Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Hoe 'slechte' tarot kaarten te interpreteren

Sommige mensen krijgen een Tarot kaartlezing alleen voor entertainment doeleinden. Anderen daarentegen vertrouwen echt op het als ze door een moeilijke tijd gaan, een belangrijke levensbeslissing moeten nemen, of met verlies moeten omgaan. Natuurlijk kan er paniek ontstaan als kaarten als De Duivel, De Toren, De Dood, of De Drie van Zwaarden in je tarotspel voorkomen. Maar laten we duidelijk zijn: er zijn geen "slechte" tarotkaarten in het Tarot deck. Zeker, er zijn niet-zo-goede kaarten. Bijvoorbeeld, je zou liever niet zien de Drie van Zwaarden (de kaart van verraad) verschijnen in een relatie spread. Maar het zijn kaarten zoals deze die ons blootstellen aan mogelijke waarheden waar we zelf blind voor zijn geworden. Zonder deze kaarten zouden tarotlezingen net zo nutteloos zijn als helemaal geen tarot.

Hoewel negatieve tarotkaarten zoals , , , en De Drie van Zwaarden voortdurend een slechte reputatie krijgen, hebben ze hetzelfde doel als elke andere kaart in de tarotlezing: het belichten van verbeterpunten. Er is echt niet zoiets als het krijgen van een negatieve tarot lectuur. Echter, als je eenmaal een stigma tegen een kaart ontwikkelt, kan die perceptie je blijven achtervolgen. Dus, als je op het punt bent gekomen waar je ineenkrimpt bij het zien van de Dood en je gedachten verwoed beginnen te racen - ontspan. Deze gids zal je helpen in te zien dat schoonheid in alle kaarten zit, zelfs in de "Slechte" zoals De Duivel, De Toren, en De Dood.

Wat zijn de slechte Tarotkaarten?

De Duivel

Wanneer De Duivel in een spreiding verschijnt, is dat een teken dat je niet je meest authentieke zelf bent. Je bent een slaaf geworden van iemand of iets (zoals een verslaving of gewoonte). En terwijl het kan suggereren dat je relatie giftig is of dat je waarschijnlijk die fles moet neerzetten, betekent het echter niet dat je niet kunt veranderen. In feite lijkt De Duivel je te vertellen dat het nu het perfecte moment is om die bocht te maken - gezien het feit dat het typisch ontstaat wanneer je er al een tijdje over nadenkt. Al met al is het een zegen voor u; hoewel de dingen te ver zijn gegaan, is dit uw signaal dat een snelle positieve opleving mogelijk is als u de kwestie volledig kunt accepteren.

De Toren

Dingen staan op het punt rommelig te worden. Je zult overvallen worden, dingen kwijtraken (en hoop verliezen), je zult je hulpeloos voelen, maar je leven is nog niet voorbij. Het ding met De Toren is dat wat het neerhaalt altijd bedoeld was om te eindigen. Er is een zekere mate van noodlot waar we hier mee spelen, en hoewel het leven een tijdje moeilijk zal zijn, zal het op de lange duur beter zijn! Dus die rampzalige breuk met "de ware" waardoor je de controle verloor? Die "veelbelovende" zakendeal die uiteindelijk je bankrekening leegzoog? Dat is de toren aan het werk. Als er genoeg tijd tussen deze gebeurtenissen, terugkijkend, ben je waarschijnlijk blij dat het is gebeurd zoals het is gebeurd. Die ex was toch niet de juiste voor je, of je zakenpartner was toch niet zo rechtvaardig als je dacht. Die dingen vielen omdat ze negatieve invloeden waren. Na verloop van tijd zou je je dankbaar moeten voelen dat ze zijn afgelopen, omdat je nu iets beters hebt.

Dood

Iedereen die deze kaart ziet, denkt meteen dat er iets eindigt, dat er iets sterft. Dat is maar ten dele waar! De kaart Dood is te vergelijken met het omslaan van bladzijden in een boek: Je gaat gewoon van het ene hoofdstuk van je leven naar het volgende. Het betekent niet dat je het einde van het boek hebt bereikt. De Dood lijkt te suggereren dat terwijl een deel van ons leven ten einde loopt, er ook iets nieuws is dat zich voorbereidt om de plaats in te nemen. Om die reden is het meer een kaart van overgang dan iets anders. Beschouw het als het moment waarop je oude gewoonten, oude relaties en oude gewoontes aflegt in je streven naar iets groters en beters. De kaart van de Dood is als een bevestiging om je te laten weten dat verandering goed is - en waarschijnlijk, ook noodzakelijk.

De Drie van Zwaarden

Voel je je alleen? Verlaten? Verraden? Hebben onverzoenlijke verschillen een eens gezonde relatie verdeeld? De Drie van Zwaarden is een kaart die je pijn weergeeft. Maar dit is ook een kaart die je lijkt te waarschuwen dat je anderen misschien wreed behandelt. Bent u bereid om een neutrale mening over jouw bijdragen aan een misbruikende of onstabiele situatie? Zwaarden staan voor woorden, ideeën en houdingen die we uitdrukken.

Hoe negatieve tarotkaarten te interpreteren

Er zijn verschillende manieren om tarotkaarten te interpreteren, waaronder:

Kijk naar de hele tarotspreiding

Alle tarotkaarten - zelfs de "goede" - hebben positieve en negatieve kanten die onze sterke punten, zwakheden, uitdagingen en overwinningen aanspreken. Het is echter essentieel om naar het grote geheel te kijken, oftewel naar de hele tarotspreiding, en niet alleen naar afzonderlijke kaarten, omdat de context de sleutel is. Dus, terwijl de dood met de Drie van Zwaarden een moeilijke breuk kan laten zien, kan de Toren, voorafgegaan door de Zes van Wijzen, een verrassende doorbraak laten zien als gevolg van een drastische verandering. Het verbinden van de kaarten is een geweldige manier om een diepere, meer gedetailleerde betekenis over uw situatie te krijgen.

Overweeg Tarotkaart Posities

De betekenis van tarotkaarten in verschillende posities heeft een significante invloed op het lezen. Laten we bijvoorbeeld de beroemde Keltisch Kruis spreiding nemen. Positie drie is de wortel van uw huidige situatie, vier vertegenwoordigt uw verleden, en vijf is uw gewenste uitkomst. Waar de tarot plaats van een kaart als Dood komt verandert de betekenis. Misschien heb je het er momenteel moeilijk mee dat je moet verhuizen (positie drie), kun je nog steeds niet over een scheiding heen (positie vier), of zoek je naar manieren om met de verlies van een baan zodat je betere kansen kunt vinden (positie vijf.) Kortom, er zit meer dan één betekenis achter deze "slechte" kaarten, dus neem ze niet meteen alleen voor waar aan. En nogmaals, hoe al deze kaarten samenwerken als een geheel geeft nog meer duidelijkheid.

Verander uw perceptie

Net zoals elke lezing anders is, vertegenwoordigt geen enkele kaart een statische situatie. Het leven is voortdurend in beweging, en wij ook. Deze patronen worden beïnvloed door de veranderende houdingen, percepties en acties van de querent. Naarmate nieuwe waarschijnlijkheden aan het licht komen, evolueren de mogelijke uitkomsten.

Veel van de angst die gepaard gaat met tarotkaarten komt voort uit de angst dat je iets in je spreiding zult zien dat je niet zult kunnen veranderen, maar dit zou niet veel verder van de waarheid kunnen zijn. Integendeel, het doel van de tarot is om ons te laten zien welke energie en mogelijke uitkomsten ons leven kan hebben op basis van verleden en heden. Wat je met deze geïnterpreteerde informatie doet ligt in jouw handen, want alleen jij hebt de macht om je lot te veranderen.

Interesse in het verkennen van meer Tarotkaartbetekenissen?

Het kanaliseren en begrijpen van de krachtigste inzichten die de tarot onthult, vereist een open geest en een bereidwillige geest. Maar het vereist ook nog iets anders: kennis, zelfbewustzijn en het vermogen om zichzelf te beschermen tegen negativiteit, zowel op spiritueel als psychologisch vlak. Het leren omarmen van de Het veranderen van boodschappen die tarotkaarten onthullen is cruciaal voor het vinden van een pad dat echt van jezelf is. Waarom laat u zich niet door een KEEN-adviseur in de juiste richting wijzen en beter begrijpen wat de kaarten te zeggen hebben zeggen?