Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Hoe gebruik je tarot kaarten om je welzijn te verbeteren

Een tarotkaartlezing kan antwoord geven op bijna elke soort vraag of zorg, inclusief hartkwesties, carrièrevragen, levenspad (en levensdoel), conflictoplossing - noem maar op. Vaak worden deze categorieën in verband gebracht met specifieke vragen, zoals het beëindigen van een relatie, hoe je carrière kunt maken of een nieuw bedrijf kunt beginnen, tips om uit een sleur te komen, of je wel of niet moet verhuizen, en nog veel meer.

Weliswaar is een tarot reading een geweldige bron om je te helpen met grotere zaken die al dan niet van lange duur zijn, maar wat dacht je van gewoon een dagelijkse sessie waarbij je tarotkaarten en wellness gebruikt? Immers, aanwezig zijn op een dagelijkse basis is belangrijk - vooral in onzekere tijden. Dus, als u op zoek bent naar wat snelle begeleiding om u te helpen door je dag, hier is hoe tarot kaarten kunnen de wereld in uw voordeel.

De magie van een simplistische drie kaarten lezing

Er zijn verschillende veel voorkomende spreads in tarot, de Drie kaarten spreiden is een van de meest simplistische. Hoewel het niet gaat om u te voorzien van de meest diepgaande analyse, het geeft je een super algemeen overzicht - denk aan het als een dagelijkse horoscoop die u voorziet van algemene adviezen om u te helpen jezelf te centreren, helderheid te vinden en je dag te beginnen.

Hoewel een professioneel spiritueel adviseur een driekaartenlezing kan uitvoeren, kun je het ook zelf doen. Het is belangrijk om te weten dat de meeste doorgewinterde adviseurs verder zijn dan het niveau van drie kaarten, en daarom is het een goed idee om een sessie met een professional te boeken als u meer diepgaand advies wilt.

De basis van een Tarot Wellness Reading

Het is eenvoudiger dan u denkt en u kunt deze oefening doen voor meer dan één kwestie of vraag die u dagelijks bezighoudt. Als u de letterlijke betekenis achter elke tarotkaart in het deck niet kent (niet ongewoon!), neem dan de tijd om ze uit uw hoofd te leren of zoek op zijn minst online naar de betekenis achter de kaarten en zorg ervoor dat dat tabblad open staat wanneer u de kaarten schudt en uw dagelijkse reading uitvoert.

 • Bedenk een specifieke vraag of een situatie waarmee je te maken hebt. Met de situatie/vraag in gedachten, schudt u de stapel en toont u de eerste drie kaarten van de stapel.
   • De eerste kaart staat voor de situatie waar het om gaat. Dus, bijvoorbeeld, heb je de duivel opgeroepen? Dat klinkt alsof er sprake is van verleiding of bedrog.
   • De tweede kaart geeft de kern van het probleem aan dat met de situatie te maken heeft. Welke kaart je ook trekt, deze zal je inzicht verschaffen.
   • De derde kaart vertegenwoordigt je actie - met andere woorden, hoe je de situatie moet verhelpen.

   Buiten de basis

   Een driekaartenspreiding is misschien het meest simplistisch, maar tenzij je over intuïtie en andere spirituele gaven beschikt, zul je niet in staat zijn om jezelf van uitgebreid inzicht en advies te voorzien. Een professionele adviseur kan deze basis omzetten in een werkend plan dat de kracht heeft om je te helpen genezen van het verleden, te gedijen in het heden en plannen te maken voor de toekomst. Verbeter uw mentale en fysieke welzijn door vandaag nog te chatten met een van onze tarot talent Keen adviseurs.