt tijd is om actie te ondernemen.

De andere kaarten in de spreiding, plus je vraag, spelen een rol bij de interpretatie. Veel liefdes- en partnerkaarten wijzen op relaties als onderwerp van de herwaardering; veel Azen en actiekaarten wijzen op doelen. Natuurlijk speelt de positie ook een rol. Als de kaart verschijnt op een positie die wijst op een andere persoon (bijvoorbeeld de tweede kaart van onderen van het stafgedeelte van het Keltisch Kruis), is het mogelijk dat iemand zijn relatie met jou opnieuw zal evalueren en veranderen.

Het helpt om met iemand over een situatie te praten, en een professionele online tarotlezer is een goede plek om te beginnen. Laat een volledige tarotspreiding maken en kijk hoe uw herwaardering uw perceptie van een situatie heeft veranderd en of u uw conclusies kunt omzetten in concrete stappen. Of kijk of u genoeg over dingen hebt nagedacht - soms heeft u gewoon een ander nodig om u te vertellen wanneer u moet stoppen.

Met de Vier van Bekers omgekeerd, is het tijd om uit uw zelfopgelegde schulp te komen. Je zult niets winnen door daar te blijven en je zou veel goeds kunnen verliezen dat zich aan je voeten verzamelt. Je hoeft niet meteen met een geheel nieuwe persoonlijkheid op het toneel te verschijnen. Doe het beetje bij beetje, maar neem het - grijp kansen en doe de moeite om je weer aan te sluiten leven.