Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Ridder van wijzen omgekeerd tarotkaart

De omgekeerde ridder van staven is een wilde kaart, in meer dan één opzicht. Deze kaart van energie, actie en leven is omgedraaid, waardoor de energie alle kanten op gaat. Als de Paard van Wijzen omgekeerd in je tarotspreiding opduikt, ga dan heel, heel voorzichtig te werk. Ja, je krijgt dat advies met de meeste omgekeerde kaarten, maar het is van cruciaal belang in dit geval. De omgekeerde tarotkaart Ridder van Wijzen kan het obstakel zijn dat je een nieuwe weg wijst, maar het kan ook de energie zijn die je in situaties duwt die je niet onder controle hebt.

Overnieuw met de Ridders en de staven

Om terug te komen, de ridders zijn actie en energie. Ongeacht het , de ridder is degene die daadwerkelijk iets met het element gaat doen. Een pagina of prinses kan op het idee komen om iets te doen of te zeggen, en de ridder zal de energie leveren om aan de slag te gaan. Tanden zijn de kleur van echte actie, pure fysieke beweging, dus de ridder van manden is de man die je wilt zien als je klaar bent om aan de slag te gaan met een plan dat je hebt bedacht. Niet meer het plan maken of alles op zijn plaats zetten voordat je gaat; nu is het tijd om er fysiek iets aan te doen. Dit kan ook betekenen dat je daadwerkelijk op reis gaat of zelfs verhuist, vaak volgens een nogal snel schema.

Als hofkaart is de Ridder van staven meestal een roodharige jongeman, hoewel vrouwen deze energie ook kunnen belichamen.

Omkering van energie en actie

Het omgekeerde is waar de Ridder van staven vanuit gaat de kaart die je aan jouw kant wilt hebben en de kaart die je mogelijk alarmeert. Maar voordat je je echt zorgen gaat maken over het feit dat deze tarotkaart in je lezing opduikt, bedenk dan dat deze kaarten een hele reeks problemen kunnen vertegenwoordigen, afhankelijk van je vraag en het punt in de spreiding waar ze opduiken.

Een minder alarmerende betekenis van de omgekeerde kaart is een blokkade van energie. Je moet aan de slag, maar je bent gewoon te moe. Je moet verhuizen, maar je kunt niets vinden dat leefbaar is, of misschien zit je in een duur gebied waar je niet in aanmerking komt omdat de huren te hoog zijn. Of de verhuizing is een go, maar het is echt ongeorganiseerd. Je bent klaar om aan de slag te gaan met een werkproject, maar iedereen om je heen werpt obstakels op. Je bent klaar voor je roadtrip, maar het verkeer staat vast.

Maar een intensere betekenis is dat er iets uit de hand is gelopen. Je bent er zo klaar voor dat je impulsief begint te handelen, waardoor je nog meer problemen voor jezelf creëert. Of misschien wil die nieuwe jongen met wie je bent gaan daten opeens veel te snel gaan. Werk is chaotisch geworden. Het is mogelijk dat de betekenis hier nogal subtiel is; dingen zullen niet zo soepel gaan als je had gehoopt. Maar het is mogelijk dat de zaken helemaal uit de hand lopen, of dat iemand die aan de beschrijving van de Ridder van staven voldoet, een echte persoonlijke versie van een wildcard is.

Kijk eens naar het visuele van de omgekeerde kaart. De franje en sierveren aan de helm en het harnas van de ridder, die in de rechtopstaande kaart naar beneden dreven, lijken nu omhoog te zweven - net als vlammen. De energie van deze ridder is zo wild geworden dat het wel een wildvuur lijkt. Wat is er? Maar in plaats van een paard dat steigert, klaar om te vertrekken, heb je een paard en een ridder die van de aarde vallen, met niets onder hen om hen ervan te weerhouden voor altijd te vallen. Impulsieve energie kan je in richtingen sturen waarvan je niet meer zult herstellen.

De omgekeerde energie van deze ridder is zo intens dat, als je de kaart in een positie krijgt die impliceert dat hij een romantische interesse heeft, je hem misschien met voorzichtigheid wilt benaderen, of iemand in zijn omgeving. Vergeet niet dat het soms niet de persoon met wie je uitgaat is, maar een van zijn vrienden of familieleden die een echt probleem wordt - of zelfs een van jouw vrienden of familieleden.

Dit wil niet zeggen dat de kaart aangeeft dat je niet verder moet gaan. Maar wees je zeer bewust van rode vlaggen en probeer te bepalen waar de energie van deze ridder zich laat zien. (Voorzichtig: Wordt zelf niet de omgekeerde ridder van staven door de energie toe te wijzen aan iemand die het niet verdient, en vervolgens alarm te slaan over die persoon). Een bosbrand geeft vonken af en creëert nieuwe brandhaarden en je moet uitzoeken waar de bron van dat vuur is terwijl je voorzichtig blijft met de vonken.

Dialing It Back

Dus, nu je met grote ogen naar deze omgekeerde tarotkaart zit te staren, haal diep adem en adem langzaam uit. Het is mogelijk dat de blokkade of vreemde energie gering zal zijn. Maar je moet weten over de mogelijke problemen voor het geval dat. Als je blokkades, obstakels, of overdreven energieke mensen begint tegen te komen, stop dan. Het zou goed zijn om nu te gaan mediteren om je energie onder controle te houden.

Je wilt misschien ook wat rommel opruimen of schoonmaken. Dat soort energie in uw omgeving kan u op subtiele manieren het gevoel geven dat u geen controle meer heeft.

Omdat De interpretaties van deze kaart zijn nogal rechtlijnig, het is een van die kaarten die zich goed lenen voor verder onderzoek. Een tarot lezing online met follow-up lezingen kan hier zeer nuttig zijn, vooral omdat hoe meer je weet je kan helpen erachter te komen of je te maken hebt met iets ernstigs, of iets dat gewoon frustrerend is.

Als je de ridder van Wijzen omgekeerd krijgt, bewaar dan je gevoel voor humor, maar verscherp ook je zintuigen. Als u duidelijk kunt zien waar het probleem ligt, kunt u een manier vinden om het.