Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De keizer omgekeerd tarotkaart

De keizer omgekeerde tarotkaart gaat over macht. Hij doet alsof hij almachtig is en alles onder controle heeft. Maar zijn omgekeerde positie is een teken van instabiliteit. Je kunt niet op hem vertrouwen, want hij zal weglopen en smoesjes verzinnen als er iets misgaat. Hij zal nooit verantwoordelijkheid nemen voor de puinhoop die hij heeft veroorzaakt. Als de omgekeerde Keizer kaart opduikt tijdens een van uw lezingen met een Keen tarotkaart adviseur, hier zijn een paar mogelijke interpretaties van wat de kaart zou kunnen betekenen. (U kunt ook leren over de keizer tarotkaart in zijn rechtopstaande vorm.)

Power Hungry

De keizer omgekeerd vertegenwoordigt een negatieve aanwezigheid in je leven op dit moment. Zijn primaire doel is het verkrijgen en behouden van controle in elke situatie. Hij misbruikt zijn macht over u om u te domineren. Hij is vastgeroest in zijn manier van doen, niet in staat om zich aan te passen aan nieuwe informatie. Deze strijd om controle en macht kan komen van een baas, partner, of andere invloedrijke persoon in uw leven. Maar het kan ook van binnenuit komen.

Soms kan deze persoon subtiel zijn in zijn streven naar macht. Het kan lijken alsof alles van een leien dakje gaat. U kunt zelfs het gevoel hebt dat je de situatie onder controle hebt. Maar dit is allemaal een illusie. Ze wachten gewoon op het juiste moment om toe te slaan. Blijf alert, want ze zullen een machtszet doen - het is een kwestie van wanneer, niet of.

Tegenover de keizer

Je kunt je machteloos voelen in deze strijd om dominantie wanneer je tegenover de omgekeerde keizer tarotkaart staat. Het maakt niet uit hoe je het probeert te overwinnen, alles wat je tegenkomt zijn eindeloze moeilijkheden die je verhinderen om enige vooruitgang te boeken in de richting van je doelen. Nu is het tijd om je blik en je manier van handelen te veranderen.

In plaats van in opstand te komen tegen het gezag van de keizer, zal je beste oplossing waarschijnlijk een beetje niet-traditioneel lijken. Zoek naar manieren om deze problemen logisch en systematisch aan te pakken. Of misschien is het tijd om uw huidige situatie te verlaten voor een die meer flexibiliteit toestaat. U kunt nu ook succes hebben met het starten van uw eigen bedrijf.

Nieuwgevonden baanvrijheid

De omgekeerde keizer kan verschillende betekenissen hebben wanneer hij verschijnt in een carrière tarot reading. Eén interpretatie is dat je het zat bent om met mensen om te gaan die hun macht misbruiken. Nu is het tijd om een nieuwe carrière te zoeken die je de flexibiliteit en het vermogen om je creativiteit vrij te gebruiken.

Deze tarotkaart kan ook betekenen dat je je hebt gerealiseerd dat je wilt voorkomen dat je de eigenschappen van de keizer in je eigen carrière vertoont. De leiding hebben interesseert je niet meer. Je bent moe geworden van het volgen van strikte routines en regels. In plaats daarvan zou u zich liever concentreren op het gebruiken van uw creatieve energie om uw carrière vooruit te helpen.

Gesprek met een loopbaanpsycholoog op Keen voor inzichten over uw unieke situatie.

Behoefte aan structuur

De omgekeerde keizerskaart kan ook een signaal zijn dat u behoefte heeft aan meer structuur in uw leven. Uw gebrek aan zelfbeheersing en ambitie hebben tot niets dan chaos geleid. Nu is het tijd om de orde te herstellen door middel van gestructureerde actieplannen.

Een gespannen relatie

Als u de omgekeerde keizerskaart ziet tijdens een relatie tarot kaartlegging, dan zijn de vooruitzichten voor uw huidige relatie op de lange termijn waarschijnlijk niet geweldig. Dingen begonnen goed in het begin van de relatie. Je wilde iemand die voor je zou zorgen en je met beide benen op de grond zou houden. Echter, de dingen zijn nu te ver uit de hand gelopen. Je partner is bezitterig en dominant geworden over je heen, je individuele vrijheid ontnemend. Dit legt een enorme druk op de relatie, waardoor het moeilijk wordt om te herstellen en samen een succesvolle langdurige relatie te onderhouden.

Op mijn eentje

De omgekeerde keizer kan iemand vertegenwoordigen die je vertrouwt, maar die niet aan je zijde zal staan als het moeilijk wordt. Als de crisis toeslaat, zal hij je absoluut niet helpen. Hij kan ongeïnteresseerd zijn in je situatie of je volledig uit de weg gaan. Ze kunnen oordelen over uw huidige situatie of slecht advies geven dat u op een dwaalspoor brengt. Of ze durven niet tegen een ramp op te treden, verstarren en zijn volslagen nutteloos. Verspil uw tijd niet aan het zoeken van hulp bij deze persoon. Zoek in plaats daarvan anderen op wie u echt kunt vertrouwen wanneer u die het hardst nodig hebt.

Gebrek aan ambitie

Deze omgekeerde tarotkaart kan ook staan voor een gebrek aan ambitie. Je bereikt niet je volledige potentieel omdat je te passief bent en gewoon je huidige staat van middelmatigheid accepteert. Je bent te bereid om de regels van iemand anders te volgen. Het is tijd om je passie te vinden. Wil je niet iets meer dan wat je nu hebt? Om dat voor elkaar te krijgen, zul je werk moeten maken van een plan en al het nodige moeten doen om dat plan te verwezenlijken. door.

Ontdek waardevol inzicht in uw verleden, heden en toekomst met een online tarotkaartlezing van Keen. Onze hooggekwalificeerde tarotlezers staan altijd klaar om u te helpen uw helderheid terug te vinden. Keen biedt lezingen per telefoon, chat of e-mail 24/7.