Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Hoe een tarot lezing de liefde in je toekomst kan voorspellen

Wilt u weten hoe uw toekomst eruit ziet? De geïllustreerde geschiedenis van je vroegere, huidige en toekomstige leven verschijnt in een Tarotlezing. Tarot is misschien wel de meest onthullende indicator van waar de dingen naartoe gaan.

De kaarten zijn zo goed in voorspellen omdat de meeste lezingen beginnen met een bespreking van het verleden en het heden. Een Tarotlezer moet eerst de basis leggen van waar u bent geweest en waar u nu bent, voordat een bespreking van de toekomst kan plaatsvinden. Een lezing die eerst uw huidige situatie diepgaand bespreekt - samen met de wortels ervan - opent psychisch uw geest om de toekomst met helderheid toe te laten. Na een Tarot lezing kunt u het letterlijk zien aankomen.

Er zijn vele variaties op het uitdelen van de kaarten en vervolgens het lezen ervan. Al deze methodes hebben vroege, middelste en late sets van kaarten. Deze zijn onderverdeeld in het verleden, heden en de toekomst. Een goede lezing zal zich richten op het maken van een synergie van waar je bent geweest, waar je nu bent en waar je naartoe gaat.

Hier zijn enkele klassieke kaarten van het kaartspel om op te letten en wat ze betekenen als ze op verschillende posities liggen.

De LIEFHEBBERSElk meisje wil om deze kaart in haar toekomst te zien, maar het doel moet zijn om het in het heden te hebben. Deze kaart vertegenwoordigt de eenheid met je zielsverwant. Als deze kaart in het verleden ligt, ben je waarschijnlijk geobsedeerd door een vroegere minnaar of heb je een vaderfiguur geïdealiseerd tot een icoon dat geen enkele man ooit zal kunnen evenaren.

De TORENDit is de grote kaart van de relatiebreuk. Als deze kaart in het verleden ligt, bevestigt het alleen een tragische dumping die je hebt meegemaakt. In de huidige positie betekent het dat chaos je momenteel omringt. Als je tevreden en verliefd bent, geeft de Toren in de toekomstige positie in het beste geval een verhuizing naar een nieuwe locatie aan.

THE MAGICIANIn een mannenlezing is deze kaart krachtig en positief. Maar tenzij uw Tarotlezer het ziet combineren met de andere kaarten in het deck, vertegenwoordigt deze kaart een onwaarachtige man in het leven van een vrouw. Het maakt niet uit hoe fantastisch zijn verhalen zijn, je zult nog steeds degene zijn die de rekening betaalt. Je wilt echt dat deze kaart in het verleden blijft.

DEATHNiet bepaald een populaire kaart in ieders lectuur, de verschijning van de Death Card is veel complexer dan zijn naam. Als u een tijdje alleen bent geweest, geeft de Dood in de huidige positie aan dat uw Eenzaamheid kan op het punt staan te sterven. In de toekomstige positie kan het erop wijzen dat u binnenkort een grote relatiedoorbraak moet maken.

De HIEROPHANTDit is een kaart die is gebaseerd op de middeleeuwse pausen en de pauselijke legers die zij aanvoerden om de gevestigde orde te handhaven. Deze kaart wijst op de betrokkenheid van een man die gevestigd is binnen de sociale orde. Deze kaart is een goede indicator voor een rijk vriendje als hij in de toekomst verschijnt.

THE DEVILEen andere impopulaire kaart, dit is eigenlijk een negatieve manifestatie van de Hierophant - in de toekomst kan dit wijzen op een wilde kwajongen of een bohemienartiest. In het verleden of heden duidt het echter op een man in je leven met verslavingsproblemen die probeert je aan zijn lot vast te ketenen.

DE GEHANGTE MAN Het zal je niet verbazen dat deze Tarotkaart van besluiteloosheid een man voorstelt die de meeste vrouwen maar beter kunnen mijden. Pot-heads, two-timers en mannen die een meisje gebruiken om de tijd door te komen, maar niet echt van haar houden - deze en andere zwervers worden gesymboliseerd door de Gehangen Man. In het verleden en in de toekomst is dit een kaart die, als hij vandaag genoemd zou worden, zeker De Verliezer genoemd worden. In de tegenwoordige positie vertegenwoordigt dit een man die angstig is en uitgedaagd door het leven in het moment, maar kan eigenlijk een zuiver hart en goede bedoelingen hebben. Een van de meest magische lezingen voor een vrouw in Tarot is wanneer de opgehangen man kaart in de tegenwoordige positie wordt gevolgd door de keizerin kaart in de toekomstige positie. Dit geeft aan dat een man die u nodig heeft, een relatie zal uitlokken die u volledig vervult.

THE FOOLDeze gemakkelijke kaart krijgt een slechte naam omdat ze een vreugdevolle, zij het vergankelijke, verbintenis aangeeft. In het verleden is het een vriendje waar je met liefde op terug kunt kijken. In het heden is het een flirterige internetalliantie die je wenkt om duizenden kilometers ver weg te gaan voor een one-night stand waarvan je weet dat het nooit zal gebeuren. De ontsnapping die de Dwaas hier aanbiedt is kalmerend, een fantasie. In de toekomstige positie vertegenwoordigt de Dwaas een nieuwe man in uw leven die de dingen radicaal anders zal benaderen dan u - de opwinding dat uw wereld wordt uitgedaagd terwijl u verliefd bent, is een van de grote, dwaze genoegens van het leven.

PAGINA'SEr zijn vier Pagina's in elk Tarotdeck, een voor elke kleur: Pentakels, staven, Zwaarden en Bekers. Zij vertegenwoordigen jonge of jeugdige mannen. Voor een meisje dat nog nooit een vriendje heeft gehad, is het heel gewoon om een Page in haar toekomstige positie te zien. Voor een vrouw van achter in de twintig kan dit er echter op wijzen dat een partnerschap met een onvolwassen man op handen is.

KNACHTENEr zijn vier Ridders in elk Tarot-deck, een voor elke kleur: Pentakels, staven, Zwaarden en Bekers. Een ridder vertegenwoordigt een viriele mannelijke partner en een partnerschap dat snel wordt geconsumeerd. In de toekomstige positie kan het aangeven dat liefde op het eerste gezicht zou kunnen zijn iets over te komen.

KONINGENEr zijn vier koningen in elk Tarot dek, een voor elke kleur: Pentakels, staven, Zwaarden en Bekers. In een vrouw lezing de Koning vertegenwoordigt dominante mannen als ze in het verleden positie - vaders, bazen, oudere broers, enz. In de toekomstige positie, echter, wijzen ze op geluk bij het vinden van een man die zorgt voor zaken. In de huidige positie zijn ze de beste manier voor het Tarot dek om u te verzekeren om te blijven bij de man die je bent met.

Gerelateerde artikelen