Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Hoe weet je of een tarot reading goed voor je is?

Psychisch advies is altijd een goed idee, maar heb je je ooit afgevraagd of een tarotkaartlezing al dan niet iets voor jou is? Het lijkt misschien een domme vraag, maar het toevoegen van een waarzeggerij instrument in de mix kan de dingen een beetje opschudden. Allereerst, wat komt er precies kijken bij een tarot lezing? Om duidelijk te zijn, tarot is een praktijk die wordt uitgevoerd met de bedoeling om mogelijke uitkomsten te voorspellen terwijl diverse invloeden worden beoordeeld die verband houden met een persoon, omstandigheid, of beide. Een lezing kan helpen bij elk aspect van iemands leven, zoals persoonlijke groei, relaties, zelfzorg, genezing, grote veranderingen, het stellen van doelen, en nog veel meer.

Er zijn 78 kleurrijke kaarten in het tarot deck. Tijdens een sessie, zal een psychische adviseur ergens tussen de drie en twaalf kaarten te trekken op een moment; hoe meer bekwame de lezer, hoe meer kaarten in de hand. Met behulp van intuïtie en bekwaamheid, zal de adviseur u feedback geven over wat de verspreiding betekent voor u specifiek gebaseerd op uw tarot vragen. Of een paragnost kiest om te gebruiken tarot kaarten is een kwestie van voorkeur en talent - natuurlijke of aangeleerd.

Het komt erop neer dat iedereen een tarot reading kan krijgen, maar hier zijn een paar manieren om te weten of het de juiste methode van paranormaal advies voor u is.

U hebt een bepaalde intentie

Met andere woorden, wat is uw doel? Een reading kan inzicht geven in elk aspect van uw leven, dus met dat in gedachten is het van cruciaal belang dat u een intentie bepaalt voordat een sessie met een tarot lezer boeken. Als je intentie duidelijk voor je is (bijv. je hebt problemen om over je scheiding heen te komen), geweldig. Maar als je geest een warboel van emoties en gedachten is, neem dan wat tijd om uit te zoeken waar je bent. Overweeg om een dagboek te schrijven of op zijn minst een lijst te maken van alle dingen die je bezighouden. Bepaal van hieruit welke punten voor jou het belangrijkst zijn, zodat je je voornemen kunt formuleren.

Je bent bereid om te zien wat de kaarten te zeggen hebben

Hier gaat het om met tarot. Het kan zijn dat je onheilspellende kaarten in je spreiding ziet, zoals de Duivel of de Dood. Niet schrikken; dit betekent niet dat je gaat sterven of naar de hel gaat. Het zijn slechts symbolen voor het overwinnen van wegversperringen en het maken van veranderingen, zodat je je kunt voorbereiden op de toekomst. In feite zijn er echt geen "slechte" kaarten in het tarot deck, hoewel sommige zeker beter zijn dan andere. Leer hoe je de kaarten leest op een positieve manier en laat de betekenis in je voordeel werken. Bijvoorbeeld, wanneer de Duivel verschijnt, is het een teken dat je niet leeft als je ware en meest pure zelf. Misschien ben je een slaaf geworden van iets (drugsmisbruik, slechte gewoonte) of iemand die giftig is. Zie deze kaart als een teken dat je iets moet veranderen voordat het te ver gaat.

Je hebt het vermogen om jezelf te centreren

Om het meeste uit je tarot reading te halen, moet je in staat zijn om jezelf te centreren voor de sessie. Eerlijk gezegd kan dit gezegd worden over elke vorm van psychische reading. Niet alleen moet je goed in je vel zitten om je bedoeling duidelijk, maar je moet ook bereid zijn om te nemen in alle informatie die u gegeven door uw psychische. Als je er met je hoofd niet bij bent, dan is de sessie voor jullie beiden gewoon tijdverspilling. Zorg voor een goede nachtrust en neem de tijd om iets ontspannends en centraals te doen, zoals meditatie, lichte lichaamsbeweging, of een warm bad voor uw reading.

Je bent klaar om het onbekende te omarmen

Als je alle antwoorden had, zou je niet naar een tarotlezer gaan, toch? In feite is de situatie precies omgekeerd. Wees bereid om ruimdenkend te zijn en het onbekende te omarmen. Het kan zijn dat je informatie ontvangt die uit het niets komt. Omarm het en gebruik het als een kans om uit je comfortzone te komen.

U bent bereid om er moeite voor te doen

Het is belangrijk om te weten dat tarotkaart toekomstvoorspellingen niet in steen gebeiteld zijn - dit concept schrikt mensen af omdat ze niet willen weten wat de toekomst in petto heeft. Lezingen zijn bedoeld om op een positieve manier te worden opgevat, zodat uw spreiding kan worden gebruikt als een gids om u te helpen bepaalde aspecten van uw leven te verbeteren. Dus, zelfs als je iets hoort dat een beetje verontrustend is, neem de kans om in de bestuurdersstoel te stappen. Alleen u kunt uw eigen lot creëren!